negatifmiş kızlarrbiliodum zaten
tatlımm ben anca gelebildim. kıyamam ben sana ağlama nolurbak ben anlatmıştım egemin nasıl geldiğini. unutma hiç beni... bende bunu yaşadım. sen şimdi suçlu arıyosun hemşire çarptı ben gezdim vs.vs. bunları geç öncelikle... suçlu hatalı yok ortada kendini buna ikna et en kısa sürede. bugün senin günün üzül ağla açıl. yeterki içine atma hasta olma ama yarın yeni bir gün bugünle ilgisi yok unutucaKSIN. ben öyle yapmıştım. tutmayınca sinirden doğmamış tutunamamış bebişe küsmüştüm ama sonra değişime evden başlamalı dedim ve aşırı bir temizliğe vurdum kendimi. olmucak işler buldum ağır işler yaptım. sahile attım kendimi yürüdüm yürüdüm çook yürüdüm... eşimide almadım yanlız yanlız başedicem ben bununla dedim. tabi bu sırada bebek fikrini ertelemeye karar verdik. sonra manisaya gittik sonra balıkesire gittik. go karta bindim bıngıl bıngıl sarsıyo bowling oynadım eğil kalk ağır top. 3d makineleri var hani içine girilen ona girdim ordan oraya sarstı beni falan. bu sırada ben bu yaramazlıkları yaparken egem gelmiş tutunmaya çalışıyomuş haberim yok... ben onun tutunamaması için yaparmış gibi ne kadar zararlı şey varsa yaptım. sonra cenaze haberi aldım 2 tane. sonra boşanma haberi falan 1 ay çooook aşırı hareketli geçti. biz sakin yaşamaya alışmışız dengemiz bozuldu bu kargaşada. sonra düşün düşün adetim gecikti. kistlerim büyüdü diye doktoru aradım. neden tahlil yapmayı düşünmedin a kızım dedi. yaptım negatif. yine komik duruma düştüm yine polikliniktekiler arkamdan gülcek diye zır zır ağladım. sonra aradım doktoru dedi kan tahlili yap. yine öfkeyle sinirle ağlayarak gittim kan tahliline. devlet has. tüp bitmiş ertesi gün aydına gittim özele. kan verdim. aaaaaaaaaaaaaaaa o da neeeeeeee ege gelmiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş. uzun uzun tekrar anlattım yaşadıklarımı. sıkmak istemem seni ama inanki bunları bilmeni istedim. allahtan umut kesilmez. şimdi sana düşen bebek fikrini en azından 3 ay için aklından çıkarman. ona göre yaşa kasma kendini rahat hareket et. düşünme hiç. bu sırada kendiliğinden gelmezse tekrar denersin. sonuçta sen iyisin eşin iyi allah sizi korusun ilk önce. eşinle aranı açma uzak durma ondan konuş ağla ona ama sakın gizlenme bi köşeye. tek başına yaşama hiçbişeyi. daha çok yıpranır kendini yanlız hissedersin. konuşmak istediğin heran yaz bize canım. dualarımız seninle maonyam seni seviyoruz biz. görüşürüz kuşum
nehircim tatlım ne güzel yazmışsın..Rabbim seni ve egemizi korusun..hayırlı bir evlat olsun inşallahh..
(egemiz hareketi seviyor demekki)
tatlımm ben anca gelebildim. kıyamam ben sana ağlama nolurbak ben anlatmıştım egemin nasıl geldiğini. unutma hiç beni... bende bunu yaşadım. sen şimdi suçlu arıyosun hemşire çarptı ben gezdim vs.vs. bunları geç öncelikle... suçlu hatalı yok ortada kendini buna ikna et en kısa sürede. bugün senin günün üzül ağla açıl. yeterki içine atma hasta olma ama yarın yeni bir gün bugünle ilgisi yok unutucaKSIN. ben öyle yapmıştım. tutmayınca sinirden doğmamış tutunamamış bebişe küsmüştüm ama sonra değişime evden başlamalı dedim ve aşırı bir temizliğe vurdum kendimi. olmucak işler buldum ağır işler yaptım. sahile attım kendimi yürüdüm yürüdüm çook yürüdüm... eşimide almadım yanlız yanlız başedicem ben bununla dedim. tabi bu sırada bebek fikrini ertelemeye karar verdik. sonra manisaya gittik sonra balıkesire gittik. go karta bindim bıngıl bıngıl sarsıyo bowling oynadım eğil kalk ağır top. 3d makineleri var hani içine girilen ona girdim ordan oraya sarstı beni falan. bu sırada ben bu yaramazlıkları yaparken egem gelmiş tutunmaya çalışıyomuş haberim yok... ben onun tutunamaması için yaparmış gibi ne kadar zararlı şey varsa yaptım. sonra cenaze haberi aldım 2 tane. sonra boşanma haberi falan 1 ay çooook aşırı hareketli geçti. biz sakin yaşamaya alışmışız dengemiz bozuldu bu kargaşada. sonra düşün düşün adetim gecikti. kistlerim büyüdü diye doktoru aradım. neden tahlil yapmayı düşünmedin a kızım dedi. yaptım negatif. yine komik duruma düştüm yine polikliniktekiler arkamdan gülcek diye zır zır ağladım. sonra aradım doktoru dedi kan tahlili yap. yine öfkeyle sinirle ağlayarak gittim kan tahliline. devlet has. tüp bitmiş ertesi gün aydına gittim özele. kan verdim. aaaaaaaaaaaaaaaa o da neeeeeeee ege gelmiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş. uzun uzun tekrar anlattım yaşadıklarımı. sıkmak istemem seni ama inanki bunları bilmeni istedim. allahtan umut kesilmez. şimdi sana düşen bebek fikrini en azından 3 ay için aklından çıkarman. ona göre yaşa kasma kendini rahat hareket et. düşünme hiç. bu sırada kendiliğinden gelmezse tekrar denersin. sonuçta sen iyisin eşin iyi allah sizi korusun ilk önce. eşinle aranı açma uzak durma ondan konuş ağla ona ama sakın gizlenme bi köşeye. tek başına yaşama hiçbişeyi. daha çok yıpranır kendini yanlız hissedersin. konuşmak istediğin heran yaz bize canım. dualarımız seninle maonyam seni seviyoruz biz. görüşürüz kuşum
tatlım şimdi okudum inan çok üzüldüm herşey biz istediğimiz zamanda olmuyo herşeyin en iyisinini Allah bilir doğru zamanda gelecektir bebeğin inan buna canım kendini hemen bırakma ağla bağır çağır ama hepsini bugün yap ve sonra rahatla yarın yeni bir gün ve yeni umutlara gebe unutma canım sen güçlü kızsın her zorluğun üstesinden gelirsin.
saol cnm.bundada vardır bi hayır.ne diyelim.
zelaaaaaaaaaaaal,metuuuuuuuuuuuş,zeynoooooooooooo,kardeleeeeeeeeeen,maonyaaaaaaaaaa,cadıııııııııııı,edaaaaaaaaaaan,edaaaaaaaaa,,yeteeeeeeeeeeeeer hadi kızlar bağırtmayın beniiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
tatlım cagirmissin geldim rotarlı da olsa....
zelaaaaaaaaaaaal,metuuuuuuuuuuuş,zeynoooooooooooo,kardeleeeeeeeeeen,maonyaaaaaaaaaa,cadıııııııııııı,edaaaaaaaaaaan,edaaaaaaaaa,,yeteeeeeeeeeeeeer hadi kızlar bağırtmayın beniiiiiiiiiiii:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
cadıcım,çok geçmiş olsun balımbende gun sayiyorum tedaviye baslamak icin hersey yeniden.....baska bel arisi kolum ariyo bende sorunlar bitmez canim cuma aksami yuksek tansyonla acile kaldirdilar sabaha kadar ordaydim bugun biraz iyim sizleri cok ozledim ama doktorlara kosmaktan zamanim yok zamanim oldukca gelirim ..........hadi hayirlisiyla iznine cik bebisinide salikla dor kucana al ALLAHIN izniyla darisi bizim basimiza
inşallah lyloşum,inşallah
canım ya bozma moralini..Rabbim büyüktür...inşallah tez vakitte sizleride sevindirecek kardelencim...öpüyorum seni bitanem benim...
geçmiş olsun cadıcım...ne oldu birden bire canım ya...nazar mı değdi sana...bizde seni özledik tatlım...inşallah tedavin başarılı olurda bebişin gelir cadıcım..güzel duaların için de Allahım razı olsun gülüm benim...darısı hepinizin başına olsun inşallah..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bitanem..hepinizi mutlu etsin...
geçti zaten sıkıntım,kabul edene kadar biraz böyle oluyo iştekardelenim bebeğimm..sıkma canını hadiii....Allah büyüktürr
inşallah zeloşum.kardelenim hadi ama moralimizi yüksek tutcaz öle her adet olduğumuzda moralimizi bozarsak yandık
inş. gelcek bebişlerimiz canım
çok üzüldüm canım,inşallah kendiliğinden gelir bebişin.negatifmiş kızlarrbiliodum zaten
en birinci örnek sensin,tüpün ertesi ayı hamile kalmıştın.balım çok üzgünüm bi tanemhemen bırakma kendini bu 3 ay çok önemli vücudunda hala ilacın etkisi devam edicek bu 3 ayda şansın çok yüksek bide bakmışsın doğal yoldan gelmiş bebişin hadi güçlü ol bu ayların değerini bil sıkı çalış şuan üzgünsün ama yarın ne olcağını kimse bilemez mücadeleye devam yıkılmak yok
cadıcım,çok geçmiş olsun balım
inşallah lyloşum,inşallah
geçti zaten sıkıntım,kabul edene kadar biraz böyle oluyo işte
inşallah zeloşum.
çok üzüldüm canım,inşallah kendiliğinden gelir bebişin.
en birinci örnek sensin,tüpün ertesi ayı hamile kalmıştın.
geldim ama kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?