• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende aynı tas aynı hamam değişen bi şey yok senin yumoşlarının büyümesine sevindim içini ferah tut inşallah bu sefer gelecek meleğin cadıcım yumoş toplanırken anestezi vermiyolarmı canlı canlı mı topluyolar öyle :18::18::18::18::18::18::18::18:

gecen sefer oyleydi yumurtalarim cok buyumustu araya cumartesi pazar girmisti sadece bir igne vurdular ve hic beklemeden toplamaya basladilar .... esim ve yeyeni yanimdaydi ben aliyordum onlar beni sakinnestiriyordu ...... bu sefer ikiside gelmek istemiyor,, sen aliyorsun biz gelmek istemiyoruz ,,diyorlar ama benim yapicam birsey yok ki ben de istemiyorum alamayi ...........

gecen sefer oyleydi yumurtalarim cok buyumustu araya cumartesi pazar girmisti sadece bir igne vurdular ve hic beklemeden toplamaya basladilar .... esim ve yeyeni yanimdaydi ben aliyordum onlar beni sakinnestiriyordu ...... bu sefer ikiside gelmek istemiyor,, sen aliyorsun biz gelmek istemiyoruz ,,diyorlar ama benim yapicam birsey yok ki ben de istemiyorum alamayi ...........

kıyamam üzülme canım Allah büyük inşallah bu sefer çok canın yanmadan yumoışların toplanır ve bebeğin annesine gelir bi daha bu acıları yaşamak zorunda kalmazsın

kıyamam üzülme canım Allah büyük inşallah bu sefer çok canın yanmadan yumoışların toplanır ve bebeğin annesine gelir bi daha bu acıları yaşamak zorunda kalmazsın

INSALLA canim ALLAHIN izniyla olur .....her aciya her seye raziyim yeterki olsun ............ canim ben cikicam sonra yine gelirim bayyyyyyyyyy:16:

nehircim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah dualarını kabul etsin

nehircim çok iyi bir insansın Allahım gönlüne göre versin seni ,eşini ,meleğini ve tüm sevdiklerini hep korusun evinden mutlulk huzur sağlık hiç eksik olmasın

günaydın yetercim nasılsın eşin nasıl oldu inşallah şimdi daha iyidir

canımm çok şükür daha iyi köye geldimm burada havvası değişti

nehircim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Allah dualarını kabul etsin

nehircim çok iyi bir insansın Allahım gönlüne göre versin seni ,eşini ,meleğini ve tüm sevdiklerini hep korusun evinden mutlulk huzur sağlık hiç eksik olmasın

günaydın yetercim nasılsın eşin nasıl oldu inşallah şimdi daha iyidir

sağol kuşummmmmmmmm aminnnnnnn:69::69::69:

bende aynı tas aynı hamam değişen bi şey yok senin yumoşlarının büyümesine sevindim içini ferah tut inşallah bu sefer gelecek meleğin cadıcım yumoş toplanırken anestezi vermiyolarmı canlı canlı mı topluyolar öyle :18::18::18::18::18::18::18::18:

anestezi veriliyor canım. ben ağlaya ağlaya tittreyerek girdim. ordsa karşıladılar yatırdılar ellerimi ayaklarımı bağladılar sonra anestezi uzmanı bana bi iğne vurdu başın döncek korkma dedi. tamam dedim 3 e kadar say kızım dedi. 1-2- 3 ü hatırlamıyorujm:9::9::9::9: çıktığımda yumoşlarım toplanmıştı. korkulcak bişey değil yani yerleştirme de de herhangi bir ağrı sızı olmuyo. tüp bebek korkulcak bişey değil bence. en eziyetli zamanı iğneler. şişkinlik çok yapıyo bide sinir:27:
saram sen tüp bebek denemedinmi hiç:53:

moralini bozma canım. anladığım kadarıyla tedavinin başındasın daha. moral yoksa bebekte yok bunu aklından çıkarma. dua et bol bol pozitif düşün. ve hayatını bebeğe göre yaşama. bu gereksiz bir sttres yaşatıyo insana. kendini iyi hisset ki bebeğin geliversin anneciğine:69:

amin canım teşekkur ederim..şimdi annemle telefonu kapattık çok ağlıyodum yine çunku bu ara çok şey birikti içimde ve yeminle senle aynı şeyleri soyledi bana..insanları takmamam gerektiğini hayırlısıyla bebeğim olucagını adak adadadıgını,pozitif dusunmem gerektiğini soyledi...keşke çevremdeki herkes sizin gibi konussa,senin çocugun yok tabi anlamazsın yada çoluklu çocuklu gidilen yerlerde senin ne işin var yada sen bi dogurda once sonra konus demek yerine...bu tip insanları allaha havale ediyorum sadece..
ALLAH İSTEYEN GONULDEN DİLEYEN HERKESİ BEBEKLERİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH...AMİN!

Arkadaslar merhaba....:16::16: nasılsınız?

Yeni gelen arkadaslar olmus.. Hoşgeldiniz, sefa getirdiniz güzeller.. umarım hayırlı uğurlu gelir topigimiz sizlere...

günaydın şekerim...müjdeli haber sende ver anneciğiniz nasılmış bugün? gidebiliyomusunuz?

canım kaynanam bugün daha iyiymiş Allah izin verirse yarın sabah erkenden gidiyoruz

anestezi veriliyor canım. ben ağlaya ağlaya tittreyerek girdim. ordsa karşıladılar yatırdılar ellerimi ayaklarımı bağladılar sonra anestezi uzmanı bana bi iğne vurdu başın döncek korkma dedi. tamam dedim 3 e kadar say kızım dedi. 1-2- 3 ü hatırlamıyorujm:9::9::9::9: çıktığımda yumoşlarım toplanmıştı. korkulcak bişey değil yani yerleştirme de de herhangi bir ağrı sızı olmuyo. tüp bebek korkulcak bişey değil bence. en eziyetli zamanı iğneler. şişkinlik çok yapıyo bide sinir:27:
saram sen tüp bebek denemedinmi hiç:53:

yok canım ben hiç tüp bebek denemedim.aşılamada yapmadım.oyüzden bunlarla ilgili hiç bilgim yok duyduklarımdan da korkuyorum.ama senin yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz.

canım kaynanam bugün daha iyiymiş Allah izin verirse yarın sabah erkenden gidiyoruz

yok canım ben hiç tüp bebek denemedim.aşılamada yapmadım.oyüzden bunlarla ilgili hiç bilgim yok duyduklarımdan da korkuyorum.ama senin yazdıklarını okuyunca rahatladım biraz.

çok sevindim canımbeim. allah ona şifa versin sizinde yolunuzu açık etsin inşallah. güzel güzel gidin gelin:61: ne kadar kalcaksınız?

benide aranıza lırmısınız? 5+3 'üm.kısmetse şubat ayında anne olacağım..<benim için sürpriz oldu hala alışamadım,taa ki ultrasonda keseyi görene kadar:))

amin canım teşekkur ederim..şimdi annemle telefonu kapattık çok ağlıyodum yine çunku bu ara çok şey birikti içimde ve yeminle senle aynı şeyleri soyledi bana..insanları takmamam gerektiğini hayırlısıyla bebeğim olucagını adak adadadıgını,pozitif dusunmem gerektiğini soyledi...keşke çevremdeki herkes sizin gibi konussa,senin çocugun yok tabi anlamazsın yada çoluklu çocuklu gidilen yerlerde senin ne işin var yada sen bi dogurda once sonra konus demek yerine...bu tip insanları allaha havale ediyorum sadece..
ALLAH İSTEYEN GONULDEN DİLEYEN HERKESİ BEBEKLERİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLAH...AMİN!

ahh ahh o insanlar yokmu... insanı çileden çıkarıyolar!!! ben yeni doğan ziyaretine gitmiştim ilk evlendiğim sene. daha 6 aylık evliydim bebeğin odasına girdik beni görünce bebeğihemen yatırdılar yüzünü kapadılar. o kadar gücüme gittiki:14::14::14: hala da unutmam o günü ve üzüntümü... ben hayatım boyunca hiç kıskanç olmadım. fesatlık taşımadım içimde. benim yok diye başkasnın da olmasın istemedim kiiii çok yeni evliydim zaten içim kötü olsada erkendi fesatlık için.insanlar yoruyo en fazla. sana düşende onkarı takmamak. üzülüp ağlama canım inanki stres çok önemli. ben hep stresle ağlayarak geçöirdim günlerimi. olmadı olmadı olmadı... tüplerim tıkalıydı açtırdım aşılama yaptırdım tüp bebek denedim olmadı...sonra ertesi ay hiç düşünmedim bebeği.kimselerle telefona bile konuşmadım. gezdim temizlik yaptım yürüyüşler yaptım kafamı dinledim. hooop o ay geldi mucizem:69::69: darısı başınıza hayatım. allahım hiç olmadık bi zamanda hiç düşünmediğin bi zamanda veriyor. buna inan vallahi bak tüm kalbimle söylüyorum. allahım tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. anneciğinin ellerinden öperim:61:

benide aranıza lırmısınız? 5+3 'üm.kısmetse şubat ayında anne olacağım..<benim için sürpriz oldu hala alışamadım,taa ki ultrasonda keseyi görene kadar:))

aramıza hoşgeldin şekerim gözün aydın:65: ahhh ahhh ne güzel zamanlar şimdi... kesesini gördün başladı heyecanlı bekleyiş.kalp atışı organları eli yüzü bacağı derken bakmışsın kocama olmuş bebişin. allah sağlıkla huzurla geçireceğin bir hamilelik dönemi nasip etsin. sinirli olma sakın sakin ol ki bebeğinde sakin doğsun. allah sağsalim kucağına almayı nasip ets,in canım. vatanına milletine ailesine hayuırlı bir evlat olsun.:nazar::nazar::nazar:

çok sevindim canımbeim. allah ona şifa versin sizinde yolunuzu açık etsin inşallah. güzel güzel gidin gelin:61: ne kadar kalcaksınız?

sağol canım 10 gün kadar kalacaz beni özleyin tamam mı ben sizi özleyecem

aramıza hoşgeldin canım Allah evladını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

:53::53::53::53:aldanma sen o insanlara. yok öyle bir zorluk falan. benki canı çok tatlı bi insanım ona rağmen bunları söyleyebiliyorum. hatta o sürecin en kötü zamanı bekleyiş... rahat ol sarammmmm:61:

Back
X