slm sohbetinize katılabilirmiyim
hoş geldin tabiki katılabilirisin
selaaaaammmmmm kızlar nasılsın hepinizi cok özledim yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmiş sefa getirmişler...
selaaaaammmmmm kızlar nasılsın hepinizi cok özledim yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmiş sefa getirmişler...
hoş geldin canım bizde seni özledikkkk
yeterim güzel günler kapınızdadır sen hiçmeraK ETME. herzaman herşey kötü gidecek diye birşey yokki tatlım allah yüzünüzü güldürür sen hiçmrak etme.
saram aminnnnnnn ne güzek dualar bunlar teşekkür ederizöperim canım benim seve seve öperi. mışıl mışıl uyuyo şimdi bi uyansın söz senin için sıkıştırcam onu
hoşbulduk yetercim seni umutsuz gördüm biraz yapma böyle sabırla devam et rabbim seni ve eşini en yakın zamanda feraha cıkarsın evinizi kucagınızı bebişsiz bırakmasın inşallah...
tşk ederizzzzzzzzzzzzz
kız ben hep derim ya bana gelirler gelincede gitmezler bir kaç gün kalırlar diyeİŞTE GELDİLER GENE yoksa başak bişey yok bebeğim biliyorsun zor zamanlar geçiriyorummm arada sırada bunalıyorum ama rabbimin yardımıyla geçeçcek inşşş
:78::78::78:ay sen benden bayağı büyükmüşsün.Afedersin yaşıtım gibi konuştum.
nasıl toparlasam durumu
sorun olmaması da güzel birşey , sadece zamanını bekliyor işte.İnşallah tez zamanda kucağına verir Rabbim o sıpacığı ben inanıyorum
ececim taze anniş nasılsın bakalım?
bu arada avatarın daki hatun çok seksii
slm sohbetinize katılabilirmiyim
tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin aramıza
kız ben hep derim ya bana gelirler gelincede gitmezler bir kaç gün kalırlar diyeİŞTE GELDİLER GENE yoksa başak bişey yok bebeğim biliyorsun zor zamanlar geçiriyorummm arada sırada bunalıyorum ama rabbimin yardımıyla geçeçcek inşşş
saraaammm hoşgeldin nasılsın canım benim ben ve bebeğim gayet iyiyiz teyzesiiiii
evet canım sonradan gördüm gittiğini biz iyiyiz allaha şükür bi sıkıntımız yok ama artık agırlasıyorum galiba geceleri yatmakza zorlanıyorumedacım yemek yapmaya gitmiştim canım görmemişim yazdıgını iyiyim canım sen nasılsın
evet tatlım senden bayağı büyüğüm.saygı çerçevesinde konuştuktan sonra yaşıtın gibi konuşmanda bi sakınca yok yeterki işin içine saygısızlık ve ukalalık girmesin anlatabildim mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?