yeterim güzel günler kapınızdadır sen hiçmeraK ETME. herzaman herşey kötü gidecek diye birşey yokki tatlım allah yüzünüzü güldürür sen hiçmrak etme.
saram aminnnnnnn ne güzek dualar bunlar teşekkür ederizöperim canım benim seve seve öperi. mışıl mışıl uyuyo şimdi bi uyansın söz senin için sıkıştırcam onu
hoşgeldin aramıza canım sayfalarımıza şaşırma tatlım daha çok birikirdi ama yaza girince biraz dağıldık şimdi yeniden toparlanıyoruzartık sohbetlerimize sende katılırsın inşallah en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun tatlım menim umutsuzluk yok korku yok endişe hiç yok anlaştık mı
Hoşbuldum cnm
Sayfalara gerçekten şaşırdım. Demek ki çok eğlenceli bi topik diye düşündüm.O zamandan beri hamile kalan kaç kişi var???
Asla umutsuzluk yok korku yok endişe hiç yok Allah'ın izniyle olmaz inşallah. Telaşımız da yok zaten,
insan çırpındıkça sadece batıyor. halbuki herşey olacağına varıyor. . .
ececim merhaba hoşgeldin nasılsın canım
mrb canım hoşbulduk iyiyim sen nasılsın kusura bakma pc başında degildim yeni farkettim yazdıgını
bende iyiyim canım önemli değil neler yapıyosun
acıktım yemek yiyorum canım bi yandanda bakınıyorum nette akşama ne yemek yapsam diye
ne yemek yapmaya karar verdin canım ben patlıcan yemeği yaptım
canım biz burada sadece bebek konusunu konuşmuyoruz eğer öyle olsaydı o zaman sıkıcı olurdu bizim amacımız zaten zor olan durumumuzu biraz kolaylaştırabilmek.o gün yapacağımız yemekten tutda ne giyeceğimize neye üzüldüğümüze eşlerimizle kavgalarımıza kadar konuşuyoruz nehir arkadaşımızında söylediği gibi.o yüzden burada kah gülüyoruz kah ağlıyoruz kah hüzünleniyoruz zaman oluyo dertleşiyoruz zaman oluyo dedikodu yapıyoruz ama hep birbirimizin iyiliğini düşünüyoruz.buradaki bütün kızlar çok sıcakkanlı çok anlayışlı çok iyi kızlardır sende bunu zamanla anlayacaksın tatlım.
hamile kalan çok arkadaşımız oldu iki arkadaşımızda bebeklerini kucaklarına aldı bile.en taze annemizde ece arkadaşımız
sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ne kadardır bebk bekliyosun anlatda tanışalım dimi canım menim
dünden yogurt çorbası var yayla diyorlar ona bazıları bende güveç yapayım diyorum 2 gündür canım istiyo fırsat gelmiyodu onu yapayım bari
Tabii ki tatlım tanışalım hemen. Ben de aranızda gülmek eğlenmek isterim.
Ben eşimle lise döneminde başlayan bir aşktan sonra evlendim. 2.5 yıl oldu evleneli:123:
şu an 24 yaşındayım..Tabii ben de filmlerdeki gibi hemen hamiş kalcam sandım. Prezervatif aldı eşim ilk ve son kez. ÇÜnkü alırken çok zorlanmış bi daha da almadı
sonra biz de önemsemedik ama uğraşmadıkta bebek olsun diye.
hiç korunmadığımız halde hiç bişi olmadı.:44::44::44:
1 yıl sonunda doktora gittim. 1 defa klomen kullandım, olmadı. bir daha ki ay tekrar aynı tedaviyi görecektim ki; doktorum hastaneden ayrılmıştı. Yarım kaldı.
başka doktora gitmedim. Aradan 1 sene daha geçince yine doktora gitmeye karar verdim.
geçen ay yine klomen kullandım.ama bayramda regl oldum. kısmet tatlım yaaa.
dünya yaratılırken Dünya ya gelecek bütün insanların ruhları yaratılırmış. benim bebeğiminde yaratıldıysa önünde sonunda gelecektir. buna inanıyorum.
hakkımızda hayırlısı tatlım
Şimdi bend e seni tanımak istiyorum
aşeriyonmu kızyap tabi güveci madem canında istiyo afiyet olsun canım
saracım ben yemek yapmaya gidiyorum canımm görüşrüz
yok canım daha aşerme yok ama iştahım çok açık ne bulsam yyorum
memnun oldum canım.daha çok gençsin ve daha evliliğinde yeni inşallah çok bekletmez bebeğin.
canım ben 37 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim ve geçen sene 7 haftalık hamileyken bebeğimi düşürdüm şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum belli bi sorunumuzda yok ama düşükten sonra henüz hamile kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?