Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı bizim gibi isteyenlere. güle güle sağlıkla büyütün inşallah...
kızlar benim biraz işlerim var çıkmam gerek sonra yine gelirim![]()
kızlar benim biraz işlerim var çıkmam gerek sonra yine gelirim![]()
yeteriiiiiiiiiiiim canım menim herşey güzel olacak yeterki sen buna inan
iyi olmanıza sevindim tatlım menim hep iyi olun![]()
Teşekkür ederim hayatım. kk ya uygun olsun diye uğraştım bu resmi bulmak için.
olsun o kadar:87::87::87::87::87::87::87:
sağol kuzum ben inanıyorummm arada bazan umudum azalıyor ama siz silkeleyip beni bana getiriyorsunuz![]()
cnm kaç yıllık evlisin ne zamandır çocuk istiyosun
kuzum ben 36 ya giremk üzreyim 8 senenlik evliyim ilk günden bu yana bebek isityoruz aslında erkek infertilitsiyiz diye çıkmıştık bu yola ama ilerleyen zamanlarda başka sorunlarlada karşılaştık 5 defa tüp denedim ama olmadı
Yenı gelen arkadaslar hos gelmıs sefa getırmıs .......... Nasılsınız fıstıklarrrrrrrrrr![]()
baya uğraşmısın cnm inş.ALLAH gönlüne göre verir en kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla bende 10 yıllık evliyim ama henüz çocuğum yok![]()
teşekkür ederim hoşbuldum iyiyim sen nasılsın
Ya arkadaslar bırkac gun once okumustum transver sonrası bal ve corek otu karıstırıpta yımıstı bır arkadas nasıl yapılıyo haberı olan varsa yazsın .......... Bu gunlerede kafa pek calısmıyor :18::18::18::18:
sağolcanım ama sende üzülme zamnı geldiğinde inşş rabbim bizlerede anne olmaınasip eder [sıze=3][/sıze]
Ya arkadaslar bırkac gun once okumustum transver sonrası bal ve corek otu karıstırıpta yımıstı bır arkadas nasıl yapılıyo haberı olan varsa yazsın .......... Bu gunlerede kafa pek calısmıyor :18::18::18::18:
cadım ben biliyorum ama bukarışım transferden sonra yapılmazzzzzzzzzz bal çörek otu karışımı adetin 2.3. Günü başlanıp 12. Gününe kadar devam edilir yumurta sayısı ve kalitesinde etkili olduğu düşünülmektedirrr [sıze=3][/sıze]