Sabırla Bebeğini Bekleyenler

iyiyiz talım benim sen nasılsın çok özledim valla seni:103:sorma yaa temizlik yıkt geçirdi hepimizi napalım kaderimiz bu evet az kaldı yıldönümümüze. o gün izmire gidicezdoktora. dönüşte kuşadasına geçelim dedi eşim azcık dolaşır yemek yer döneriz evimize dedi. çok hoşuma gitti bu fikir çok mutlu oldum. sağol hayatımmm allah hepimize uzun uzun yıllar nasip etsin. allah mutluluğumuzu daim etsin

amin tatlım bizleri daha fazla bekletmesin bebişler

amin canım sizden de dua istiyorum hem hamilelerin de duası kabul olurmuş

ivet canım doğru gördün ben iyiyim tatlım sen nasılsın bu da nete gelsin

dualarım sizlerle vallahi canım. bende duydum hamilenin duası kabul olur diye iyice yüklenir oldum dualara. kendime kolay doğum eşime aileme sağlık evimize huzur bereket sizlere de hayırlısıyla bebiş diledim durdum bütün gün. inşallah kabul olur

kızlar ben bu sabah oruçtum.ama öğleden sonra kırmızı kart yedim.önce kahve leke geldi şu saate kadar 1damla daha geldi hala kanamam başlamadı neden acaba.ilk defa böle bişi oldu.orkid koyduğum gibi temiz:26:

doktorunu arayıp sorsana neden böyle oldu diye

bugün hiçççç içmedimm.. zor dayanıyorummmmm

olmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sigara yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk 1-2 nefesi geç sigara içilen ortama adım bile atmıcaksın içme ben ağustosta bıraktım zor oldu biraz tabi ama çook mutluyum. bırakmasam bile bebişim yüzünden asla içmezdim. güven kendine. bırakırım de kurtul bu illetten

içiyordum ama hamile oldugumu öğrendim 10 gün oldu ama daha yeni alışıorum bazen cok istiyorum ama dayanıcam

şiiiiişşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt edaaaaa kızarım heeeee sigara yok unut asla içme. günah yavruna. kendini düşünmüyosan bebişini düşün. halam da kızına hamileyken içmiş. şimdi astımı var birde vücudu sürekli kitleler üretiyo. kız sürekli ameliyat olup aldırıyo. sebep anne karnındayken annesinin sigara içmesi. şimdi annesine çok öfkeli. ozaman bilinçli değilmiş kimse ama artık öyle değil. yardım al istersen ne yaparsan yap bırak nolur çok üzülürüm içtiğini duyarsam

oplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
LeYLa_21 nehir1001+

iyi geceler nehircimmmmmmmmmm...:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…