selam kızlar,aslında dışarı çıkcam ama gitmeden bi bakim dedim:79::79::79:
a.slm hoş geldin canım nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar,aslında dışarı çıkcam ama gitmeden bi bakim dedim:79::79::79:
tşkr ederim canımm yok canım işim yarım kaldı eşim gelince bugün saabah gitti kısmetse yarın devam edecegim bide yagmur yagınca ister istemez erteledim yolluklarımı banyoda yıkadıgım için 2*3* tanesi kaldı yagmur yagınca yarın hava güzel olursa devam yıkama ve temzilige
hııııım anladım canım olsun boş ver sağlık olsun da temizlik yapılıyo bi şekilde ama canım biliyomusun şimdi meteorolojinin sayfasından baktımda yarında yağmur varmış tüm türkiyede offf ya bu sene yaz gelmeyecek mi![]()
burdada yağcak az sonra,ama genede çıkcassssssmerhaba kardelenim nasılsın gezmeyemi gidiyosun burada yağmur yağıyo orada hava nasıl
a.slm hoş geldin canım nasılsın
burdada yağcak az sonra,ama genede çıkcassssss
hoşbulduk ececim,nasılsın göraşmeyeli.
kızlar kalkıyorum mennnnn![]()
saracım ya bu kısşlarrr nerdeler yaa kaç gündür devamlı olmasada arada giriyorum topige hiç kimse yok yada ben geldigimde herkes gitmiş oluyorrrr yaz yaramadı bu kıslarakimse topige ugramaz oldu
burdada yağcak az sonra,ama genede çıkcassssss
hoşbulduk ececim,nasılsın göraşmeyeli.
kızlar kalkıyorum mennnnn![]()
tatlım bende bilmiyorum kızlar yaz gelince kayboldular birden zelalin netinde sorun varmış kardeşi öyle söyledi geçen gün ama onun dışında diğer kızlar niye gelmiyo bende bilmiyorum
iyi gezmeler kardelencim
ağol canım evet midm çok fenaslm hanımlar nasılsınız yetercim hoş geldin canım geçmiş olsun midenden rahatsızlanmışsın
hiç sorma yetercim ya bide kaç gündür hastaydım yıkadım biriktirdim bayağı olmuş ama şimdi ara verdim gel beraber çay içelim![]()
herkescikkk gezmede bence saracım kışın millet evde oturmaktan bıktılar güneşi gören kaçıyor dısarı
haklısın bacım bizde tatile çıksak ne güzel olur dimi
bende çıkıyorum saracım sana tekrar kolay gelsin görüşrüz![]()
çok güzel olurdu saracım ben okulların kapanmasını beliorum sonra gidecem
ellerine sağlıkkkk becerikli bacımmmm ne güzel yapmışşsın canımmm
:kızlar bende çıktım gelirim belki yinee![]()
kızlar nasılsınız yi pazarlarrrrr
akşam gelemedim çünki çok fena şekilde has oldum 1 saaten fazla süren bir mide ağrısı ölüyorum sandımmmmm :18::18::18:kabus gibiydi hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadımmmm bir ara mde kanaması geçirdiğimi zannetimmm ama neyseki şimdi iyiyim
herkese günaydııııııııııııın
mutlu pazarlar![]()