hoşgeldin cNIMM
bebişim nerdesin ya biraz önce ben yazana bi baktım kaçmışsınhg canım sende katıl sohbetimize
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cNIMM
bebişim nerdesin ya biraz önce ben yazana bi baktım kaçmışsınhg canım sende katıl sohbetimize
![]()
yok bende yumurtalıklarım çatlamıyo gelişmiyo cannım
kızlar ya sizlerin memleket nere
tatlım zaten ona pko diyolar bugün okudum pkoluların lh hormonu fsh nin 2 katı oluyomuş testlerin varmı evde bi baksana fsh nle lh n kaç:26:
kızlar ya sizlerin memleket nere
selam kızlar size bir haberim var test sonucu negatif kısmet artık sıkıldım denemekten de beklemekten de inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım tez zamana
metukam bak bende ne var:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:bunları sende aşırdım
![]()
du bi bakıyım testlerim var ama yeni degil canım ya eskiler var taaa 6 sene öncekiler yeni başladıgım hastanede daha testte başlamadık adetimi bekliyoz
tatlım ben köken muşluyum ama izmirde doğdum büyüdüm sen:26:![]()
:86::86::86::86:vermemmmmmmmmmmmm
![]()
ben doguma büyüme ankaralıyım canım
selam kızlar size bir haberim var test sonucu negatif kısmet artık sıkıldım denemekten de beklemekten de inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım tez zamana
yaaaaa..benım lıse ve ortaokul yıllarım orda gecti...