Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa bazen duygularımm çok fena oluooooo resmen baskı yapıolarrr.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yapmayın böyle yapmayalım böyleeeeeeeeeee

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaaa bazen duygularımm çok fena oluooooo resmen baskı yapıolarrr.

biliyorum banada oluyorrr ama ne yapasak yapalım yaşayacaklarımıız değiştiremiyoruzzzz:26::26::26::26::26:

merhaba kızlar geçmişi okudum geldim ne güzel kaynatmışsınız sizi özlemişim

çok ağlıyrm onların sesini duyuncaaaa benim suçum ne die düşünüyrmmm:85::85:

canım yaaaaa inan bide evde tekim ben kimsem yok suan yakınımda inan dertleşecek bi dostum bile yok iş ev arası stress yumagı dokuyorum ama bazen bende sen gibi aglıyorum benim neden yok allah ım diyorum .. bide böle zamanlarda yolda biiiiii sürü hamile çıkar karşına hele şimdi akşamları eşleriyle çıkıyolar gezmeye allah ım nasıl boynum bükülüyo anlatamam :2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlar çocuğumuz olmuyosa biz suçlu değiliz kimse suçlu değil bizim sınavımızda bu şekilde demekki Allah büyük dert vermesin sağlık sorunu vermesin sevdiklerimizin acısını vermesin çocuk Allah kısmet etmişse muhakkak olur etmemişse yapacak bişey yok.niye olmuyo niye başkalarının varda bizim yok diye düşünmeyelim bu isyana girer isyan etmekse bize yaramaz Allahın gücüne gider eminimki vakti saati gelince evlatlarımız gelecek.ama Allah hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ana babasına vatanına milletine hayırlı evlat versin.

canım çok haklısın ama inan çevredekilerin çenesi beni bitirecek kaynanam her gittigimizde bebebk demiyomu sorunlarımızı bildigi halde delirmemek elde degil . yada ben çok alıngan oldum ya ne bilim öfffff

sarammmmmmmm döktürmüşsün yine kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…