Sabırla Bebeğini Bekleyenler

yeteriiiiiiiiiiiim canım menim herşey güzel olacak yeterki sen buna inan :48::48::48::48::48::48::48:

iyi olmanıza sevindim tatlım menim hep iyi olun :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sağol kuzum ben inanıyorummm arada bazan umudum azalıyor ama siz silkeleyip beni bana getiriyorsunuz :38::38::38::38::38::38::38:

cnm kaç yıllık evlisin ne zamandır çocuk istiyosun

kuzum ben 36 ya giremk üzreyim 8 senenlik evliyim ilk günden bu yana bebek isityoruz aslında erkek infertilitsiyiz diye çıkmıştık bu yola ama ilerleyen zamanlarda başka sorunlarlada karşılaştık 5 defa tüp denedim ama olmadı

kuzum ben 36 ya giremk üzreyim 8 senenlik evliyim ilk günden bu yana bebek isityoruz aslında erkek infertilitsiyiz diye çıkmıştık bu yola ama ilerleyen zamanlarda başka sorunlarlada karşılaştık 5 defa tüp denedim ama olmadı

baya uğraşmısın cnm inş.ALLAH gönlüne göre verir en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla bende 10 yıllık evliyim ama henüz çocuğum yok :43::43::43::43:

Ya arkadaslar bırkac gun once okumustum transver sonrası bal ve corek otu karıstırıpta yımıstı bır arkadas nasıl yapılıyo haberı olan varsa yazsın .......... Bu gunlerede kafa pek calısmıyor :18::18::18::18:

baya uğraşmısın cnm inş.ALLAH gönlüne göre verir en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla bende 10 yıllık evliyim ama henüz çocuğum yok :43::43::43::43:

sağol canım ama sende üzülme zamanı geldiğinde inşş rabbim bizlerede anne olmayı nasip eder

Son düzenleme:
Ya arkadaslar bırkac gun once okumustum transver sonrası bal ve corek otu karıstırıpta yımıstı bır arkadas nasıl yapılıyo haberı olan varsa yazsın .......... Bu gunlerede kafa pek calısmıyor :18::18::18::18:

cadım ben biliyorum ama BUKARIŞIM TRANSFERDEN SONRA YAPILMAZZZZZZZZZZ bal çörek otu karışımı adetin 2.3. günü başlanıp 12. gününe kadar devam edilir yumurta sayısı ve kalitesinde etkili olduğu düşünülmektedirrr

bende başladım çörekotu bal tarçına sen tüp bebekmi denedin yada deneyecenmi yumurtlama için iyiymiş benimde yumurtlamam düşük adetin 2.günü başladım 13.güne kadar yiyecem tarifte şöle yazıyodu 12 tatlı kaşığı çörekotu 10 çay kaşığı tarçın 10 yemek kaşığı bal karıştırılıp sabah akşam yemeklerden önce yenilecekmiş

cadım ben biliyorum ama bukarışım transferden sonra yapılmazzzzzzzzzz bal çörek otu karışımı adetin 2.3. Günü başlanıp 12. Gününe kadar devam edilir yumurta sayısı ve kalitesinde etkili olduğu düşünülmektedirrr [sıze=3][/sıze]

ben bılıyorum yeter hersey bılır arkadasım benım ............ Ama bırkac gun once bırı yazmıstı transverden sonra gunde 3 4 kasık yedım dıye ........ Ama bende kafa kalmadı kı hatırlıyem kım oldunu .........:16::16::16:

Back
X