çokta uzak değilmişiz yanii. kontrollere birlikte gidebiliriz. madem sen yatak atcan orayayok merak ettim aynı şehirdemiyiz diye bnde kocaelinde yimm
ben bi hamile kalayım ultrason un yanına bi yatak atcammm dolayısıyla kontrole gitmeme gerek kalmıcakk
çokta uzak değilmişiz yanii. kontrollere birlikte gidebiliriz. madem sen yatak atcan orayaben de atıyım bari senden neyim eksik ayol
gel kız nasılsa adamlara hayrımız olmaz o saatten sonra oooh özledikçe bakarız minişleree
hemde rahat rahat atışırızzzz
ne komik düşünsene millet kontrole gelcekk biz yatıyoz orda kocaman göbüşlerle
sanki ilk çocuk doğuran bizmişiz gibi kontrolden ayrılmıyos
sanki altın doğurcaz. ama bizim bebişlerimiz altından da kıymetli tabii kipaha biçilemez.
yattığım yatağa bişiler doldurmam gerek ama sana fırlatmak için
bi taraftan yerim bi tararftan sana fırlatırım iyi fikirrama zaten biz ilk kez bebek doğurcaz bize ilk yanii
evet benim tosunum altın,pırlanta hatta elmsla bile kıyaslamam
erik, salatalık,kiraz falan doldurursun yatakına
bana mı dedin annem?canım senin keyfinmi yok işinmi çok biraz renksizsin bugünn???
varsa derdinn dinlerim
bana mı dedin annem?
iyi be ne azarlıyonewet sana dedimm kime diyeyim kanki başka kim varki burda1????
Allah senin iyiliğini versin koca totolu hatun ne bağırıyon aklım sendeydi. erenay çıldırır simdik dedim valla.başakkkkk nerdesin hatun yaaaaaaaaaaaaa
kızllaarrrr beni dinlicek bir tane allahın kulu yokmu surda yaa nerdesinizzzzzzz offfffff oofffffffff szlerin tecrübelerinize ihtiyacım varrrr ama yaaaaaaaa
iyi be ne azarlıyondoğru kuzum renksiz olabilirim bugün.
ben konuştuğum bi psikolojik danışmana mutlu musunuz? diye sorduğumda bana "huzurluyum ama mutlu muyum bilmiyorum" demişti elini çenesine koyarak. çoğu zaman bana uyar bu cümle. elim çenemde düşünüyorum kuzucum. önceden ne çok severdim polyanna cılık oynamayı. artık pek beceremiyorum galiba
cnım kusura bakma işler izin vermedi cevap yazayım. biraz geç oldu cevabım.
canlar mrhb nasılsınız herkesler iyimii bu günnnn rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşşşşş
kuzum olurmu elbette dinleriz bildiğimiz kadarıyla cevaplarızda
sağol canımcım bi görünüp bi kayboluyorsun. iyiyz çok şükür sen nasılsın. pek giremiyosun nete galibacanlar mrhb nasılsınız herkesler iyimii bu günnnn rabbim herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşşşşş
kuzum olurmu elbette dinleriz bildiğimiz kadarıyla cevaplarızda
.noldu niye bu düşüncelere kapıldın sorunlar mı var
ama huzur da mutluluğun başka bir versiyonudur
benceeeee huzurluysan mutlu olmak için umut var demektir ne düşünüyorsun anlat da rahatla neler geçiyo kafandannn
evle ilgili sorunlarmı??
polyannacılık anca kendine zarar vermektirr,insan herşeyden mutlu olamaz zaten iyi olmuş oynama ne hissediyosan onu belirt
hmm yoğunsun galiba bu gün:126:
sağol canımcım bi görünüp bi kayboluyorsun. iyiyz çok şükür sen nasılsın. pek giremiyosun nete galiba
.
sorma yaa kaç gündür boş boş vakit geçirmeye çalşıyodum topikte kimsecik yoktu.bugünde iş var topikte sohbet varrr hangisini yapacağımı şaşırdım ayol
kuzum aaammaaannnn nereden başlıycaksın ki anlatmaya.ben böyle birilerinin kurallarına uygun yaşayacak biri değilim. evde çok bunalıyorum o yüzden. evde kalmamak için çalışıyorum. bu işe yeni girdim, bundan 1ay öncesine kadar sevdiğim bir işyerinden ayrılmak zorunda kaldım. şu anki iş yerimden nefret ediyorum. alışamadım bir türlü. kanım ısınmadı işte.
eve gitmek istemiyorum, işe gelmek istemiyorum. düşünsene "arada kalmışlığı"boğuluyorum.
insanın bi yerde mutlu olması lazım. ya evinde ya işinde. hayatımı durmuş gibi hissediyorum. sanki ne evlilik yaşıyorum ne düzenli hayat yaşıyorum. beklemedeyim 2.5 yıldır, hayata başlamak için. anlatabiliyo muyum tatlımmmmmm biraz karışık duygularım anlatamamış olabilirim
evet benim koca zaten hiç istemez çalşmamı. tek hayali evimizi yapıp beni işten çıkarmak. ama canım öyle bişey ki olmayınca olmuyor. tam hevesleniyoruz planlar yapıyoruz derken bişey engel oluyor, ya da plan yaptığımız şey tutmuyor. kısmet işi tabii. ama bi parkeyi yaptıramadık işte. yorulduğumu hissediyorum akşam işten çıktığımda öyle dolaşmak istiyorum eve gitmemek için.anladım canım anladımm hep bişeyleri beklemek zor olur yaaaa
eşinle iş konusunu konuşşş yaptırın parkelerinizi de ben işten çıkayım yavaş yavaş evimizi yerleştireyimm de
acındır biraz istemiyom de çalışmak aynı evde oturmak zor deee
bende özlüyodum beraberken gecelikle evde gezmeyi televizyon karşısında uzanmayı eşime diyodum benim eşim anlayışlı ama hiç sorun etmedi idare et az kaldı diyodu allaha şükür atlattık ne kadar iyi de olsalar beraber hayat çok zorr
allah kolaylık versin
kendini koyverme hepten sana da dayanma gücü lazımm
evet benim koca zaten hiç istemez çalşmamı. tek hayali evimizi yapıp beni işten çıkarmak. ama canım öyle bişey ki olmayınca olmuyor. tam hevesleniyoruz planlar yapıyoruz derken bişey engel oluyor, ya da plan yaptığımız şey tutmuyor. kısmet işi tabii. ama bi parkeyi yaptıramadık işte. yorulduğumu hissediyorum akşam işten çıktığımda öyle dolaşmak istiyorum eve gitmemek için.
boşver canım seni de meşgul etmeyim bunlarla, biz burda didişmezsek kendimizi bulamayız.
böyle şeyler konuşmak bize göre değil. canım benm çıkmam gerek öğleden sonra muhakkak burdayım 1gibi falan gelirsen devam ederiz. gitmeden önce öözüme dönmek istiyorum ve koca totolu erenaaaaaayyyyyyyyyyydiyerek gidiyorum. seni seviyorum kuzum. bakma ben renklenirim yine deeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?