Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gecmiş olsun tatlım kulagın için nazar değmiş sana galiba kendine dikkat et neyseki daha iyiymişsin temizlenmiş öpüyorum seni canım sağlıkla kal

iyiyim bebem :66::66: senle fındığımız nasılsınız :nazar: nasıl geçiyo tatilin çiçeğim :nazar::70::70::70:[/QUOTE]

iyidir canım benim nasıl olsun fındıgınız şimdilik annesini rahatsız etmio ilerde ne olur bilinmez:) ama ben ondan gelen herseye razıyım....tatlım burası cok sıcak yanıorum sıcaktan bide sersem gibiyim gözümü acamıorum valla calısırken daha iyi hissediyordum kendimi...

iyiyim bebem :66::66: senle fındığımız nasılsınız :nazar: nasıl geçiyo tatilin çiçeğim :nazar::70::70::70:

iyidir canım benim nasıl olsun fındıgınız şimdilik annesini rahatsız etmio ilerde ne olur bilinmez:) ama ben ondan gelen herseye razıyım....tatlım burası cok sıcak yanıorum sıcaktan bide sersem gibiyim gözümü acamıorum valla calısırken daha iyi hissediyordum kendimi...

sıcaktan hamileler daha çok etkileniyo demekkiiii

Son düzenleme:
nasılsın canım benim sen baska topiklerde gezion bakıom merak ettiğin seyler varmış bana sor tatlım ben biliom bendekan pıhtılaşması var sen onumu sordub ordakilere

nasılsın canım benim sen baska topiklerde gezion bakıom merak ettiğin seyler varmış bana sor tatlım ben biliom bendekan pıhtılaşması var sen onumu sordub ordakilere

evet tatlişim onu sormuştum..testin adı ne diye bir de kaç tl tutar acaba diye merak etmiştimmm:34::34:

zelalımm tıckerın çok hoş kım yaptı acabaa:44::44:
çok sevdiğim bi bacım yaptı adımı adı metukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:48::48::48::48::48:
iyiyim bebem :66::66: senle fındığımız nasılsınız :nazar: nasıl geçiyo tatilin çiçeğim :nazar::70::70::70:

iyidir canım benim nasıl olsun fındıgınız şimdilik annesini rahatsız etmio ilerde ne olur bilinmez:) ama ben ondan gelen herseye razıyım....tatlım burası cok sıcak yanıorum sıcaktan bide sersem gibiyim gözümü acamıorum valla calısırken daha iyi hissediyordum kendimi...[/QUOTE]

kuzu inş. bu 9 ayıda hep rahat geçirirsin fındığımız sağ salamet doğar eda annesinin kucağına gelir Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inş. :nazar::38::38:edacım sorma burasıda çok sıcak neye uğradığımı şaşırdım kolumu oynatmak istemiyom sıcaklardan hep uykum geliyo uyusam bütün gün uyurum :53::29::29::29:

çok sevdiğim bi bacım yaptı adımı adı metukaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:48::48::48::48::48:

kuzu inş. bu 9 ayıda hep rahat geçirirsin fındığımız sağ salamet doğar eda annesinin kucağına gelir Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inş. :nazar::38::38:edacım sorma burasıda çok sıcak neye uğradığımı şaşırdım kolumu oynatmak istemiyom sıcaklardan hep uykum geliyo uyusam bütün gün uyurum :53::29::29::29:[/QUOTE]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yeterim başbaşayız:38: canımın içi nasılsın:48::48::48:

kuzu bende çok duygulandım:43::43:inş. yeterim inş. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hamiş kardeşlerimizede hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inş.:70::70::70:

yeterimmm çoookkkk tatttlısınnn canımmmm....aminnnnnnnnnn:38::38::38:

kızlar sizlerin hamiş olmasını okadar çok isityorumki kendim için istediğimden çok isityoruminanın bana
zelalim iyim kuzum pazara çıkacağım ama hava çok sıcak biraz serinlesin diye bekliyorumm

evet tatlişim onu sormuştum..testin adı ne diye bir de kaç tl tutar acaba diye merak etmiştimmm:34::34:

metukam ama o testleri iki yada daha fazla düşük yapanlara yapıolar öle biliyorum ama bazen has. gidip ben iki düşük yaptım deyip yaptıradabiliyosun cünkü kanıtlamanı istemiyorlar tıp fakültelerinde ssk varsa hiç bir ücret ödemeden yaptırabiliyorsun ama onun dısında baska yerlerde pahalı oldugunu duydum...

kızlar sizlerin hamiş olmasını okadar çok isityorumki kendim için istediğimden çok isityoruminanın bana
zelalim iyim kuzum pazara çıkacağım ama hava çok sıcak biraz serinlesin diye bekliyorumm

canımmm Rabbim sana bizim için istediklerinin 10 katını versin..cnm arkidişim....:29::29::29:

metukam ama o testleri iki yada daha fazla düşük yapanlara yapıolar öle biliyorum ama bazen has. gidip ben iki düşük yaptım deyip yaptıradabiliyosun cünkü kanıtlamanı istemiyorlar tıp fakültelerinde ssk varsa hiç bir ücret ödemeden yaptırabiliyorsun ama onun dısında baska yerlerde pahalı oldugunu duydum...

tamam tatlım ..iyi oldu öğrendiğimm.....

Back
X