Sabırla Bebeğini Bekleyenler

selam canım nasıl iyi çene yapmışız deme tatlım ifadeler renk katıyo hemde duygularımızı ifade ediyo diye çok kullanıyoz

şimdi gecenini yarısında 60 sayfayı tek tek okıycam inan bu işaretler çok olduğunda sayfayı boşu boşuna açtım gibi geliyor
neyse artık müsait bir zamanda okurum aklım da kaldı ama saat bayağı geç

iyi geceler kızlar

canım bunu daha önce duymuştum tabi tutacağı varsa yardımcı oluyodur herhalde:26:

tatlım yazılardan sonra konanlarmı yoksa sadece ifadeler kullanıyoz onlarmı :26:

merhaba,transfer öncesi neler yaptınız

tatlım sen tüpmü yaptırcan :26:ben transfer öncesi çay hazır gıdalar asitli içicekler sıvı sabun bulaşık deterjanı kullanmadım kabak çekirdeğine başladım sonuca gidene kadar yedim ama 2 kere tüp yaptım tutmadı tutcağı varsa her şekilde tutuyo canım inş. sen pozitif alır bebişine kavuşursun canım

Bende bebeğim olmasını çok isteyenlerdenim 3 yıldır evliyim ama yeni denemeye başladık 1 hafta kadar kaldı reglime hiç bir belirti yok, geçen ay hamileyim gibi bir psikolojiye girmiştim ki sonu hüsran oldu, allahtan gecikmedi de yoksa daha büyük hayal kırıklığı yaşayabilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…