Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende 2012 nisan da 25 olcam ama kimseye söylemiyom
hala 2senden beri 23 diyorum. gerçi Allah için yaşımı hiiiççç göstermem 17de desem inanıyorlar.:124::124::124:
genç kız gibiyim. zaten hala kızım. ayıptır söylemesi benm zarcık sapasağlam da.. hala kızım yaniii:78::78::78::78:

probleme gelince tatlım yumoşlarda gelişme sorunu varmış işte. büyümüyorlar.
o yüzden klomenden destek aldım. geçen yıl 2 kez. sonra bıraktım tedaviyi.
bu yıl tekrar başladım. geçen ay tekrar klomen+çağlatma iğnesi. ama bayramda kırmızı kartı gördüm
bu arada ben de korunmak nası bişi çok merak ediyom. bir defa prezv. aldık. ondada çok utandık bida da almadık ilk ve son oldu

valla ben gayet gösteriyorum yaşımı hatta fazla bile gösteriyorumdurrr biraz iri yarı hatunum ben de
ayy o yumoşları bi görsem çatlatçam hepsini zaten
bende klomen+pregnly klomen+ovitrelle kullandım offside olduuu
benimde adet problemim var adet olmaıyorum ben başlıca sorun buuu

zaten çok gençsin yaşını gizlemen için daha çok erken bebek içinde herşeyin bi vakti saati var inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin

bende geldim.merhaba herkese(3 hafta önce başarısız tüp bebek deneyimim oldu) atlatamadım henüz. umarım burda birlikte sararız yaralarımızı çok acı çekiyorum çünkü herkes anlayamıyo malesef.inşallah uğur getiririz birbirimize hepimizin göbişine bebişler gelir(AMİİNNN YARABBİİM)

geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
amiiin hepimiz anne olalım tez zamanda

öncelikle hoşgeldin canım geçmiş olsun

tam yerine geldin burası çok sıcak bi ortam zamanla sende göreceksin bizi bizden iyi kimse anlamaz zaten üzülme herşey geçecek şimdi düşünmen gerek öncelikle sağlığın daha çok yeni olmuş tüp denemen önce iyileş moral depola sonra inşallah kendiliğinden gelir bebeğin

mmmm yaparsam bunları yapacağımm;
iç fasulye bulgur pilavı çorbam var dünden
bide kabak kızartmasııı buyrun gelin allah ne verdiyse yerikkkk

bulgur pilavına hastayım. ama şu iri bulgurdan olmasın. ince bulgurdan yaparsan ben gelirim. afiyetle zıkkımlanırım yani

Geçmiş olsun bitanem...inşallah bir sonraki denemede sıpanız gelir:)

sıpa diyorum bebişlerimize çünkü gerçekten sıpa bunlar:)bekletiyolar işte...

olsun...hayırlı günlerde tadıını çıkaracaksak anneliğin...biraz daha sabır...gelecek nasılsa sıpalarımız...

en çoktaa hani parklarda oynamak için bekliyorum benim sıpayı..ahhh bekleyelim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…