allahım o günleri tekrar yaşatmaz inşallah hayırlısı ile yavrumu nasip eder
cuma ogleden sonra alıcam....
tatlım senin yaptırdığın bu son testler iyi çıktı deme:26:
çocuklugum cebecide geçti çok seviyorum ben cebeciyi bilirsin demi cebeciyi
amin canımtatlım amh testini yaptırsana sende yumoşlarının son durumunu öğrenirsin tüp öncesi :86 na göre iğne kullanırsın bende yaptırmayı düşünüyom METUKACIMsen daha sonucu almadın deme
bılmem kı bakıcaz ıste
bılırım ..........
inş. sonucun çok güzel çıkar canım
canım senin fsh lh prl e2 bakılmadımı:26:
canım biraz cahilce bi soru olacak ama amh testi dedigin eczaneden alacam demi ve nasıl kullanacam
tatlım senin yaptırdığın bu son testler iyi çıktı deme:26:
canım biraz cahilce bi soru olacak ama amh testi dedigin eczaneden alacam demi ve nasıl kullanacam
bakıldı tatlım..ama en son sonuclarımın hepsını cuma alıcam kusum...2 kere gel gıt olmasın dıye
tatlım bu test özelde yaptırılıyo kanda devlet karşılamıyo yumurtalık rezervine bakılıyo leyliyle metukam yaptırmış
ay kız guldurdun benı....
canım.....kandakı bır hormonun adı bu....yumurtalıklarının ne durumda oldugunu gosterıyor...dr dan ıste sana yazsın ..kan ver
canım bu son test dedigin hangisi oluyor biz son olarak daha test yaptırmadık ki dr gittigimde adetim bitmişti bidahaki adete gel dediler onu bekliyoz sadece eşim sperm verdi onu döndurdular
ececim metukaya sormuştum canım o geçenlerde kan verdi test yaptırdı sonuçlarını merak etmiştim cumaya alcakmış
adetin kaçıncı günü yaptırılıyor
eee başta dedim ben sizeee cahilce diye çünkü bilmiyodum vallaaa gül bacım güll allah herzaman güldürsün yüzümüzü
tatlım amh de fark etmiyo galiba ama fsh lh prl falan adetin 3. günü yapılıyo :86::86:amh yi metukam 105 tl ye leylim 109 tl ye yaptırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?