öncelikle kırkbir kere maşallah egemize
sonrada güzel dileklerin için çok teşekküy deyim canım menim bunu söylemen iyi oldu ben hiç öyle düşünmemiştim eve girerken böyle dileyecem inşallah herşey güzel olur nehirim buna ihtiyacım var çünkü
inşallah canım rabbim böyle tatlı sızlanmayı bana ve herkese nasip eder inşallahh inan sana kızdıgım için söylemedim öylee yanlış anlama benii
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler öpüyorum siz çok çok
kalbini ferah tut saram herşey güzel olcak... iyi geceler kendine iyi bak
ecemmm kuşum kızmadım ben sanakafiyeli olsun diye öyle dedim tatlım benim aminnnn canım. ne kadarlık oldu şimdi senin miniğin?
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nehir1001, basakss, sara_28+,
selaaaaammmmmmmm
slmlarrrrr cnmm
ben de yatmıştım uyku tutmadı geri kalktım. kocam diziüstüde ben masaüstüde oturuyoruz öyle
ne güzel benim gibi uyku tutmayanlar var burda
canım ayın 27 sinde transferim oldu kasımın 8 dede ögrendim yani hesabıma göre 17 günlük felan daha
evet canım benide uyku tutmadı bide 24 te ilaç saatimdi onu bekledim şimdide süt içeyim derken tamamen kaçtı uykum
yormuyorum canım kendimi tek yaptıgım yemek yapmak ve bulaşıkları makineye atıp çıkarmak onun haricinde tüm işi bıraktımaman yerim ben onu işi çok şimdi onuntutundu anneciğine iş başladı artık. annesi kendine iyi bak kendini fazla yormada bebeğinin işi kolaylaşsın birazcık
cnm sen hamile misin??????
evet cnm hemen yat hadiege sızdı kızlar. bende hemen yatayım uykusuzluktan bittimyarın görüşürüz çook çok öpüyorum hepinizi. iyi geceler canlarımmbenim
ege sızdı kızlar. bende hemen yatayım uykusuzluktan bittimyarın görüşürüz çook çok öpüyorum hepinizi. iyi geceler canlarımmbenim
yormuyorum canım kendimi tek yaptıgım yemek yapmak ve bulaşıkları makineye atıp çıkarmak onun haricinde tüm işi bıraktım
evet canım daha yeni ögrendim bayramın 3 günü rabbim inşallah kucagıma almayı nasip eder rabbim tüm isteyenleri daha fazla bekletmeden tez zamanda verir inşallahh
Hyırlı uğurlu olsun inşallah aksilik olmadan sağlıkla alırsın kucağınatüp bebek sanırım di mi cnm . kaçıncı deneme peki??
En son ben iyi geceler demişim ilk ben günaydın diyorum
Günaydın kızlaaarr!! Hayırlı güzel haberli bi gün olur inşallllahhh
güne nasıl başladınız bakalım?????????
merhaba başak cım nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?