Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım biraz cahilce bi soru olacak ama amh testi dedigin eczaneden alacam demi ve nasıl kullanacam

tatlım senin yaptırdığın bu son testler iyi çıktı deme:26:

canım bu son test dedigin hangisi oluyor biz son olarak daha test yaptırmadık ki dr gittigimde adetim bitmişti bidahaki adete gel dediler onu bekliyoz sadece eşim sperm verdi onu döndurdular

canım biraz cahilce bi soru olacak ama amh testi dedigin eczaneden alacam demi ve nasıl kullanacam

ay kız guldurdun benı....

canım.....kandakı bır hormonun adı bu....yumurtalıklarının ne durumda oldugunu gosterıyor...dr dan ıste sana yazsın ..kan ver

ay kız guldurdun benı....

canım.....kandakı bır hormonun adı bu....yumurtalıklarının ne durumda oldugunu gosterıyor...dr dan ıste sana yazsın ..kan ver

eee başta dedim ben sizeee cahilce diye çünkü bilmiyodum vallaaa gül bacım güll allah herzaman güldürsün yüzümüzü

canım bu son test dedigin hangisi oluyor biz son olarak daha test yaptırmadık ki dr gittigimde adetim bitmişti bidahaki adete gel dediler onu bekliyoz sadece eşim sperm verdi onu döndurdular

ececim metukaya sormuştum canım o geçenlerde kan verdi test yaptırdı sonuçlarını merak etmiştim cumaya alcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…