Sabırla Bebeğini Bekleyenler

keşke düznli adet olamk yetseydi

sarAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA elmamı dedin armutmu kız karıştırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
sağolasın
allah dermansız hastalıklar vermesin
allahım annelik duygusundan mahrum etmesinn
bi gün anne olayımda ben beklemeyede razıyımmm

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ikiz ikiz gelsinler sana

ama benim sorunumun yarısı adet görememek düzenli adet olsaydım bari umudum olurdu bu aymı diğer aymı diye
ama herkesin sorunu başka başka allahım şifalar versin bizlere

ben her ay düzenli adet oluyorum ama yumoşlarım kalitesizzz
rabbim şifasını versin hepimize inşşş

hepimize daha doğrusu bekleyenlere
allah evlerimizin sessizlğini bebek ağlamalarıyla bozdursun inşallah

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn saramada ikiz versin inşşşşşş sağlıklı hayırlı evlatlardan rabbim

ukalalık etmek istemem ama yumurtalar için kürler falan var denedinmi ??
belki faydası olur allahtan ümit kesilmez belki sebebin olurr dene bencee

canım olurmu hiç ukalalık falan ben denemdik pek bir şey bırakmadımm ot çöp ne buldumsa yedim son 9.10 aydırda bıraktım çünkü eşim bir ameliyat geçirdi o yüzden bütün her şeyi bıraktım kulandıkalrımda önce işe yaramadı

aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn saramada ikiz versin inşşşşşş sağlıklı hayırlı evlatlardan rabbim [SIZE=4 =Arial Black][/FONT]

canııııııııııııım Rabbim sanada ikiz bebekler versin sen o kadar iyisinki gerçek hayatta tanışmamış olsakda bunu hissedebiliyorum Allahım gönlüne göre versin canım

canııııııııııııım Rabbim sanada ikiz bebekler versin sen o kadar iyisinki gerçek hayatta tanışmamış olsakda bunu hissedebiliyorum Allahım gönlüne göre versin canım

bende seni tanımaı ne kadar isterdim bilemessin senden öğreneceğim çok şey var hayata dair

e allah büyük vardır bi bildiği diyelim tevekkül edelim o zaman
bizimde sınavımız bundanmış deriz allaha sığınırızz onda merhamet çok
hayırlısı napalım elimizden geleni yapıyoruzz (ben 1 yıldır hiçbişe yapmasamda)
benim sadece adet problemim bide kilolarım var bunları diyor doktorlar çünkü kilo almadan önce hamile kalmıştım ben 20. haftada kaybettim oğlumu

evet bizim sınavımıda bu rabbim bu sınavdan başarılyla geçmeyi nasip etsin inşşş
canım çok üzldüm bebeğine rabbim sabır versin en kısa zamanda yerini dolduracak yeni bir evlat nasip etsin inşşş en hayırlısından en sağlıkllısından

inşallah geçeriz insanız şaşıyoruz arada allah şaşırtmasın
sağolasın allahım bu dünyada olmasada öbür dünyada bi evlat nasip etti
burada olmasada orada anne olacağım bekliyo meleğim annesini
allahım hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin
hamile kalmak bi dert,doğurabilmek büyük meziyet

bu hüzünlü konuyu dağıtayımm
kızlar yarın misafirim var neler yapayım
ağır şeyler düşünmüyorum 1 tatlı 1 tuzlu 1 salata falan yapiiiimm yeter dimii
ee yemeğede kalırlar büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…