Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrrr kendimi eve kapadımmmm.

insan içine çıkamıyrmmmmm resmen.

amin canım sanki kendimizi sıksak ne olcakki elimize bi şey geçmicek en iyisi herşeyi boş vermek keyfine bakmak

öylede canım illaki insan bi umut arıyo keyiflenmek için bile artık hayat öyle bi monotonlaşıyo ki hiç bişiden tat alamıyo insan illaki bi umut ışıgı olacak

kızlarrrr kendimi eve kapadımmmm.

insan içine çıkamıyrmmmmm resmen.

canım dikkatli ol a sosyal olursun insan eve kapandıkça insanlardan kaçıyo dışarıya çıkmaya çekiniyo ben bi ara öle olmuştum arada çık dışarı insanların içine karış

canım dikkatli ol a sosyal olursun insan eve kapandıkça insanlardan kaçıyo dışarıya çıkmaya çekiniyo ben bi ara öle olmuştum arada çık dışarı insanların içine karış

evet zelal katılıyorum sana bi ara bende öyle olmuştum hiç kimseyi ne görmek nede konuşmak istiyordum eşimle bile mesafe koymaya başlamıştım bana bişi demein konuşmasın durumuna gelmiştim bencede canım kendini eve kapama

şimdi uzun süredir aile toplantılarını yokumm.bugünde var 1tane ama hiç gitmek istemiyrm.şimdi gidersemmmm başlıcaklarrr bebek yokmu demeye

öylede canım illaki insan bi umut arıyo keyiflenmek için bile artık hayat öyle bi monotonlaşıyo ki hiç bişiden tat alamıyo insan illaki bi umut ışıgı olacak

doğru söylüyon canım :13:şimdi siz olmasanız kendi kendime kimbilir içimde nerelere gitcek huzursuz olcaktım yalnızlığıma bakıp mutsuz olcaktım ne güzel önce Rabbime sonra eşlerimize sonrada birbirimize sarıldık kafa dağıtıyoz konuşuyoz oynuyoz mutluluğumuzu sıkıntımızı paylaşıyoz KIJLAR İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZDE SİZİ SEVİYORUMMMMMMMM

şimdi uzun süredir aile toplantılarını yokumm.bugünde var 1tane ama hiç gitmek istemiyrm.şimdi gidersemmmm başlıcaklarrr bebek yokmu demeye

öyle yapma canım kalk ve git o toplantıya soranlarada nasip de geç seni ezik hissetmesinler dahada üstüne gelirler herzaman başın dik ve güçlü olki seni üzemesinler çocuğunun olmaması ayıp bi şey değil

aynen canım..benım de bebek dısında o kadar cok sıkıntım varkı...

ı..bunalıma gırer kendımı ve esımı yer bıtırırdım..sonucta olan hep bana olurdu...

burada sıkıntım da olsa bır kenara ıtıp uzaklasabılıyorum onlardan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…