tamam tatlım al bak getirdim.
hoşgelmiş benim zeloşum.
zeynonun neti gümlemişmiş sabah eşinin vınından girmişti.internet sorunu yüzünden gelemiyo sanırım.
he kız görmedinmi hatta kızlar ben kek yaptım sizde çay yapın akşam gelin demiştim.
şimdi geçmişe baktım gördüm kekini ışıl ışıl ben çayımı içiyom hani kekim:84::84::84:saram nasılsın şekerrrrrr
bağırma kıj getirdim kekini bak yukarıya.iyiyim canım bende havuç suyu içiyom.çayı birazdan yapacam.portakallı keki çok seviyom sık yaparım sende severmisin.
bağırma kıj getirdim kekini bak yukarıya.iyiyim canım bende havuç suyu içiyom.çayı birazdan yapacam.portakallı keki çok seviyom sık yaparım sende severmisin.
canım hiç portakallı yapmadım ama browniye bayılıyomsanada havuç suyun şifa olsun bende birazdan bi kaç tane yicem çatlasın yumoşum diye
canım hiç portakallı yapmadım ama browniye bayılıyomsanada havuç suyun şifa olsun bende birazdan bi kaç tane yicem çatlasın yumoşum diye
saracım saol tatlımm kek için cok lezzetli olmuş bende portakallı hiç yapmam tarifini verirsen sevinirim...
iyi akşamlar hanımlarrr ben geldimmmm saraaaa hani benim kekimmmm
bende incir kürüne başlıyacamda zelalım hastalığım bittikten sonramı başlayayım.
slm kızlarrrrrrrzelalcim havucun yumosa faydalı oldugunu bilmiodum burda daha öncede duymuştum...
çünkü ben havucu cok severim ve cok fazla tüketirim meyve gibi yanii...
bide ne zaman tüketmek lazım yumoş için...
iyi akşamlar hanımlarrr ben geldimmmm saraaaa hani benim kekimmmm
iyi akşamlar hanımlarrr ben geldimmmm saraaaa hani benim kekimmmm[/QUson_ece
iyi akşamlar hoşgeldin son_ece
zelalcim havucun yumosa faydalı oldugunu bilmiodum burda daha öncede duymuştum...
çünkü ben havucu cok severim ve cok fazla tüketirim meyve gibi yanii...
bide ne zaman tüketmek lazım yumoş için...
canım hemen başlayabilirsin hem daha iyi yumurtlamaya başlayana kadar baya içmiş olursun
slm kızlarrrrrrryiyince de mi çatlıyo yumoşlar:26:
slm kızlarrrrrrryiyince de mi çatlıyo yumoşlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?