Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım bizde apartmanda üc eltiyiz ama sırayla yakcaz...tabi ben bilmiyorum zor degil dimi yakması :)) kolay gelsin canım inş hic bişey yapmadan kendiliginden gelir bebişin...ne zaman regl günün...

canım kaloriferin yakması zor değil bildiğin soba yakması gibi ama bende daha tam öğrenmedim öğrenecem inşallah.tatlım benim reglim 3 kasımda seninki ne zaman

canım kaloriferin yakması zor değil bildiğin soba yakması gibi ama bende daha tam öğrenmedim öğrenecem inşallah.tatlım benim reglim 3 kasımda seninki ne zaman

anladım canım sagol...saracım benim reglim 29 ekim eger gec ya da erken olmassam...

yetercim çok üzüldüm eşinin durumuna çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun dualarım seninle eşinle beraber bir ömür boyu mutlu olun inşallah doktorlarada pek aldırma bazıları insanları korkutmayı seviyo eşinin durumu güç olabilir ama her zaman doktorun doktoru Allah tır derim ben sende böyle düşün ve inancını hep sağlam tut güçlü ol ne zaman sıkılırsan ihtiyaç duyarsan ben hep burdayım yanındayım unutma canım emi dua etmekten başka bişey elimden gelmesede seni seven bi arkadaşının olduğunu unutma canım

cnm benimmmm:29::29:rabbim eşine şifaa versinnnn.
çok haklısın bitanem.bazen duygu patlaması oluo işteee

canlarım sizi üzmek en son yapmak isteyeceğim şey bile değil sağolun bende sizi seviyorummm iyiki sizi taımışımmm yolum kesişmiş ben bunları yazarkennn sadece elimizdekilerin kıymetini bilelem demek için yazdım kızlar bilyorsunuz eşim için biz ünvrts gidiyoruz oarada neler var bir görseniz (hiç görmenizi istemem )geçen gün bizden önce bir kadın girdi dr yanına (beyin cerahhi) kadın çıktı ama nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor bir başka kadın sordu neyiniz var diye (kadının lini tutuğu 4.5 yaşalrında bir kız var yanında )anneciğim neden ağlıyorsun ne oldu diyorrr (o kadar tatlıki)kadın delirmiş gibi sonra öğrendikki kadının kızıymış yanındaki ve beyinde bir kitle varmış ve dr 4. 6 ay yaşar demişşş nasıl kötü oldum bilemessiniz rabbim dermansız dert vermesin bizim (infertilitede )çaremiz var tedavi olmaya çalışıyoruzz elimizden geldiği kadarıyla rabbimde vermek isterse zamanı gelmişse olacak inşşş kızlar olcak

çok accık ta diyet eklersen bu tempoya,çok güzel zayıflarsın canım.
spor her açıdan insana iyi geliyo,bende iki ay gitmiştim hatırlarsanız.

prenses çok sevindim canım,rabbim sağ salim kavuşmanızı nasib etsin.
senin sat ne zamandı canım?

29 ekim bizim evlilik yıldönümümüz
çok şükür hamilelik şimdilik güzel,yani bi değişiklik yaşamadım ama istirahat edmemi söyledi dr um,sanırım yaşımdan dolayı endişeleniyo.
inşallah senin için de çok güzel bi dönem olur bu bat tan itibaren cadıcım.

güzel gidiyo canım,inşallah hep böyle olur.

hayırdır,toparlanmaya mı başladınız siz?

kızlar selam,biz bugün kontroldeydik,çok şükür kesemizi gördük,geç döllenme olabilir dedi dr umuz,bayramdan sonra kalp atışları için gelirsin dedi,bol bol istirahat verdi.

insalla canim her yeni ay yeni umut ALLAHIN izniyla bende hamile kalirim ve tum arkadaslar ....simdiden evlilik yil donunuz kutlu olsun nice mutlu ve huzurlu yilara bebisinizle :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
SAĞOL KUZUM ALLAH RAZI OLSUNNNN hepinizden sizi seviyorumm hemde çokkkkk hepiniz ayrı ayrııııı:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:siz benim yol kader arakadaşlarımısınız:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

kızlarrr son günlerde ne kadar çok hamiş haberi aldımmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:rabbim artırsın hepsinede sağlıkla kucaklamayı nasip etsinnnn:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

canim benim bir gun bizde burda yazcaz hamile oldumuzu ALLAH buyuktur bir gun bizide sevindircek .....

canlarım sizi üzmek en son yapmak isteyeceğim şey bile değil sağolun bende sizi seviyorummm iyiki sizi taımışımmm yolum kesişmiş ben bunları yazarkennn sadece elimizdekilerin kıymetini bilelem demek için yazdım kızlar bilyorsunuz eşim için biz ünvrts gidiyoruz oarada neler var bir görseniz (hiç görmenizi istemem )geçen gün bizden önce bir kadın girdi dr yanına (beyin cerahhi) kadın çıktı ama nasıl ağlıyor nasıl ağlıyor bir başka kadın sordu neyiniz var diye (kadının lini tutuğu 4.5 yaşalrında bir kız var yanında )anneciğim neden ağlıyorsun ne oldu diyorrr (o kadar tatlıki)kadın delirmiş gibi sonra öğrendikki kadının kızıymış yanındaki ve beyinde bir kitle varmış ve dr 4. 6 ay yaşar demişşş nasıl kötü oldum bilemessiniz rabbim dermansız dert vermesin bizim (infertilitede )çaremiz var tedavi olmaya çalışıyoruzz elimizden geldiği kadarıyla rabbimde vermek isterse zamanı gelmişse olacak inşşş kızlar olcak
cnm benimmm inanki senin bu yazdıklarından snr kızdım kendimeee.allaha şükür tedavi olacak imkanımız var dedimmmm.çok saol cnm benim allah hepinizden razı olsun
canim benim bir gun bizde burda yazcaz hamile oldumuzu ALLAH buyuktur bir gun bizide sevindircek .....

inşşşşş cnm benimm.senin tedavin nasıl gidio.uzun zamandır burda olmadım ve geçmişi okumadım içinnn bilmiyrm

cnm benimmm inanki senin bu yazdıklarından snr kızdım kendimeee.allaha şükür tedavi olacak imkanımız var dedimmmm.çok saol cnm benim allah hepinizden razı olsun

inşşşşş cnm benimm.senin tedavin nasıl gidio.uzun zamandır burda olmadım ve geçmişi okumadım içinnn bilmiyrm

kızlar sizi seviyorummmmmmmm :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

ALLAH annali babali buyutur insalla ...haftanin ilk gunu bu nekadar guzel bir haber ....devamida olur insalla ...... tey tey bir bebis daha :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

cnmmm çok sevindimm darısı bizlere olsun inşşşş.allah kucağına almayıda nasip etsin

cadıııcımm nasılsınnnnnnn

bayadır giremedim ben özledim ya si,zleri:54: prensesssss ne güzel karşıladın beni:nazar::nazar: allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.
allahım isteyen herkese nasip etsin. bu güzel duyguyu allahuım herkese yaşatsın...çok sevindim inanki. kendine dikkat et...
umarım herkes iyidir ilk önce yazmak istedim çünkü ne zaman girsem ege uyanıyogirip bi,şey yazamamış oluyorum. şimdi ege uyanmazsa geçmişe bakıcam:27:

Merhaba kızlar, nasılsınız...
haliyle yasanan güncel olaylar karsisinda bende cok üzgünüm, pek birsey yapasım yok... ama sizleride merak ettim... umarım herkes sag ve salimdir.... daha da iyi olun insallah...

prensess tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin....darısı bekleyen diger arkadaslarımızın basına olsun insallah....

sara sen neyaptın gecmise bakmadım...kardelen nasıl gidiyor hamilelik? cadi yeni transferin hayırlı olsun.. kızlar herkese ayrı ayrı güzellikler dilerim ilk sorucaklarımı sorayim dedim...

nehir senin ismini gördüm.. bacım nasılsın? Egecik yoruyormu annesini? :34: iyi olun tatlım...
görüsmek üzere........

tebrikler edancım...Allahım hayırlı eylesin hemşerim...:nazar::38::38:

tebrikler prensescim...hayırlı olsun tatlım...:nazar::38::38:

prensesim canım gözün aydın çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

çok accık ta diyet eklersen bu tempoya,çok güzel zayıflarsın canım.
spor her açıdan insana iyi geliyo,bende iki ay gitmiştim hatırlarsanız.

prenses çok sevindim canım,rabbim sağ salim kavuşmanızı nasib etsin.
senin sat ne zamandı canım?

29 ekim bizim evlilik yıldönümümüz
çok şükür hamilelik şimdilik güzel,yani bi değişiklik yaşamadım ama istirahat edmemi söyledi dr um,sanırım yaşımdan dolayı endişeleniyo.
inşallah senin için de çok güzel bi dönem olur bu bat tan itibaren cadıcım.

güzel gidiyo canım,inşallah hep böyle olur.

hayırdır,toparlanmaya mı başladınız siz?

kızlar selam,biz bugün kontroldeydik,çok şükür kesemizi gördük,geç döllenme olabilir dedi dr umuz,bayramdan sonra kalp atışları için gelirsin dedi,bol bol istirahat verdi.

çok sevindim canımgözün aydın sağlıcakla kucakla inşşş [sıze=3][/sıze]
kızlar çok sağolun hepinizi çok seviyorum.............

kadelenciğim sen de mi hamilesin ?çok sevindim canım..........benim sat 6 eylül keseyi gördük 6 haftalıkmışım............senin sat ne zamandı?

merhaba kızlar:3: bu kötü günlerimizde güzel haberlere ihtiyacımız var. kardelencim,prensesim hayırlı olsun bebişleriniz.inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olur.dikkat edin kendinize kızlar :3: bize de bol bol dua edin emi:23:

bir suredir birakmistim canim bu ay gitmeyi dusunuyorum 6 bebisim beni bekliyo ..... herseyin hayirlisi .... sen nasilsin sende ne var :16::16::16::16:

Back
X