merhaba, iyi aksamlar...
içimden gelenleri kelimelere döktüm bunuda sizinle paylaşmak istedim yetercim.
bacımm...özledim seniiiiiii.. bugün girdim ara ara görmedim hiçççççç....
hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım çok haklısın ama inan çevredekilerin çenesi beni bitirecek kaynanam her gittigimizde bebebk demiyomu sorunlarımızı bildigi halde delirmemek elde degil . yada ben çok alıngan oldum ya ne bilim öfffff
bacımm...özledim seniiiiiii.. bugün girdim ara ara görmedim hiçççççç....
hoşbulduk kuzu, nasılsın?iyi düşünüp iyi olalım insallah
yeterrrrrrr iyi aksamlar seker
hoşbulduk kuzu, nasılsın?iyi düşünüp iyi olalım insallah
yeterrrrrrr iyi aksamlar seker
tatlım insanların ağzı torba değilki büzesin ağzı olan konuşuyo bırak konuşmak isteyen konuşsun eşin senden yanaysa gerisini dert etme başkaları konuşur konuşr sonra susar çünkü susmak zroundalar hayat bizim hayatımız ve bu kimseyi ilgilendirmiyo önce biz dik durmalıyız ki çevremizdeki boş boğazlarda hadlerini bilebilsinler biz zayıf güçsüz oldukça üstüme gelmek onlar için daha kolay olur çocuğun olmaması dünyanın sonu değil yoksa yok hayat devam ediyo ve güneş hergün pırıldarken yaşamak çok zevkli bunun tadını çıkaralım derim ben.
çokkkkkkkk haklısın, aynen katılıyorumm......
tatlım bugün sabah günaydın dedim sadece sonra işlerim vardı giremedim anca şimdi fırsat buldum.bende seni özledim hemde çok gözümün nuru bacım menim
kuzum olur mu hiç...haberlerini hep okuyorum tatlım...
hihihihih düşünüyozzz gene bebişlerimizibişeyi 40 kere sölersek olurmuş ya :81::81::81::81::81:bebiş bebiş bebiş bebiş bebiş bebiş bebiş bebiş
sanada güzellik Eki Görüntüle 207417
yumurtlayamıyorum ben kızlar ya yumurtam olmuyoooo - eşimdede sorun vardı ameliyat oldu varikoseldenevet canım, hah şöyle içimiz çicek açsın insallah, gelir yavrunda kısmetse, gönlünü ferah tut sen...
tatlım nedir sizin durumunuz, doktor ne dedi?
meleğim sen hangi şehirdesin cnm.
sorunlaımız aynı.benim laparoskobiden snr tüpler açıldı ama yumurtlama olmadı.göbekten iğnelerle ayda 1tane zor yumurtluodum.ama tüp ebbekte çok şükür baya yumurtam oluştu.sen neden tüpü denemiosun cnm.önce banada çok uzak geliodu tüp bebek yaptır diyenler sanki küfür etmiş gibi geliodu bana
Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle ...((((AMİN)))
istanbul tatlım . ya yaşım küçük diye denemedim ... aynen dedigin gibi geliyo tabi en son yapılacak mecbur . bide en son doktora gittigimde HSG istedi korkudan yaptırmadım biliyorum bebek için deger ama her giren 3 çocuk dogursam daha az acı çekerdim diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?