ne güzel bu mutlulugunu neye borclusun acaba bende bugun huzurluyum regli olmadım cünkü :)
ben cizmeyi göremedim nasıl bakıcam nerden bakıcam merak ettim yaa
Günaydııııınnn :)cidden amma erkencisin kıs
ee erken yatıyosun herhalde:)
bisede anlatsana...nolduu...çatlaycazzz!!
Günaydın Pınarcımmmmmm....aminnnnn......:)
ay herkes beni merak etmiiişşş
durun anlatıyorummmm:::
saat 16,30 da evden çıktım cici eltimi(amca gelinini)de aldım durağa geçtim
kocacığımı aldımm köye çıktımmmm
ooooo benim kayınanacığım etli kuru fasulye yapmış,domates çorbası,pilav ,mısır ekmeği yapmışş
bana köy yoğurdu mayalamış tazecik köy ekmeği yapmış
peynirli maydanozlu börek ve cevizli kek yapmış
bi gittimm eşimin amcalarıda bizde ben girince ooooooo dediler bi sevinç bi kargaşaa
söylemesi ayıptır eşimin amcaları ve teyzeleri de beni çok severler hep ararlar köyden bişeler gönderirler
gelinini götürdüğüm amca babama demişki : beni istemeye geldiklerinde 1 romörk odun sözü vermişler babam geçen bayramda onu hatırlatmışşş amca da demişki bana öyle gelin verdinizkii ben ona dağı kesip getirsem azdır bi tane daha öle gelin verin köyü size vereyim demişş..... yaaaaaaaaa
kayınannem terliklerimi bile kapıya hazır etmiş ben yere basmayayım diye ayy canım yaaa
bütün gece yedik içtik muhabbet ettik çok eğlendikkkk
sizler kayınvalidelerinize gittiğinizde eğleniyormusunuzz?????
nisbet yap bakalım senhıh bi de gıcıklık olsun diye kaynananıza gidince eğleniyo musunuz demiş öyleeeeee eğleniyorum ki sevincimden göbekler atıyorum:95::95::95::95::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:
gün24 saat,, ben25 saat kaynanamlayım yakında tımarhaneye gitcem:99::99::99::99::99::99::99:
bu arada o amcanın dediği de on numara lafmış yani. dağı kesip getirsem azdır falannaptın sen bunlara anlamadım ki
anlat anlat çatırdıyorum şu an evet:99::99:
sen kaynanla berabermi oturuyosun?????
ben bişe yapmadım kısssss ben çok küçük evlendim ya bana çocuk gibi bakıyolardı sanki ben 10 yaşındaymışım gibi halada ölee
üstelik amcanın da 2 gelini var birii 4 yıllık evli biri 8 aylık evliiiii onlara rağmen düşünnnnn
hala pabucumu dama atamadılarr
çok tatlıyım sanırsammmmmm
sülalede kız çocuk hiç yok ondan birazda heralde ama bana bi farklı düşkün hepsii
eşimin dedesi 3 erkek kaardeş,k.pederim 3 erkek kardeş,amcalarda ve k pederimde 3 erkek çocuk şimdi bizim nesilde kız var yani 3-4 nesildir kız hiç karışmamışş ya gelinler kıymetli bunlarda üzerimize titrerler
sen kaynanla berabermi oturuyosun?????
ben bişe yapmadım kısssss ben çok küçük evlendim ya bana çocuk gibi bakıyolardı sanki ben 10 yaşındaymışım gibi halada ölee
üstelik amcanın da 2 gelini var birii 4 yıllık evli biri 8 aylık evliiiii onlara rağmen düşünnnnn
hala pabucumu dama atamadılarr
çok tatlıyım sanırsammmmmm
sülalede kız çocuk hiç yok ondan birazda heralde ama bana bi farklı düşkün hepsii
eşimin dedesi 3 erkek kaardeş,k.pederim 3 erkek kardeş,amcalarda ve k pederimde 3 erkek çocuk şimdi bizim nesilde kız var yani 3-4 nesildir kız hiç karışmamışş ya gelinler kıymetli bunlarda üzerimize titrerler
ya kızlar bana arkadaşlık gönderiyonuz ya ben beceremiyom eklemeyi sanırsam yanlış anlamayınız lütfennnnn
ama becereceğim bir günnn
erenaycım mısır ekmeği demişsin karadeniz gelinimisin:26::26::26::26::26::26::26:
birde bende tam sana hep kayınannenden bahsediyosun hiç görümceklerin yokmu diyecektim ki sen yazmışsın zayten hiç kız çocuklarının olmadığını gelinlerinin kıymeti bundan heralde bide anlattıkların masal gibi cidden Allah mutluluğunuzu bozmasın hep böyle devam etsin canım menim
merhaba kızlaaaaaaar
evet eşimin ailesi artvinden gelmeler buraya dedeler gelmiş gürcüler yaniiiiiii
kayıncıklarım var benim tam 8 tane(2 öz,6 tanede amcaoğulları)biz birbirine bağlı sülaleyizz amca gelinleri uzak eltiler her hafta toplanıyozz oturuyoz hep görüşüyoruzz
bende inanmayacağınızdan korkuyorum ama inanaınki tek kelime abartı bile yokkkk
mutluyuuzzzz
bütün köy bizi konuşur eltilerin birbiriyle görüştüğünüde sizde gördük diyeee
allahım herkesi mutlu etsin inşallah
anladım cnm seninle bi alakası yok yani. sülalede kız olmadığı için bi de sen çüçük yaşta gelin gitmişsin ondan düşkünler. anlıyorum sen çok tatlısın ama tatlılığınla alakası yok sanırsam
çok şanslısın hıhhh
sen var ya bi de bunlara bebiş versen Allaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh
yooo benı ekledıydın gecen gunn..becerebılıyon hadı hadıııı senı senııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?