Sabırla Bebeğini Bekleyenler

şimdi geçmişe baktım gördüm kekini ışıl ışıl ben çayımı içiyom hani kekim:84::84::84:saram nasılsın şekerrrrrr

şimdi geçmişe baktım gördüm kekini ışıl ışıl ben çayımı içiyom hani kekim:84::84::84:saram nasılsın şekerrrrrr

bağırma kıj getirdim kekini bak yukarıya.iyiyim canım bende havuç suyu içiyom.çayı birazdan yapacam.portakallı keki çok seviyom sık yaparım sende severmisin.

bağırma kıj getirdim kekini bak yukarıya.iyiyim canım bende havuç suyu içiyom.çayı birazdan yapacam.portakallı keki çok seviyom sık yaparım sende severmisin.

canım hiç portakallı yapmadım ama browniye bayılıyomsanada havuç suyun şifa olsun bende birazdan bi kaç tane yicem çatlasın yumoşum diye

canım hiç portakallı yapmadım ama browniye bayılıyomsanada havuç suyun şifa olsun bende birazdan bi kaç tane yicem çatlasın yumoşum diye

bende incir kürüne başlıyacamda zelalım hastalığım bittikten sonramı başlayayım.

zelalcim havucun yumosa faydalı oldugunu bilmiodum burda daha öncede duymuştum...

çünkü ben havucu cok severim ve cok fazla tüketirim meyve gibi yanii...

bide ne zaman tüketmek lazım yumoş için...

saracım saol tatlımm kek için cok lezzetli olmuş bende portakallı hiç yapmam tarifini verirsen sevinirim...

afiyet olsun tatlım. tarife gelince,
3 yumurta, bir su bardağı toz şeker, yarım çay bardağı sıvıyağ, bir portakalın suyu ve kabuklarının rendesi, kabartma tozu ve vanilya ve un. önce şekerle tozşekeri çırpıyorum sonra yağı portakal suyunu ve diğer malzemeleri karıştırıyorum.unu göz kararı bırakırım hep kek hamuru kıvamına gelinceye kadar işte.ne çok cıvık ne çok katı olacak şekilde sonra kek kalıbında pişiriyorum.çok enfes oluyo bazen içine birazda damla çikolata koyuyorum oda çok yakışıyo.

zelalcim havucun yumosa faydalı oldugunu bilmiodum burda daha öncede duymuştum...

slm kızlarrrrrrr yiyince de mi çatlıyo yumoşlar:26:

tatlım herzaman yiyebilirsin sonuçta yumoşun çatlamasına faydalı zamanı gelince havuç zaten yumoşa yardımcı oluyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…