ağzın bal yesin canım benim amin inşalllah. o zaman bütün topik evime taşımaya gelirsiniz bekleriminsallahcanımm had bir an önce yaptırda senide evine tasıyalım artıkk rahat rahat uyursunda gezersinde ohhh o günlerde gelicek sonra yeni evinize bir bebekte deyme keyfine canımm insallah o günleride görürüz tatlımm
erenaycım valla ösledik seni yavv çabuk gel
bak canım arkadaşım kader yoldaşım "laptop ımın birini verme ve evinizin internet masrafını karşılama" teklifim hala geçerli.
bi düşün istersen. bu topik senden ayrı kalmaya daha fazla dayanamaz
iyiyiz ablacım sen nasılsın. ohhh mis gibi köy havası gibisi var mı beeee havası suyu bile farklı.. insana huzur veriyorrrrrr
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
iyiyim canım sağol
bebişimi de 3 hafta önce görmüştüm inş iyidir
bu gün 10+5 haftalığız
tickera gelince yapıyorum da bir türlü yapıştıramıyorum bebem ya.........
sen bebişimiz nasılsınız?
iyi canım çok şükür
sadece mide bulantılarım biraz yoruyor
sen naptın bitti mi toparlanman?
başakcım,avatarın çok şeker olmuş,aynı sen olmuşun.
ağzın bal yesin canım benim amin inşalllah. o zaman bütün topik evime taşımaya gelirsiniz beklerim
artık bana da kahvaltıya falan gelirsiniz. ben de karnım burnumda sizlere börekler çörekler yaparım
tabii bu arada hepimizin karnı burnunda. sara, yeter, pınar, erenay,dolunay ismini unuttuğum varsa hatırlatın
tabii aramızda en koca totolusu erenay olur
insallah canımcım bi meleklerimiz gelsinde allahın izniylevalla ozaman hepimiz birbirimizden nazlı oluruz düsünsede bir evde 6-7 tane hamile o ondan hizmet bekler o ondan
süper yaa hayal ettim de gülmekten öldüm.
Ay pınarcım bana bi çay döküver
Ayol belim ağrıyo sen dolmurmuşken bi de bana doldur
Erenaycım şu tabağı uzatırmısın
Ay çok totom ağrıyo kendin al
pınar hatun siteyi açık bırakmış kimbilir hangi alemlerdee heeyyy hey
ay valla ben de gamyunda okey oynuyodumvalla uyukluyom gözlerim kapanıyo tatlım yaaaişler iyi bugun yogun degilim okey oynuyom nette canım sıkılıyo sen napıyon nasıl gidiyo bu arada dün bebek temelleri attık kararımı degiştirdim bebegimi istiyorum ama dedigin gbi oluruna bıraktım kendimi sıkmıcam artık birde doktora gitmem lazım bu hafta yarın icn düsünuyordum ama hic gidesim yokk ya nedense canımm ee sen naptın reglin nezaman?
ay valla ben de gamyunda okey oynuyodum
aslında gördğümüz üzre kararlarımızla falan da olmuyor bu işler. en iyisi oluruna bırakmak. olsun ya da olmasın diye sıkmıycaksın kendini.boşver oluversin bebişimiz belki odunlarla bağlarımız kuvvetlenir
benim batım 5aralık7gün kaldı bakalım bekliyorum
çok zarifsin arkadaşımhadi hayırlısı canım insallah olmassında bebegin seninledir kuzum inanki kendimden cok istiyorum hepinizin bebegi olmasını
canım bugün test günündü,seni çok merak ediyorum,bi haber verirsin inşallah.
ya ben zelali de çok merak ediyorum,tamam neti yok ama arzu bari bi haber verse ya kuzudan,nerde bu hatun,neler yapar?
evet tatlım benim bebiş sağolsun sabaha kadar uyutmuyor sonra gün içinde uyuyorum..........kusura bakma cnm ben çıkmışım sen yazdığında.gecikmeli bi iyi akşamlar da ben diyim
iyi akşamlarr ece ciiiiiiiiiiimmmmmmmm
sana da günaydınlar şekerim çok erkencisin
iyiyim canım sen nasılsın......günaydın canımm olsun farketmiştim zatn çıktıgını nasılsın canım , prenses sen nasılsın canım
canım png ye kadar koycan adresi,biliyosundur zaten.
istersen yardımcı olurum ben
biz iyiyiz çok şükür,bidahaki hafta ikili test için gitcez ALLAH İZİN VERİRSE
kızlar hayırlı günler herkeze
başakcım,avatarın çok şeker olmuş,aynı sen olmuşun.
evet tatlım benim bebiş sağolsun sabaha kadar uyutmuyor sonra gün içinde uyuyorum..........
iyiyim canım sen nasılsın......
biliyorum da yapamıyorum canım bir ara karşılaşırsak yardım edersin..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?