iremcim artık yaz yüzünü gösterdi bu sefer geldi galibaselam kızlar..nasılsınız..burası cok sıcakkkk..cokkkkkkkkkkkkkkkk:26:
aaaaaa gerçekten mi? bulanınca iyiye mi ışaretmiş...çok iyi o zaman ..
iremcim artık yaz yüzünü gösterdi bu sefer geldi galibayine başlıcak bunalma günleri nasılsınız iremcim
metukam bunu daha önce bende duymuştum mide bulantısı çok olmadığı sürece iyimiş
canım ben evdeyim yaaa dışarı çok sıcakkyetercim biz geldik sen nerdesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olsun evde olmakda güzel keyif çatçiçeğim bende yeni geldim saramı en son dün gece gördüm :82::82:
beğenmene çok sevindim yeterimnasılsın balım hg
edacım hg canım nasılsınız bakim canlarım
edammm ticker yapcak mısınnn
evet tatlım istiyorum ama nasıl yapılacıgını bilmiorum leyloş ta yapalım demişti ama bence kalp atışınıda duyayım ondann sonra tatmam mı bebiş
canım ben evdeyim yaaa dışarı çok sıcakk
canım yaaaa başım ağrıyor nedense birse sıcakta bankaya gitmem gerktiii
iyi olmana sevindim canım bacım calış zeloşum allah boşduranı sevmezmiş:))) rabbim emekleri boş cıkarmasın en yakın zamanda göndersin miniğini....
evet tatlım bu benim kış sezonundan kalan iznim dinleniorum valla anca yatıyorum hiç bi işe elimi sürmüyorum c.tesi temizlikçi gelecek halılarımı kaldırmıştım zatenh kışlık yazlıklarıda ayarladım camlar kapılar genel temizlik işte
kk dan hamile bir arkadaşım vardı....sırf mide bulantısından 2 ayda 10 kilo vermişti....
edam öyle olmasın amaa
herkese merhaba kızlar
metuşuuuuum canım menim meni merak etmişsin iyiyim ben evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum
zeloşum adıma besteler yazmış kız sen benim biricik bacımsın
edacım gelmiş hoşgelmiş nasılsın taze annemiz mercimeğiiz nasıl
leylaaaacım nasılsın canım
nehirim kulağın bugün nasıl
zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım
meleğim ayağını ayyakkabi vurmuş geçmiş olsun ayaklarımdan bende çok çekerim benim ayaklarımda sorunlu yani
yetercim sen nasılsın canım eşin daha iyi inşallah
maonyaaa temizlikle boğuşuyodur şimdi allah kolaylık versin
eceem sen neler yapıyon kuzum
kardelen sanırım bugün gelmemiş nasılsın kardelencim
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmasın nolur hepinizi çok seviyom men
canım ben mardınde oturuyorum sen nerdesın bılmıyorum ama..burada suan hıssedılen sıcaklık 35 derece cıvarı...ankaradan buraya geldım..ankara yazın bıle bu kadar sıcak olmaz..alısık olmayınca nefes alamıyor gıbı oluyorum ıste..
tatlım tam yazacaktım evet asırı olmadıgı sürece iyiymiş zaten hani kilo falan verdirmeyecek kadar yani dr ölr demişti zaten benim öle değil tatlım
iremcim mardin sıcak olur mardin,diyarbakır,urfa antep sıcaklıkta rekor kırar dikkat et kendine
vallahi bende rekor kırıcam sanırım sıcakla beraber...bıran once tatıl olsada ankaraya gıtsemde serınlesem yoksa 1 aya kalmaz dogurucam burda..
Allah korusun canım olmaz inş.kk dan hamile bir arkadaşım vardı....sırf mide bulantısından 2 ayda 10 kilo vermişti....
edam öyle olmasın amaa
kuzu burdada nem çok izmirin nemi malum insana sıkıntı veriyocanım ben mardınde oturuyorum sen nerdesın bılmıyorum ama..burada suan hıssedılen sıcaklık 35 derece cıvarı...ankaradan buraya geldım..ankara yazın bıle bu kadar sıcak olmaz..alısık olmayınca nefes alamıyor gıbı oluyorum ıste..
kıyamam sana yeterim çok geçmiş olsun balımcanım ben evdeyim yaaa dışarı çok sıcakk
herkese merhaba kızlar
metuşuuuuum canım menim meni merak etmişsin iyiyim ben evde işlerim vardı onlarla uğraşıyorum
zeloşum adıma besteler yazmış kız sen benim biricik bacımsın
edacım gelmiş hoşgelmiş nasılsın taze annemiz mercimeğiiz nasıl
leylaaaacım nasılsın canım
nehirim kulağın bugün nasıl
zeynooom sıcaktan bunalmış kıyamam men sana bol bol ılık duş al rahatlarsın canım bacım
meleğim ayağını ayyakkabi vurmuş geçmiş olsun ayaklarımdan bende çok çekerim benim ayaklarımda sorunlu yani
yetercim sen nasılsın canım eşin daha iyi inşallah
maonyaaa temizlikle boğuşuyodur şimdi allah kolaylık versin
eceem sen neler yapıyon kuzum
kardelen sanırım bugün gelmemiş nasılsın kardelencim
kızlar unuttuğum varsa kusura bakmasın nolur hepinizi çok seviyom men
Allah korusun canım olmaz inş.kuzu mide bulantısı genelde oluyo zaten bebiş sağlıklı olsunda gerisi halloluyo sen hamiş kal ben burdan sana çubuk krakerler yollucam
kuzu burdada nem çok izmirin nemi malum insana sıkıntı veriyo
kıyamam sana yeterim çok geçmiş olsun balımbaş ağrısıyla dışarı çıkmak çok zor bilirim
sarammm kuşum hg canım bacım benim nasılmış benim çağla bademim bugünsaram ben herzaman sana beste yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?