Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım ben değerlerden pek anlamıyorum ama TSH ını göremedim?

onu yaptırmadınmı?

doktorum bunları istemişti . bugün kısmetse tüp bebeğe başlayacam. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler veririm.

fsh normal görünüyor canım
lh da normal görülüyorr
e2 de normal görünüyor canım sanırım bi problem yok gibi görünüyrr
iyi tahli okurum genelde doğru çıkar

teşekkür ettim.

kızlarr sbaha şekerleriii gibi maşşalah enerjinizeeee:1:.hep böyle poziştif neşeli olun inşşş.:34:

merhaba kızlar ben geldim yineeeeeeeee

başakcım yeter arkadaşımız kk pro üye buda şu demek kk pro üye olmak için belli bi ücret ödüyosun pro kartın oluyo ve bazı ayrıcalıkların oluyo yazı yazarken sürekli rengini belirlemiyosun,görünmez olabiliyosun bizim giremediğimiz bazı topiklere girebiliyosun gibi onun dışındakiler bizimle aynı benim bildiğim.

erenaycım sen süpersin Allah neşeni daim etsin yalnız araba kulanırken hız yapmak yok unutma acele giden ecele gider ne demek tırı otobüsü sollamak dikkatli ol canım herşey insanın başına bi defa gelir unutma :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

maonyam canım menim gelecek bebişlerimiz inan buna yeterki sen umutsuz olma tatlım menim:16::16::16::16::16::16::16::16:

evet inkar etmiyom kiiiiiii
ben kime çektim bööle bilmemki
kova burcu pek kıskanç bi burçta değil ama.....

erenaycım bende kova burcuyum kova kadınları çok z<eki olur zira kova burcu dahilerin burcudur :34::34::34::34::34::34::34:

doktorum bunları istemişti . bugün kısmetse tüp bebeğe başlayacam. inşallah herşey yolunda gider güzel haberler veririm.

teşekkür ettim.

fıstığım tedavin hayırlı olsun inşallah tüp bebek denemen başarılı olur ve bebeğin sana sıkı sıkı tutunur Allah yardımcın olsun canım menim

merhaba kızlar ben geldim yineeeeeeeee

başakcım yeter arkadaşımız kk pro üye buda şu demek kk pro üye olmak için belli bi ücret ödüyosun pro kartın oluyo ve bazı ayrıcalıkların oluyo yazı yazarken sürekli rengini belirlemiyosun,görünmez olabiliyosun bizim giremediğimiz bazı topiklere girebiliyosun gibi onun dışındakiler bizimle aynı benim bildiğim.

erenaycım sen süpersin Allah neşeni daim etsin yalnız araba kulanırken hız yapmak yok unutma acele giden ecele gider ne demek tırı otobüsü sollamak dikkatli ol canım herşey insanın başına bi defa gelir unutma :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20:

maonyam canım menim gelecek bebişlerimiz inan buna yeterki sen umutsuz olma tatlım menim:16::16::16::16::16::16::16::16:

sara ablacım hoşgeldiiinnnnnn
amiin allahım neşemizi daim etsinnnnnn
farkında değildimki ablacım yoksa ben gayet güvenli araba kullana bi şoförüm
allah herkesi kazadan beladan korusunnnn

Aynen öyle yaa.yanlış anlama kurbanıyım ben:(

sağol canım benim çok iyi anladım bu sefer...
en kısa sürede yeni bir dereceyle işe başlıcam:)

canım benim ah yanlış anlama kurbanı arkadaşımm
anlatayım:
yumurtlama günlerinde kadının vücut ısısı yükselirmiş adetin bitikten sonra ateşini ölçmeye başlayacaksın tabi başka bi dereceyle:60:
koltul altın dan falan olabailir yükselmeye başlayınca çalışmalara başlıcan yumurta çatladıktan sonra zaten sıcaklık düşermiş en yüksek olduğu günler çalışma yapıcann yaniii
hava durumu gibi anlattım heee
bugün kulaklar da poyraz olcak
kol ve bacaklarda yağmur
karın bölgesi ılık va güneşli:60::60:.........

yanlış anlamışımm seni..

hee yaa popodan ölçtüm sazan gibi:(
popodan mı ölçtün:9::9::9::9:

Son düzenleme:
ben 24 yaşındayım eylül ayında evliliğimde 6.yılımı doldurdum
20haftalık bebeğimi erken doğumla 2006 yılında kaybettim
bi dahada olmadı
adet düzensizliğim var
son bir yıldıda doktora hiç gitmedim

yuumurtluyamıyom ben cnm:17::17::17::17::17::17:
şimdilik sebep o gibi gözüküyo.
yumoşlar ilaçsız büyümüyor

kızlar allah acil şifa versin.ben ne hapla nee iğneyleee yumurtlayamıyrmm:50:yumurtam 1tane oluo ama büyümüoo.

kilonuz varsa acil kilo verinn drim.ben ramazandan beri 7. 5 kilo verdim.kilo başlı başına bebeğe engelmiş

Son düzenleme:
kan alacaklar canım...
tabi sadece adetin 3.günü alınıyor bu kan..
ben kan vermek için adetimi bekliyorum mesela ..
sen vakit kaybetme yoksa bir ay daha beklersin..
bende istanbuldayım ama avrupa tarafındayım...
o tarafda iyi bir doktor bilmiyorum maalesef:(

burdan araştır bakalım,kesin bulursun iyi bir doktor..bide kadın olsun diye düşünme..
inan erkek doktorlar daha içten ilgileniyorlar..
şahsen ben hep utanırdım erkek doktordan,buyüzden hep kadına gittim..
inan beylerin muamelesi daha insancıl..bu benim fikrim..

saol canım beni cesaretlendirdigin icin gidicem doktora bakalım yarın olucakmıyım olmam insallah

Back
X