- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
bizde bu ay genetik test yaptırıcazzz cnm ona göre hareket edicezzz
inşallah testinin sonucu güzel çıkar maonyam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde bu ay genetik test yaptırıcazzz cnm ona göre hareket edicezzz
kızlar sizi seviyorummmmmmmm![]()
merhaba kızlarbu kötü günlerimizde güzel haberlere ihtiyacımız var. kardelencim,prensesim hayırlı olsun bebişleriniz.inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olur.dikkat edin kendinize kızlar
bize de bol bol dua edin emi
![]()
bir suredir birakmistim canim bu ay gitmeyi dusunuyorum 6 bebisim beni bekliyo ..... herseyin hayirlisi .... sen nasilsin sende ne var![]()
selincim nerelerdesin nasılsın güzel haberlerin varmı bize
cadıcım inşallah bu sefer bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur canım menim
inş yeterimmm inşgüzel haberlerle gel inşşşşş
doktorumu değiştirdim gider gitmez bana dedi yaş 22 yumurtanın bu kadar tembel olmasının sebebini neden araştırmamışlar diğer doktorlatr sana genetik test yapmalıyız dedi.ve ben o ay adetliyken yumurtlamıştımm.2günümde 18mm de yumurtam vardııııbize genetik test yapmadilar bunu sana dok.onerdi yada sen mi istedin .......... iyi haberlerle gel canim insalla hersey yolundadir
inşallah testinin sonucu güzel çıkar maonyam
teşekkür ederim canım,benim sat 16 eylül dr hesabına göre 5+2 yiz bugün.benim hesabıma göre de 5+7kızlar çok sağolun hepinizi çok seviyorum.............
kadelenciğim sen de mi hamilesin ?çok sevindim canım..........benim sat 6 eylül keseyi gördük 6 haftalıkmışım............senin sat ne zamandı?
merhaba kızlarbu kötü günlerimizde güzel haberlere ihtiyacımız var. kardelencim,prensesim hayırlı olsun bebişleriniz.inşallah sağlıkla kucağınıza da almak nasip olur.dikkat edin kendinize kızlar
![]()
![]()
rabbim hepimize gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılarak nasib etsin inşallah.
slm güzel anne adayları ;
bugünden itibaren 10gün zilhicce ayının son günleri miladi takvimin son günleri yanii.zekariyya peygamberin duasının kabul olduğu günler.hacıların hacda olduğu günler.zekariyya peygamberin yaşlı olduğu halde çoçuk sahibi olduğu günler.gece kalkıp teheccüd namazı kılmak 6 rekat çok sevapmış ne muratlar varsa kabul olurmuşşş.sizle paylaşmak istedimmmmm
hayirli cumalar kizlar .......... nasilsiniz fistiklar![]()
sağol canım inan ki hep dualarımdasınız......
sanada hayırlı cumalar canım ben iyiyim sen nasılsın canım
canlar nasılsınız ben has işlerim vardı yeni geldim daha yemek yapacağımm
iyim canim bu sabah kirmizi karti gordum ............. sen nasilsin ne yapiyorsun![]()