Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın saracım...valla bugün uykusuzum tatlım...buse hanım annesini yatırmaz oldu...çok yaramaz olacak kızımız teyzesi...sen nasılsın tatlım?:nazar::38::38:

canım normal bunlar değilmiiiiiii bıdığın bu kadar yaramazlık yapması

cumartesi doktor randevum var...o gün hastane çantam için alışveriş yapacam...şimdiden hazırlayım bari...temmuz anneleri topicinde dün 37 haftalık bir arkadaş doğum yaptı..hemde normal yapmış...tebdir almak lazım..tırsmaya başladım...benim daha hiç bir hazırlığım yok...evim temizlenecek annem gelecek alacaklarım var...offfffffff iş bitmiyor ya....şu doğum iznine bir ayrılsaydım hayırlısıyla...:nazar::24::24::24:

cumartesi doktor randevum var...o gün hastane çantam için alışveriş yapacam...şimdiden hazırlayım bari...temmuz anneleri topicinde dün 37 haftalık bir arkadaş doğum yaptı..hemde normal yapmış...tebdir almak lazım..tırsmaya başladım...benim daha hiç bir hazırlığım yok...evim temizlenecek annem gelecek alacaklarım var...offfffffff iş bitmiyor ya....şu doğum iznine bir ayrılsaydım hayırlısıyla...:nazar::24::24::24:

bunlar tatlı telaşlar leyloşum hep böyle sevinçli sonu hayırlı telaşların olsun sen kaç haftalık oldun tatlım

iyiyim leyloşum sağol yaramz olsun fıstığımız daha tatlı olur öyle olunca peşinden seni çok koşturacak desene buse sultan:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
valla öyle gibi görünüyor saracım...ağırlaştıkça hareketler kısıtlanıyor..yatakta bir yanımdan diğer tarafa zor dönüyorum...akşam eşime diyorum beni yatakta çevirmek için vinç lazım diyorum..eşim gülüyor...:nazar::60::60::60::60::60:
canım normal bunlar değilmiiiiiii bıdığın bu kadar yaramazlık yapması

evet tatlım normal...hamileliğin cilveleri yetercim...Rabbim inşallah sizlerede yaşamayı nasip etsin bu duyguları tatlım...:nazar::38::38:

valla öyle gibi görünüyor saracım...ağırlaştıkça hareketler kısıtlanıyor..yatakta bir yanımdan diğer tarafa zor dönüyorum...akşam eşime diyorum beni yatakta çevirmek için vinç lazım diyorum..eşim gülüyor...:nazar::60::60::60::60::60:

evet tatlım normal...hamileliğin cilveleri yetercim...Rabbim inşallah sizlerede yaşamayı nasip etsin bu duyguları tatlım...:nazar::38::38:

canım az kalmış kız 35 haftadan sonraaa artık doğum her an olacakmış gibi bakmalısın hazırlıklar içinde biraz çabuk olmalısınnn :34::34::34::34:

merhaba aranıza yeni katıldım :) daha 3 ay 2 haftalık hamileyim bende sabırla bebişimi beklıyorum :)
hayırlı olsun tatlım...:nazar::38::38:
canım az kalmış kız 35 haftadan sonraaa artık doğum her an olacakmış gibi bakmalısın hazırlıklar içinde biraz çabuk olmalısınnn :34::34::34::34:
kız dur beni telaşa verme ....zaten tırsıyorum tatlişim...:nazar::18::18::38:
Allah hayırlısıyla bi avazda kurtarsın busemizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnn saracım...saol gülüm...Rabbim sizlerede nasip etsin saracım...:nazar::38::38:
günaydın kıslarrr

günaydın ececim...hg tatlım..:nazar::38::38:

hayırlı olsun tatlım...:nazar::38::38:

kız dur beni telaşa verme ....zaten tırsıyorum tatlişim...:nazar::18::18::38:

aminnnnnnnnnn saracım...saol gülüm...Rabbim sizlerede nasip etsin saracım...:nazar::38::38:

günaydın ececim...hg tatlım..:nazar::38::38:

yok bebeğim tırsma yaaa allahın izni ile inşş kolaycak doğuracaksın

sağol tatlım. valla sorma ben şekilden şekile girdim bugün duşa gir çık mahvoldum. hava birden ısındı tam ısındı. kavruldum bütün gün yerlerde süründüm vallahi. allah kalp tansiyon gibi rahatsızlığı olanları korusun... bide hamişleri. göbüşüm kıpkırmızı oldu kaşınmaktan valla. kremde süremiyorum dasha çok terletiyo diye pişik olmazsam iyidir :52::52::52::52:

evet tatlım ya, hamile olunca daha da bi zor geliyodur, Allah yardımcın olsun seker...:38::38:

hadi bakalım inşallah başarırsın darısı başıma:65::65::65: iyi geceler rüyanda şelalelergör serinserin uyu :61:

ay ne güzel demissin, cidden bi selale kenarında otursak.. ohhhh cok güzel geldi düsüncesi bile...:46::46::46:

Back
X