aldım ben hediye mi tşkr ettim canımmmm
kızlarrrr kendimi eve kapadımmmm.
insan içine çıkamıyrmmmmm resmen.
amin canım sanki kendimizi sıksak ne olcakki elimize bi şey geçmicek en iyisi herşeyi boş vermek keyfine bakmak
kızlarrrr kendimi eve kapadımmmm.
insan içine çıkamıyrmmmmm resmen.
canım dikkatli ol a sosyal olursun insan eve kapandıkça insanlardan kaçıyo dışarıya çıkmaya çekiniyo ben bi ara öle olmuştum arada çık dışarı insanların içine karış
öylede canım illaki insan bi umut arıyo keyiflenmek için bile artık hayat öyle bi monotonlaşıyo ki hiç bişiden tat alamıyo insan illaki bi umut ışıgı olacak
şimdi uzun süredir aile toplantılarını yokumm.bugünde var 1tane ama hiç gitmek istemiyrm.şimdi gidersemmmm başlıcaklarrr bebek yokmu demeye
şimdi uzun süredir aile toplantılarını yokumm.bugünde var 1tane ama hiç gitmek istemiyrm.şimdi gidersemmmm başlıcaklarrr bebek yokmu demeye
günaydın kızlar nasılsınız...
doğru söylüyon canım :13:şimdi siz olmasanız kendi kendime kimbilir içimde nerelere gitcek huzursuz olcaktım yalnızlığıma bakıp mutsuz olcaktım ne güzel önce Rabbime sonra eşlerimize sonrada birbirimize sarıldık kafa dağıtıyoz konuşuyoz oynuyoz mutluluğumuzu sıkıntımızı paylaşıyoz KIJLAR İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZDE SİZİ SEVİYORUMMMMMMMM
günaydın pelincim hg canım nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız...
hayırlı günler herkeze kızlar.
hayırlı günler herkeze kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?