Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evek canım, sinir etti beni, neyse bosver bitti gitti... geçmis olsun , oh esinlede ilgilendin iyi barim...
sarıl hayatim, bende arastrma yapıyodum, hic stres yapmamamız lazım bizim, stres bütün kötülüklerin anası imis tatlım.... stres yok, bebük var....... no stress, yes baby... hehe

evet canım inş. stres yok bebik vartatlım saram hastalanmış çok üzüldüm ya ben çok inanıyodum gerçi ateşim 36.2 ye düştü deyince şüpelendim ama genede umudum vardı hayırlısı olsun inş. en yakın zamanda Rabbim canım arkidişimize ve bizlere bebişlerimizi gönderir:93::93::93:

zeynom ne çene yapmışsınız gene daha 6 . sayfadayım:84::84::84::86::86::86::86:

evet canım, bende üzüldüm... ama üzülmek yok, stres yok, gelsin onada bi sarılalım, geçsin üzüntüsü... bizim moralimizin yüksek olması gerekiyor... insallah Rabbim duysun dualarımızı canım.. insallah...

zeynom ne çene yapmışsınız gene daha 6 . sayfadayım:84::84::84::86::86::86::86:

aaa.. ben pek konusmadım tatlım... metuka konusmustur...

canım benim biraz işim var bi 1 saat kaybolayım....

aaaaa kıjlar şaşırttınız beni daha sadece 8 sayfa konuşmuşsunuz gözlerim doldu neden bu kadar az konuştunuz şekerler

bir saat ha ne işin var hayırdırbumu heheheh zeynom kişi kendinden bilir işi heheheh anladın sen onutatlım bekletme beni buralarda

aaaaa kıjlar şaşırttınız beni daha sadece 8 sayfa konuşmuşsunuz gözlerim doldu neden bu kadar az konuştunuz şekerler

canım, metuka hep gezentilik yaptı hehehe ondandır.

ben kaçtım seker, görüsürüz...

(metukam saka yapıyorum ama yanlıs bi durum olmasın,)

saraaaaaaa metukaaaaaaaaaa cadıııııııı eceeeeeeeee edaaaaaaa monyaaaaaaaa edaaaaaaaaaa tumeeeeeeeeee kardelennnnnnnnn semiiiiiiiiiiiiiiii calimeroooooooooo kızlarrrrrrrrrrrr hadi gelin ben yalnız kaldım buralarda:84::84::84::84::84::84::84:

biri beni çağıdı sanki
selam bacılar,hatunlar,tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…