Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım çok haklısın ama inan çevredekilerin çenesi beni bitirecek kaynanam her gittigimizde bebebk demiyomu sorunlarımızı bildigi halde delirmemek elde degil . yada ben çok alıngan oldum ya ne bilim öfffff

tatlım insanların ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyo bırak konuşmak isteyen konuşsun eşin senden yanaysa gerisini dert etme başkaları konuşur konuşr sonra susar çünkü susmak zroundalar hayat bizim hayatımız ve bu kimseyi ilgilendirmiyo önce biz dik durmalıyız ki çevremizdeki boş boğazlarda hadlerini bilebilsinler biz zayıf güçsüz oldukça üstüme gelmek onlar için daha kolay olur çocuğun olmaması dünyanın sonu değil yoksa yok hayat devam ediyo ve güneş hergün pırıldarken yaşamak çok zevkli bunun tadını çıkaralım derim ben.
bacımm... özledim seniiiiiii.. bugün girdim ara ara görmedim hiçççççç....

tatlım bugün sabah günaydın dedim sadece sonra işlerim vardı giremedim anca şimdi fırsat buldum.bende seni özledim hemde çok gözümün nuru bacım menim

ayyyy.....minnoşummmmmm, güzey yürekli, güzel gözlü bacım benim.. hay masallah sana..

meleğim sen hangi şehirdesin cnm.

sorunlaımız aynı.benim laparoskobiden snr tüpler açıldı ama yumurtlama olmadı.göbekten iğnelerle ayda 1tane zor yumurtluodum.ama tüp ebbekte çok şükür baya yumurtam oluştu.sen neden tüpü denemiosun cnm.önce banada çok uzak geliodu tüp bebek yaptır diyenler sanki küfür etmiş gibi geliodu bana

Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle ...((((AMİN)))

istanbul tatlım . ya yaşım küçük diye denemedim ... aynen dedigin gibi geliyo tabi en son yapılacak mecbur . bide en son doktora gittigimde HSG istedi korkudan yaptırmadım biliyorum bebek için deger ama her giren 3 çocuk dogursam daha az acı çekerdim diyo

aman bacımm anestezisiz çektirme ben anesteziyle girdim.zaten 5dk işlem.sadece5 dk uyuyosun hiç bişide duymuosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…