bizim sizden habarımız vardı kuma olmayı kabul ettik
Zeloşşşşş sende AMH testini mutlaka yaptır olur mu?
leylim hg canımtatlım hastalanayım hemen yaptırmayı düşünüyom adetliyken gitmiyon deme:26:
ya kızlar bu öyle bir geçerki zamankıdeki Berrin' in cildi ne kadar kötü demi?
vayyy anasını
yokk bee adetliyken şart değil herzaman yaptırabilirsin.... bilgin olsn...
tatlım kardelen hepimize yeter niye kavga ediyonki
ayol üstüme iyilik sağlık sen kışkırttın ayoll beniii
ayol bizim topiği basan sensin
allah kızlar siz çok yaşayın emiii beni güldürdünüz allahta sizleri güldürsün benide unutmasın
olan cemile ye olcakbenim adam benimle izliyo onuda alıştırdımbence ali kaptan cemilenin oturduğu evi kaybetcek
zaten anlaştılar ekberlebencede ya o gavur kızı şle kırıgı batıracaklar onu ama çok pişman ali kaptann kafasını çok vuracakkk daha ilerdee
yapma yaaaaaa,inşallah bu son negatif görmen olur.selam kızlar size bir haberim var test sonucu negatif kısmet artık sıkıldım denemekten de beklemekten de inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım tez zamana
oooo,hoş geldiniz efemmmmmmmmmmmmmmmsselam geleceğin annelerii bende sabırla baebeğimi bekliyorumama gelmiyo
hamaninnn,yakalndım mı:82:tabi siz bilmiyodunuz deme sizi bizimle aldatıyodu
:89:bizim sizden habarımız vardı kuma olmayı kabul ettik
sobeeeeeeee sobe soobeeeeeeee kardeloşummm
bende adetim bitince yaptırdıydım,ama bazı yerlerde adetin üçüncü günü yaptırın yazmışlar,içime şüphe düştü,çünkü benim rezerv güzel çıkmıştı o zaman.yokk bee adetliyken şart değil herzaman yaptırabilirsin.... bilgin olsn...
:79::79::79::79::79::79:tatlım kardelen hepimize yeter niye kavga ediyonki
:92::92::92::92::92::92:
huuuuuuuuu kardelennnnnnn biz burda senin için birbirimizi yiyoz sen alttan alttan bakıyon
aaaabenim paçalı donumla tütyenim kardeleni aldık diye yapıyon deme dur bendede senin bişeylerin olcaktı :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?