• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba canım nasılsın mercimeğimiz nasıl:69::69::69:

insallah büyüyor canım...:16: sen ve ege'miz nasıl? öpüyorum ikinizi de seker...:29::29::29:

slm kızlar :)))) çok yoğun günler geçirdim misafirim vardı dün gece gitti topiğimizi ve sizleri çok özledim inş. herkesler iyidir:))))))

amaninnnn bacım.. sen geldin de karsilasamadık....tüh... nehir haberleri vermis zati sara esinin memleketine gitti kayinvalide rahatsizlanmis 1 hafta 10 gün yok... metus da sen gibi kacak:34::34::34: eehehe :1::1::1:

kızlar iyi akşamalr nasılsınız
ben nnemdeyim biliyorsunuz hafta sonuna kadarda kalacğım bu gün eniştem kız kardeşim eeeeee tabiki AŞIK OLDUĞUM YEĞENİM annem falan pikniğe gittik çok güzel geçti günümüz yeğenciklerle eğlendik
sonrada başka bir kız kız kardeşime oturmaya gitik yeni geldim size bakayaım dedim yatacağım

insallah büyüyor canım...:16: sen ve ege'miz nasıl? öpüyorum ikinizi de seker...:29::29::29:

amaninnnn bacım.. sen geldin de karsilasamadık....tüh... nehir haberleri vermis zati sara esinin memleketine gitti kayinvalide rahatsizlanmis 1 hafta 10 gün yok... metus da sen gibi kacak:34::34::34: eehehe :1::1::1:

bizde iyiyiz ege kudurmaya devam ediyo:27: geceleri daha çok uyur oldu o yönden rahatım 3 -5 gündür:nazar::nazar: bizde seni öpüyoruz canımmmm.kendine dikkat ediyosun dimi?

ben nnemdeyim biliyorsunuz hafta sonuna kadarda kalacğım bu gün eniştem kız kardeşim eeeeee tabiki AŞIK OLDUĞUM YEĞENİM annem falan pikniğe gittik çok güzel geçti günümüz yeğenciklerle eğlendik
sonrada başka bir kız kız kardeşime oturmaya gitik yeni geldim size bakayaım dedim yatacağım

yeterim ne güzel bir gün geçirmişsin ne hoş:nazar::nazar: allah birliğinizi bozmasın canımbenim. ahhh bu yeğenler olmasa hayat nasıl geçerdi :27::27:

günaydın kızlar biz dün gece geldik kayınvalidem şimdi daha iyi zatürre olmuşmuş eşim şimdi başka alanında uzman bi doktora götürecek.sizleri şimdiden özledim kendinize iyi bakın öptüm byyyyy

yeterim çok iyiy yapmışsınız...Allah ayırmasın sizi tatlımm

bizde iyiyiz ege kudurmaya devam ediyo:27: geceleri daha çok uyur oldu o yönden rahatım 3 -5 gündür:nazar::nazar: bizde seni öpüyoruz canımmmm.kendine dikkat ediyosun dimi?

o zaman Ege ye koca bir öpücükk:54::54:

günaydın kızlar biz dün gece geldik kayınvalidem şimdi daha iyi zatürre olmuşmuş eşim şimdi başka alanında uzman bi doktora götürecek.sizleri şimdiden özledim kendinize iyi bakın öptüm byyyyy

canım akidişim..çok geçmiş olsun.....biz de seni özledik..kendine iyi bakkk:79::79::79:

aramıza hoşgeldin şekerim gözün aydın:65: ahhh ahhh ne güzel zamanlar şimdi... kesesini gördün başladı heyecanlı bekleyiş.kalp atışı organları eli yüzü bacağı derken bakmışsın kocama olmuş bebişin. allah sağlıkla huzurla geçireceğin bir hamilelik dönemi nasip etsin. sinirli olma sakın sakin ol ki bebeğinde sakin doğsun. allah sağsalim kucağına almayı nasip ets,in canım. vatanına milletine ailesine hayuırlı bir evlat olsun.:nazar::nazar::nazar:

çok teşekkürler iyi dileklerin için,güzellikler hepimiz için olsun inaşşah. ben 7 aylık evliyim ve çalışıyorum o kadar sürpriz oldu ki şu an hazır değildim,Allahın takdiri buymuş hayılrısı olur inşallah..

kuzu ben cidden kaçakları oynamışım kaçak gelin oldum :9::9::9:saramın memlekete gittiğinden haberim yoktu :53:kaynanasına çok geçmiş olsun saramın :71:senle mercimeğimizinde iyi olmasına sevindim canım hep iyi olun Allaha emanet olun inş. :nazar::48::48::48:
selam zelalimmmm:66::66: allah kavuştursun canım. bizde seni çok özledik. sara kayınvalidesine gitti hasta diye. maonyanın ablacığı geldi 1 hafta kadar yok. eda ortalarda yok habersiz bıraktı bizi.metuş giriyo arada. ama bir terslik yok sanırım keyfi yerinde gibi. beni sorarsanda ben sıcaktan bitmiş durumdayım. ege kudurdu iyice kramplarım oluyo korkutmaya başladı. ben evi boyattım temizlik yaptım. dolap içleri falan. halılarım yıkanmaya gitti. koltuk yıkamacılar gelcekti pazartesiye salladılar beni. bugün uyuşukluk günüm uzanıyorum sürekli. haberler bukadar:61:
sen nasılsın kuşum?
kuzu egem ne yapsa beğenmiyosun geceleri uyuyomuş varsın gündüzleride kudursun o kadarcıkta olsun deme :nazar::9::9::9:ohhhhh temizliğede başlamışsın her yer çiçek gibi olcak bugünlerin kıymetini bil hayırlısıyla egemiz bi gelsin evde dağılmadık köşe kalmıcak inş. şeker :86::86:sizide Allaha emanet ediyom canım :nazar:maonyamında gözü aydın ne güzel moral olur ona herkes hepimiz her zaman iyi olalım inş.:29::29::29:

yeterim ne güzel bir gün geçirmişsin ne hoş:nazar::nazar: allah birliğinizi bozmasın canımbenim. ahhh bu yeğenler olmasa hayat nasıl geçerdi :27::27:

yeterim çok iyiy yapmışsınız...Allah ayırmasın sizi tatlımm

o zaman Ege ye koca bir öpücükk:54::54:

canım akidişim..çok geçmiş olsun.....biz de seni özledik..kendine iyi bakkk:79::79::79:

nasılsınız canlarım
evet kızlar ya çok iyi oldu yarında annemlere açık ekmek yapacağız burun gelinde sizede mis gibi sıkma ikram edeyim

saram kuşum sen gittin geldin ben yeni duydum ne hayırsız oldum ben :43::43: hg balım kaynananada çok geçmiş olsun :71: bu ara sende sık gelemessin o zaman yaz gelince yumuşadık eridik birer birer :9::9::86::86::86::86:

yeterim ne iyi yapmışsın seni bu moralle kimse tutamaz şimdi dahada savaşçı olursun yiğeninide bizim için öp sana verdiği moral için özellikle:38::38:Allah sizi ayırmasın kendi bebelerinlede böle pikniklere gitmeyi nasip etsin inş. :48::48::48:

çok teşekkürler iyi dileklerin için,güzellikler hepimiz için olsun inaşşah. ben 7 aylık evliyim ve çalışıyorum o kadar sürpriz oldu ki şu an hazır değildim,Allahın takdiri buymuş hayılrısı olur inşallah..

canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inş. :nazar: bu arada hg aramıza:29::29::29:

Back
X