Sabırla Bebeğini Bekleyenler

negatifmiş kızlarrbiliodum zaten

tatlımm ben anca gelebildim. kıyamam ben sana ağlama nolur bak ben anlatmıştım egemin nasıl geldiğini. unutma hiç beni... bende bunu yaşadım. sen şimdi suçlu arıyosun hemşire çarptı ben gezdim vs.vs. bunları geç öncelikle... suçlu hatalı yok ortada kendini buna ikna et en kısa sürede. bugün senin günün üzül ağla açıl. yeterki içine atma hasta olma ama yarın yeni bir gün bugünle ilgisi yok unutucaKSIN. ben öyle yapmıştım. tutmayınca sinirden doğmamış tutunamamış bebişe küsmüştüm ama sonra değişime evden başlamalı dedim ve aşırı bir temizliğe vurdum kendimi. olmucak işler buldum ağır işler yaptım. sahile attım kendimi yürüdüm yürüdüm çook yürüdüm... eşimide almadım yanlız yanlız başedicem ben bununla dedim. tabi bu sırada bebek fikrini ertelemeye karar verdik. sonra manisaya gittik sonra balıkesire gittik. go karta bindim bıngıl bıngıl sarsıyo bowling oynadım eğil kalk ağır top. 3d makineleri var hani içine girilen ona girdim ordan oraya sarstı beni falan. bu sırada ben bu yaramazlıkları yaparken egem gelmiş tutunmaya çalışıyomuş haberim yok... ben onun tutunamaması için yaparmış gibi ne kadar zararlı şey varsa yaptım. sonra cenaze haberi aldım 2 tane. sonra boşanma haberi falan 1 ay çooook aşırı hareketli geçti. biz sakin yaşamaya alışmışız dengemiz bozuldu bu kargaşada. sonra düşün düşün adetim gecikti. kistlerim büyüdü diye doktoru aradım. neden tahlil yapmayı düşünmedin a kızım dedi. yaptım negatif. yine komik duruma düştüm yine polikliniktekiler arkamdan gülcek diye zır zır ağladım. sonra aradım doktoru dedi kan tahlili yap. yine öfkeyle sinirle ağlayarak gittim kan tahliline. devlet has. tüp bitmiş ertesi gün aydına gittim özele. kan verdim. aaaaaaaaaaaaaaaa o da neeeeeeee ege gelmiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş. uzun uzun tekrar anlattım yaşadıklarımı. sıkmak istemem seni ama inanki bunları bilmeni istedim. allahtan umut kesilmez. şimdi sana düşen bebek fikrini en azından 3 ay için aklından çıkarman. ona göre yaşa kasma kendini rahat hareket et. düşünme hiç. bu sırada kendiliğinden gelmezse tekrar denersin. sonuçta sen iyisin eşin iyi allah sizi korusun ilk önce. eşinle aranı açma uzak durma ondan konuş ağla ona ama sakın gizlenme bi köşeye. tek başına yaşama hiçbişeyi. daha çok yıpranır kendini yanlız hissedersin. konuşmak istediğin heran yaz bize canım. dualarımız seninle maonyam seni seviyoruz biz. görüşürüz kuşum

nehircim tatlım ne güzel yazmışsın..Rabbim seni ve egemizi korusun..hayırlı bir evlat olsun inşallahh..

(egemiz hareketi seviyor demekki)

nehircim tatlım ne güzel yazmışsın..Rabbim seni ve egemizi korusun..hayırlı bir evlat olsun inşallahh..

(egemiz hareketi seviyor demekki)

amin canım allah hepimize hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin. sorma metukam beni örnek aldı heralde şimdi çok kuduruk hiç durmuyo yerinde. geceleri minik zombim oluyo benim kımıl kımıl uyutmuyo hareketi sevmek ne kelime

tatlım şimdi okudum inan çok üzüldüm herşey biz istediğimiz zamanda olmuyo herşeyin en iyisinini Allah bilir doğru zamanda gelecektir bebeğin inan buna canım kendini hemen bırakma ağla bağır çağır ama hepsini bugün yap ve sonra rahatla yarın yeni bir gün ve yeni umutlara gebe unutma canım sen güçlü kızsın her zorluğun üstesinden gelirsin.

kızlar men yemek hazırlayacam maonyayı merak ettiğim için geldim şimdi çıkıyorum sonra görüşürüz öptüm byyyyyy

cnm içimde hep bi his vardı olmayacana dair.ben iç güsülerime çok inanırım.ve olmadı.önce çok ağladımm sonra rabbime şükrettim.şimdi elimde temizlik bezi 2 3haftadır el deymeyen evimi temizlemeye başladım bile.en az eylüle kadar doktora falan gitmicem.şuan donuk bi şekildeyim.normalde olsa kendimi yırtardım. 3 4gündür herkese seni anlatıyrm diğer topiklerede yazdım efenin mucizesini.belkide sen benim umudum olacaksın.

allahım sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün yollasında varsın azcuk geç olsun:86:

saol cnm.bundada vardır bi hayır.ne diyelim.

zelaaaaaaaaaaaal,metuuuuuuuuuuuş,zeynoooooooooooo,kardeleeeeeeeeeen,maonyaaaaaaaaaa,cadıııııııııııı,edaaaaaaaaaaan,edaaaaaaaaa,,yeteeeeeeeeeeeeer hadi kızlar bağırtmayın beniiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

tatlım cagirmissin geldim rotarlı da olsa....

canım geldim ama kimseler yok ki

cadıcım,çok geçmiş olsun balım
inşallah lyloşum,inşallah
kardelenim bebeğimm..sıkma canını hadiii....Allah büyüktürr
geçti zaten sıkıntım,kabul edene kadar biraz böyle oluyo işte
kardelenim hadi ama moralimizi yüksek tutcaz öle her adet olduğumuzda moralimizi bozarsak yandık
inş. gelcek bebişlerimiz canım
inşallah zeloşum.
çok üzüldüm canım,inşallah kendiliğinden gelir bebişin.
en birinci örnek sensin,tüpün ertesi ayı hamile kalmıştın.

geldim ama kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkk

buydayııııım kardelen cim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…