Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
metuka sara_28+

zıyaretcı bızden cok valla.... Leylanın dedıgı gıbı nıkınızle gelın bacım

cok sırınler....

bugün niye kimse yok zelalda hiç gelmedi herkeslerin işimi var acaba:26::26::26::26::26:

metukacım yarın doktora gidecem bi görüneyim bakayım diyorum test tahlil ne gerekiyosa başatan bi daha yaptırayım boş durmaktan iyidir dimi

metukacım yarın doktora gidecem bi görüneyim bakayım diyorum test tahlil ne gerekiyosa başatan bi daha yaptırayım boş durmaktan iyidir dimi

selam seker hayırdır? adet oldun mu? test yaptın mı? benim internetim yoktu dünden beri, aksam vınnla girdim, simdi yeni geldi ama heran gidebilir, kaybolursa anlayın ki gümledi....

metuka seker naber?

selam seker hayırdır? adet oldun mu? test yaptın mı? benim internetim yoktu dünden beri, aksam vınnla girdim, simdi yeni geldi ama heran gidebilir, kaybolursa anlayın ki gümledi....

metuka seker naber?

ıyıdır..canım.artık su ınternet ısını hallet ama olmuyor boyle...

ıyıdır..canım.artık su ınternet ısını hallet ama olmuyor boyle...
metukacım bizim oturdugumuz bölgede altyapı yokmus, telefon bilem baglatamadik, üniversitenin telefonunu ve internetini kullanıyoruz, o yüzden cok problem yani bizede.... yapacak bisey yok... ekstradan vınn aldık, oda esimde isi varmıs, ben öyle kaldım ortada yanim....
insallah gitmez gene... bi hamarat oldum bi hamarat oldum, sinirden sorma yani....

tuh..ınsan sınır olur tabıkı....

saraaaaaa ???????????? kuzum niye cevap yazmıyon sen bana yaaaa........

adet olmussun, üzüldüm demiyelim, hayırlısı olsun diyelim canım, gelecek yakında alıstırıyo demek ki simdiden.... Allah saglikli evladlar nasip etsin cümlemize insallah canım...

Doktora git bence enazından yumurta takibi yaparsın, testlerini olmadıysan onlar önemli olmak lazım bence.. Adetin 2. veya 3. günü yapıyorlar ...
canım ya, gel bi sarılayım sana seker....

yaaaaaa herkes nere gitti.. zaten sabahtan beri internetim yoktu, ben geldim kimse kalmadı
kaldım tekbasimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... annnnnnammmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

geldim geldim tızım ağlama gel bende sana sarılayım özledim seni nasılsın canım? evet canım ya hayırlısı olsun.bu sabah geldi kırmızılar bende yarın doktora gidip bi test tahlil ne gerekiyosa bi daha yaptırayım diyorum.daha öncede yaptırdım ama şu amh testini özellikle yaptırmak istiyorum.

kıslarr ben gelmiştim ama gidiyorum işim var birazcık görüşürüzzz

kıslarr ben gelmiştim ama gidiyorum işim var birazcık görüşürüzzz

yaaaaaa herkes nere gitti.. zaten sabahtan beri internetim yoktu, ben geldim kimse kalmadı
kaldım tekbasimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... annnnnnammmmmmmmmm oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

zeynocum ben burdayım ama şimdide sen yoksun tatlım.bende çıkıyorum akşam kısmet olursa görüşürüz.öptüm canım byyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…