Sabırla Bebeğini Bekleyenler

inşallah canım rabbim böyle tatlı sızlanmayı bana ve herkese nasip eder inşallahh inan sana kızdıgım için söylemedim öylee yanlış anlama benii

kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler öpüyorum siz çok çok

kalbini ferah tut saram herşey güzel olcak... iyi geceler kendine iyi bak
ecemmm kuşum kızmadım ben sana kafiyeli olsun diye öyle dedim tatlım benim aminnnn canım. ne kadarlık oldu şimdi senin miniğin?

kalbini ferah tut saram herşey güzel olcak... iyi geceler kendine iyi bak
ecemmm kuşum kızmadım ben sana kafiyeli olsun diye öyle dedim tatlım benim aminnnn canım. ne kadarlık oldu şimdi senin miniğin?

canım ayın 27 sinde transferim oldu kasımın 8 dede ögrendim yani hesabıma göre 17 günlük felan daha

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

nehir1001, basakss, sara_28+,
selaaaaammmmmmmm

slmlarrrrr cnmm
ben de yatmıştım uyku tutmadı geri kalktım. kocam diziüstüde ben masaüstüde oturuyoruz öyle
ne güzel benim gibi uyku tutmayanlar var burda

slmlarrrrr cnmm
ben de yatmıştım uyku tutmadı geri kalktım. kocam diziüstüde ben masaüstüde oturuyoruz öyle
ne güzel benim gibi uyku tutmayanlar var burda

evet canım benide uyku tutmadı bide 24 te ilaç saatimdi onu bekledim şimdide süt içeyim derken tamamen kaçtı uykum

nehir1001 özendim sana tatlım.artık anneyimmm falan diye yazmışsın. insan özeniyo tabii.
aslında benim de hep endişelerim var. şu an çocuğum yok. bu yüzden kendimden başka düşündüğüm bişi yok.
işime gidip geliyorum, gezmeye çıkıyorum, aklım evde kalmıyor. veya kötü birşeyin olacağını düşündüğünde insan sadece kendini düşünüyor. ama çocuğun olunca kendinden önce onu düşünüyorsun. "ya ona bişi olursa" diye çok büyük sorumluluk.
tabii ki bu sorumluluğu yaşamkta gerek hemde çok güzel bir duygu muhakkak.ne bilim bir sürü şey geliyor insanın aklına.
bi de böyle kötüye giden bi dünyaya çocuk getirmek..... üzülüyorum aslında..Ama yaşayacağı varsa insanın yaşıyor tabii.

canım ayın 27 sinde transferim oldu kasımın 8 dede ögrendim yani hesabıma göre 17 günlük felan daha

aman yerim ben onu işi çok şimdi onun tutundu anneciğine iş başladı artık. annesi kendine iyi bak kendini fazla yormada bebeğinin işi kolaylaşsın birazcık

ege sızdı kızlar. bende hemen yatayım uykusuzluktan bittim yarın görüşürüz çook çok öpüyorum hepinizi. iyi geceler canlarımmbenim

aman yerim ben onu işi çok şimdi onun tutundu anneciğine iş başladı artık. annesi kendine iyi bak kendini fazla yormada bebeğinin işi kolaylaşsın birazcık
yormuyorum canım kendimi tek yaptıgım yemek yapmak ve bulaşıkları makineye atıp çıkarmak onun haricinde tüm işi bıraktım
cnm sen hamile misin??????

evet canım daha yeni ögrendim bayramın 3 günü rabbim inşallah kucagıma almayı nasip eder rabbim tüm isteyenleri daha fazla bekletmeden tez zamanda verir inşallahh

Hyırlı uğurlu olsun inşallah aksilik olmadan sağlıkla alırsın kucağına tüp bebek sanırım di mi cnm . kaçıncı deneme peki??

En son ben iyi geceler demişim ilk ben günaydın diyorum
Günaydın kızlaaarr!! Hayırlı güzel haberli bi gün olur inşallllahhh
güne nasıl başladınız bakalım?????????

Son düzenleme:
günaydııııııın kızlaaaaaaaaaaaar herkese hayırlı mutlu bi hafta olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…