selam canım nasıl iyi çene yapmışız deme tatlım ifadeler renk katıyo hemde duygularımızı ifade ediyo diye çok kullanıyoz
kıslar ben 1. denememizde tranferden sonra beklerken ananas suyu içtim ve kabak cekirdeği yedim.tutunmaya yardımcıymış bunlar aklınızda bulunsun.ve benim tutmuştu.ananas suyunu cok rahat bulablirsiniz bu meyve suyu markalarının marketlerde %100 ananas suları var onları içebilirsiniz.ananasla uğrasmayın.
--------------------------------------------------------------------------------
kıslar dogru olabilir mi bunlar bide ne zaman yapıldıgını anlamadım ben ya uyku geldi sanırım ondan
canım bunu daha önce duymuştum tabi tutacağı varsa yardımcı oluyodur herhalde:26:
canım bunu daha önce duymuştum tabi tutacağı varsa yardımcı oluyodur herhalde:26:
şimdi gecenini yarısında 60 sayfayı tek tek okıycam inan bu işaretler çok olduğunda sayfayı boşu boşuna açtım gibi geliyor
neyse artık müsait bir zamanda okurum aklım da kaldı ama saat bayağı geç
iyi geceler kızlar
merhaba,transfer öncesi neler yaptınız
günaydııın kızlar.mutlu sabahlar herkese
selam ,,,guzel topıgın guzel kızları
hadi size sabah sabah bi hediye vereyim şekerler:78::78::78:Eki Görüntüle 149424
nasılsınız hanımlarrr sabah sabah maşallah herkesin keyfi yerinde sanırsam allah daim etsin emiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?