Sabırla Bebeğini Bekleyenler

allahım işini rast götürsünn inşş.senin srounun neydiii

inşallahh. bu benim 2. tüp olacak ilkini temmuzda olmuştu. o zaman doktorum yumurta rezervi düşük ve kalitesi az demişti. ilaç verdi kullandım. ilkini ankarada yaptırmıştım. ama şimdi gitmem zor olduğundan yaşadığım şehirde yaptıracam. ilkinde gaziden hastanesinden rapor çıkartmıştık ama yeni öğrendim ilk seferlik diye yazıyormuş. yani şimdi geçerli değil. şimdikini biz karşılamak zorunda kalıcaz. çünkü doktorumun anlaşöması yokmuş. biraz ona moralim bozuldu. biraz zorlanacaz. kredi çekmemiz gerekicek.hayırlısıyla sağlıcakla bebeğim olsun da herşeye değer.

bak sen hep beni tahrik ediyon heee
bende dayanamayıp anlatııyorumm
durr kıskandırayımmm:
kayınannem mamaları yapmıştır şimdi sobayı da yakar da yakar hamam olur evin içi
bana kestane pişirir ayıklar hazırını önüme koyarr
bende ona teşekkür ederim afiyetle yerim miissssssssss
ama beni hayırsız gelin sanmayın ondan aşağı kalmam yanii enayi yerine koymam asla o benim bitanemi doğuran kadın yanii kıymeti ordan gelir en başta
tüm ihtiyaçlarını alırımmm doktora taşırımmm
herişine ben koşarımm
eltimin 2 çocuğu var oyüzden o bazen geri kalıyo bizdennn

nur yüzlü,pamuk elli kayınanneeeeeeeee:29::29::29::29::116::93::109: ölüyorum bitiyorum ben burda

inşallahh. bu benim 2. tüp olacak ilkini temmuzda olmuştu. o zaman doktorum yumurta rezervi düşük ve kalitesi az demişti. ilaç verdi kullandım. ilkini ankarada yaptırmıştım. ama şimdi gitmem zor olduğundan yaşadığım şehirde yaptıracam. ilkinde gaziden hastanesinden rapor çıkartmıştık ama yeni öğrendim ilk seferlik diye yazıyormuş. yani şimdi geçerli değil. şimdikini biz karşılamak zorunda kalıcaz. çünkü doktorumun anlaşöması yokmuş. biraz ona moralim bozuldu. biraz zorlanacaz. kredi çekmemiz gerekicek.hayırlısıyla sağlıcakla bebeğim olsun da herşeye değer.

inşallah son olur cnm yaaa daha fazla zorlanmazsınız

sağolasın ablam allah herkese mutlu hayat nasip etsin benim hayatımdaki tek problem bebeğimin olmaması
oda nazarlıkkk diyorummm

amiiiiiiiiiiiiiiiin canım menim.bebeğinizde olacak Allahın izniyle herşeyin bi vakti saati var merak etme canım menim

Son düzenleme:

allah bi kolaylığını verir inşallah canım yaaa
allah bebeğini kucağına almayı nasip ederek unuttursun bu günlerini

ah ahhh bu popo ne eziyetler çekti yaa;)

:60::60::60::60::60::60::60: popodan ölçüyodun he mi Allah iyiliğini versin senin :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: [/QUOTE]

aynen canım...bekliyoruz sabırla,bizimde gelsin bebeişimiz.......daha ikinciyi yapıcaz...:)
inşallahh olacağını bilsem hiç dertlenmem sızlanmam beklerimm herşeyin iyisini allah bilir sınavımız da buymuş demekkii

bu arada ben daha kahvaltı yapmadım heeeee
1 browni intense yedim bide çikolatalı gofret
gelde zayıfla şimdiiiiiiiiiii
utanıyorummm

tatlım böyle zayıflayamadığın gibi habire vucuda açlık sinyali verip yağ su tuz ne bulursa depo etmesi için komut veriyorsun..

evet insan açken zayıflar ama midesinde olacak bişeyler...mesela şuanda senin öğle yemeğini
yemiş olman lazımdı....bir kase salata ve yanıında az biraz tavuk yada köfte..
tok olduğunu hissetmeden sofradan kalkıcan..
meyve azcık kuruyemişle destek...
bak gör nasıl zayıflıyosun....

bu arada ben daha kahvaltı yapmadım heeeee
1 browni intense yedim bide çikolatalı gofret
gelde zayıfla şimdiiiiiiiiiii
utanıyorummm

tatlım böyle zayıflayamadığın gibi habire vucuda açlık sinyali verip yağ su tuz ne bulursa depo etmesi için komut veriyorsun..

evet insan açken zayıflar ama midesinde olacak bişeyler...mesela şuanda senin öğle yemeğini
yemiş olman lazımdı....bir kase salata ve yanıında az biraz tavuk yada köfte..
tok olduğunu hissetmeden sofradan kalkıcan..
meyve azcık kuruyemişle destek...
bak gör nasıl zayıflıyosun....

bunu yptım tamam ama nerde bende o düzennnnn

benimkilerde çok kalitesiz.benimde 1aşılama 1 tüp bebek denemem varr başarısızz.

saracım

bizim memlekete ait olan doğramaa yemeği yapıyrm yanına pirinç pilavııı

ya sen benden selam söyle k.validene o yapar..

yaşam koçluğunu üstlensin..sana salatalar yapsın...sebze yemekleri yapsın..

inan haftada yarımşar kilo vereceğine ben kefilim...bide beyaz ekmek yasak,kepekli ekmek..oda sayıyla tabi:)

bunu yptım tamam ama nerde bende o düzennnnn

Back
X