Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım zaten ona pko diyolar bugün okudum pkoluların lh hormonu fsh nin 2 katı oluyomuş testlerin varmı evde bi baksana fsh nle lh n kaç:26:

du bi bakıyım testlerim var ama yeni degil canım ya eskiler var taaa 6 sene öncekiler yeni başladıgım hastanede daha testte başlamadık adetimi bekliyoz

selam kızlar size bir haberim var test sonucu negatif kısmet artık sıkıldım denemekten de beklemekten de inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım tez zamana

du bi bakıyım testlerim var ama yeni degil canım ya eskiler var taaa 6 sene öncekiler yeni başladıgım hastanede daha testte başlamadık adetimi bekliyoz

ececim nasıl yani sen adetin 3 günü yapılan testleri en son 6 sene öncemi yaptırdın:53::53::53::53::53:

selam kızlar size bir haberim var test sonucu negatif kısmet artık sıkıldım denemekten de beklemekten de inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım tez zamana

canım çok üzgünüm ya bu bugün aldığım 2. üzücü haber inş. bundan sonra hep güzel haberler müjdeler alırım sizden:38:tatlım sakın üzülme bundan sonra daha çok asılcaz ve inş. bebişlerimiz gelcek Allahın izniyle:48::48::48::48:

canım yaa sıkma canını inşallah bidaha ki aya hayırlı haberi sende alırsınnn

Back
X