hb zeynomtatlım bugün evde yoktum komşumuz hastaydı oraya gittim geç geldim hemen yemek yaptım eşim uyandı yemeğini yedi çayını içti o işe ben buraya seninde pc yine çıldırmış seni sinirlendirmiş gel sana sarılayım sinirin geçsin canım
evek canım, sinir etti beni, neyse bosver bitti gitti... geçmis olsun , oh esinlede ilgilendin iyi barim...
sarıl hayatim, bende arastrma yapıyodum, hic stres yapmamamız lazım bizim, stres bütün kötülüklerin anası imis tatlım.... stres yok, bebük var....... no stress, yes baby... hehe
evet canım inş. stres yok bebik vartatlım saram hastalanmış çok üzüldüm ya ben çok inanıyodum gerçi ateşim 36.2 ye düştü deyince şüpelendim ama genede umudum vardı hayırlısı olsun inş. en yakın zamanda Rabbim canım arkidişimize ve bizlere bebişlerimizi gönderir:93::93::93:
zeynom ne çene yapmışsınız gene daha 6 . sayfadayım:84::84::84::86::86::86::86:
evet canım, bende üzüldüm... ama üzülmek yok, stres yok, gelsin onada bi sarılalım,geçsin üzüntüsü... bizim moralimizin yüksek olması gerekiyor... insallah Rabbim duysun dualarımızı canım.. insallah...
aaa.. ben pek konusmadım tatlım...metuka konusmustur...
canım benim biraz işim var bi 1 saat kaybolayım....
aaaaa kıjlar şaşırttınız beni daha sadece 8 sayfa konuşmuşsunuz gözlerim doldu neden bu kadar az konuştunuz şekerler
canım, metuka hep gezentilik yaptı hehehe ondandır.
ben kaçtım seker, görüsürüz...
(metukam saka yapıyorum ama yanlıs bi durum olmasın,)
saraaaaaaa metukaaaaaaaaaa cadıııııııı eceeeeeeeee edaaaaaaa monyaaaaaaaa edaaaaaaaaaa tumeeeeeeeeee kardelennnnnnnnn semiiiiiiiiiiiiiiii calimeroooooooooo kızlarrrrrrrrrrrr hadi gelin ben yalnız kaldım buralarda:84::84::84::84::84::84::84:
sesın taa buraya geldı ...........................
ben biliyom zaten ağlamayana meme yok nasıl bir bir geliyosunuz ama hehehehnasılsın canım bugün konuşamadık özledim hepinizi
biri beni çağıdı sanki
selam bacılar,hatunlar,tatlılar
zeloş beni mi çagırdı nee biri sesleniyo diyordum bende eşime bide baktım zeloş muş bennnn geldimmmm
ececim hg canımbende burda öle sizi bekliyodum:93:ama geldiniz nasılsın canım
tşkr ederim canım iyiyim sen nasılsın bekletmeyim die hemen çayımı aldım geldim istermisin canım tavşan kanıı çayyy
ececim ali kaptan başladı :86::86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?