cnm hangi merkezde yaptırıyosun tüpü
ben yurt dısındayım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm hangi merkezde yaptırıyosun tüpü
anladım cnm zaten bizde 3 ay sonra tekrar tedaviye başlamayı düşünüyoruz o zamana kadar kullanırım bende çok sağol tatlım
ne demek canım
kızlar ben kaçtım kociş sesleniyor
ben yurt dısındayım canım![]()
ne demek canım
kızlar ben kaçtım kociş sesleniyor [sıze=3][/sıze]
anladım cnm ben istanbulda yaptırdığını düşünmüştüm ama öle değilmiş
bende çıkıyorum daha sonra tekrar gelirim görüşürüz kızlar
KESKE ISATAMBULDA OLSAYDIM BELKI SIMDIYE KADAR HAMILE KALIRDIM .... BURDAKI DOK, PEK ILAC KULANMIYO FAZLADA KONTROLE CARMIYO .... ORDA KULANILAN ILACLARIN BEN BURDA YARISINI KULANMIYORUM ..... ONDAN HERSEYI allaha BIRAKTIM O NASIP EDERSE OLUR ZATEN
evet cnm kısmetinde varsa burası orası önemli değil inş.bu sefer rabbim nasip eder bidaha seni uğraştırmaz inş.
ınsalla canım allah herkeze en kısa zamanda nasıp eder .......... Ben cıkıyorum canım yarın gorusuruzzzz![]()
ben bılıyorum yeter hersey bılır arkadasım benım ............ Ama bırkac gun once bırı yazmıstı transverden sonra gunde 3 4 kasık yedım dıye ........ Ama bende kafa kalmadı kı hatırlıyem kım oldunu .........![]()
Cadicim Allah yardimdin sansin bol olsun. Güzel haberlerini bekliyorum![]()
metukaaaaaa nasılsınnnn tatlımmm uzun zamandır görüşemiozzzzzzzz.
slm kızlarrrrrr
Canım iyiyim tatlı maonim. Sen neler yapıyorsun.![]()
bende iyiyimmm cnm.bildiğin gibi hiç bi gelişme yokk hayatımda:))
neden sık girmiosunnnn kk yaaa
canım netım yok o yuzden..sımdı babamlardayım...
bende de gelışme yok bebısım yaaaaaaaa
![]()
sende hoşgeldin tatlım inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun![]()
ben pko hastasıyım ya her yerde okuyrmm kilo verip gebe kalan çok insan varmışş.şimdi kafayı zayıflamaya taktımm.doktorda sölemişti bana zayıfla dieee.
evet pko zaten ınsulın dırencınden kaynaklanıyormus onu kırınca pko da ortadan kalkıyormus
karatay dıyetı dıye bır dıyet var..topıklerden arastırabılırsın.gecen bır kız yazmıstı bu dıyet sayesınde kılo verıp hamıle kalmıs
benım cızelgeme bakarsan ben de vermeye calısıyorum ve agır aksak devam edıyor