Allah korusun canım olmaz inş.kuzu mide bulantısı genelde oluyo zaten bebiş sağlıklı olsunda gerisi halloluyo sen hamiş kal ben burdan sana çubuk krakerler yollucam
kuzu burdada nem çok izmirin nemi malum insana sıkıntı veriyo
kıyamam sana yeterim çok geçmiş olsun balımbaş ağrısıyla dışarı çıkmak çok zor bilirim
sarammm kuşum hg canım bacım benim nasılmış benim çağla bademim bugünsaram ben herzaman sana beste yaparım
herkese merhaba kızlar
metuşuuuuum canım menim meni merak etmişsin iyiyim ben evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum
zeloşum adıma besteler yazmış kız sen benim biricik bacımsın
edacım gelmiş hoşgelmiş nasılsın taze annemiz mercimeğiiz nasıl
leylaaaacım nasılsın canım
nehirim kulağın bugün nasıl
zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım
meleğim ayağını ayyakkabi vurmuş geçmiş olsun ayaklarımdan bende çok çekerim benim ayaklarımda sorunlu yani
yetercim sen nasılsın canım eşin daha iyi inşallah
maonyaaa temizlikle boğuşuyodur şimdi allah kolaylık versin
eceem sen neler yapıyon kuzum
kardelen sanırım bugün gelmemiş nasılsın kardelencim
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmasın nolur hepinizi çok seviyom men
hoşgeldin saracım nasılsın canım menim?
[ı]kızlar benim işim var çıkacam hepiniz kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere hoşçakalın:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:[/ı]
iyiyim canım menim sağol edacım
metukammmm inş. bi tanesi inş.
kuşum daha hürremliğe varcanııım sağol bitanesi hürrem sultanım menimiyiyim canım ne olsun bildiğin gibi
temmuz da once ankaraya 20 gun sonrada ızmıre gıdıecm nasıpse...
annemlerde kaynanamlarda tepede oturduklarından evlerı genelde hep serın olur..bıran once kavusmak ıstıyorum su serınlıge.
herkese merhaba kızlar
metuşuuuuum canım menim meni merak etmişsin iyiyim ben evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum
zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım
meleğim ayağını ayyakkabi vurmuş geçmiş olsun ayaklarımdan bende çok çekerim benim ayaklarımda sorunlu yani
geçmiş olsun yeterimmmmmmmmmmmmmmmm
saram görüşürüz canımbende kaçtım kızlar adam uyandı sofrayı hazırlayayım öpt.hepinizi byyyyyyyyyyyy
evet canım bende cıktım biraz önce cok sıcak yanacaz bu yazzzz
geçmiş olsun canım bacım dikkat et kendine
Allah korusun canım olmaz inş.kuzu mide bulantısı genelde oluyo zaten bebiş sağlıklı olsunda gerisi halloluyo sen hamiş kal ben burdan sana çubuk krakerler yollucam
kuzu burdada nem çok izmirin nemi malum insana sıkıntı veriyo
kıyamam sana yeterim çok geçmiş olsun balımbaş ağrısıyla dışarı çıkmak çok zor bilirim
sarammm kuşum hg canım bacım benim nasılmış benim çağla bademim bugünsaram ben herzaman sana beste yaparım
herkese merhaba kızlar
sarammmmmmkulağım bugün daha iyi. gliserin süper bişeymiş valla ağrısı devam ediyo ama dünkü gibi ağlatıcak kadar değil yani. sen nasılsın kuşum
iyi olmana sevindim canım bende iyiyim evle uğraşıyorum işlerim vardı bugün havada sıcak ama yazın gelmesi güzel ege nasıl bugün dün çok hareketli demiştin bugün duruldumu prensimiz Allaha emanet olsun minik meleğin canım bacım.
tabi güzelde valla inan beni acayip çarptı. klimayıda açmıyorum daha üşütürüm diye korkuyorum bronşitim var benimsoğuk su içesim var onuda içmiyorum korkumdan. bittim valla perişanım sıcaktan. balkondaki derece 38 gösteriyo ege sabahtan çok hareketliydi uyuyo şimdi. baya oldu mıymışık mıymışık dönüyo arada bi hepsi o. sıcak yavrumuda çarptı vallahi
kıyamam men ona sıcaktan bunalmış yavrum ne yapsın içerisi dahada sıcaktır şimdisakın soğuk su falan içme bide biliyosundur nehircim sıcak havada soğuk şeyler daha çok hararet yapar ılık su iç çay iç inan rahatlarsın.bide ayaklarını falan soğuk suya vurma fazla doğumda zorlanırsın üşütürsen biliyosun vücuda soğuk ayaktan girer klimada zararlı en azından önünde oturma aç oda soğusun sen kapattıktan sonra gir otur serinle biraz bunlar naçizane tavsiyelerim bacıma
canımben,im tavsiyelerin için çok teşekkür ederim sarammmmm. normalde de böyle tedbirli yaşadığımdan pek sorun olmuyo kendimi korumak. hala çorapla dolaşıyorum annem günde 3 4 sefer arıyo çorap giy terlik giy diye dikkat ediyorum da valla aşırı bunaldım. sürekli duşun altına girdim bugün
kıyamam men ona sıcaktan bunalmış yavrum ne yapsın içerisi dahada sıcaktır şimdisakın soğuk su falan içme bide biliyosundur nehircim sıcak havada soğuk şeyler daha çok hararet yapar ılık su iç çay iç inan rahatlarsın.bide ayaklarını falan soğuk suya vurma fazla doğumda zorlanırsın üşütürsen biliyosun vücuda soğuk ayaktan girer klimada zararlı en azından önünde oturma aç oda soğusun sen kapattıktan sonra gir otur serinle biraz bunlar naçizane tavsiyelerim bacıma
ılık duş iyi gelir hem egemizde içeride biraz nefes alır Allah yardımcınız olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?