Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nehir1001, basakss, sara_28+,
selaaaaammmmmmmm
cnm ben çıkmak zorundayım. benim koca pcyi istiyor uyuz.
yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler tatlım mucuuuukkkkkkkkkkk
selam canım nasılsın senidemi uyku tutmadı
ben,m uykum varda egenin yok. bi yandan sallıyorum bi yandan bakınıyorumsen nasılsın yolculuk ne zaman tatlım?
slm iyi geceler hanımlar nasılsınız
kıyamam ya canım menim işte bu yüzden cennet anaların ayağı altında dimi nehirim
canım bi aksilik çıkmazsa yine hafta içi taşınacaz gibi görünüyo
iyi geceler canım nasılsın
iyiyim canım ya kabız olmuşum afedersiniz ama onun sıkıntısını çekiyorum
sabah aç karnına 2-3 tane kuru kayısı ye üzerine bi bardak ılık su iç iyi gelecektir canım
valla kaç günlük anneyim daha ne görmüş olabilirim ki... ama inan bu kadar yani gördüğüm kadarıyla çok ama çok zor birşey... çok güzel tabiki. uykusuzluk yorgunluk bunlardan bahsetmiyorum ne kadar yorulsamda egenin bir gülüşü herşeyi unutturuyor bana. zor olan onu dşünmek... aşısı tutmadı ateşi yükseldi aman bişey olurmu aman dikkat etmeli aman şu aman bu amaaan büyücek askere gitççek....... yani bunlar beni asıl yoran
az kalmış taşınmana inşallah hemencecik alışırsın yeni yerine
evet csnım öyle yapaam nette ona baktım bende
nehirim bu kadar karamsar olma Allahın izniyle her şey güzel olacak aşısı da tutacak okula da gidecek askerede gidecek evlenip seni kaynanada yapacak hepsi zamanı gelince olacak şimdiden bunun stresi yaşama derim ben sen şimdi egemizi sevmenin tadını çıkar canım arkadaşım anneliğin keyfini çıkarmaya bak en güzeli bu
fazla ıkınmamaya gayret göster hamileliğin daha çok yeni dikkat et canım bol bol su iç oda iyi gelir
nehirim bu kadar karamsar olma Allahın izniyle her şey güzel olacak aşısı da tutacak okula da gidecek askerede gidecek evlenip seni kaynanada yapacak hepsi zamanı gelince olacak şimdiden bunun stresi yaşama derim ben sen şimdi egemizi sevmenin tadını çıkar canım arkadaşım anneliğin keyfini çıkarmaya bak en güzeli bu
evet nehircim sen sadece anneligin tadını çıkarr bencedeee
karamsarlık değilde ne bileyim tuhaf duygular işte..şimdinin keyfini çıkarıyorum tabikide çok değerli zamanlar... bugün egeye küçük gelen kıyafetleri güzelce ütüledik katladık koliledik bezleri arttı onları falan güzelce poşetledik . ihtşyacı olan birilerine hediyesi olcak egenin. onlara baktıkça aman dedimmm ne çabul büyüyor benim miniğim. değerini bilmek lazım anam babam siz nasıl büyüdünüz anlamadık derken öfff pööffff derdim şimdi ne kadar haklılar onu anladım... allahım sizede bu duyguları yaşatsın canım arkadaşım. gittiğin yer sana güzellikler getirsin inşallah. yeni güzel başlangıçlarınız olsun. bebeğim bu eve gelcek de öyle gir. ben bu eve öyle yapmıştım ve evime ilk gelen ablamdı girer girmez bu ev uğur getirsin inşallah bebeğiniz gelsin demişti öyle oldu. darısı başına
ecemmmm senide görcem
kızlar ben çıkıyorum size iyi geceler öpüyorum siz çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?