afiyet olsun tatlım.tarife gelince,
3 yumurta, bir su bardağı toz şeker, yarım çay bardağı sıvıyağ, bir portakalın suyu ve kabuklarının rendesi, kabartma tozu ve vanilya ve un. önce şekerle tozşekeri çırpıyorum sonra yağı portakal suyunu ve diğer malzemeleri karıştırıyorum.unu göz kararı bırakırım hep kek hamuru kıvamına gelinceye kadar işte.ne çok cıvık ne çok katı olacak şekilde sonra kek kalıbında pişiriyorum.çok enfes oluyo bazen içine birazda damla çikolata koyuyorum oda çok yakışıyo.
hg ececim keke yetiştinnasılsın tatlım
bende bilmiorum zalale sordum cvp bekliorum...
teşekkürler saracım en kısa zamanda yapacam ve siezede ikram ederimmm...
bende gecen haşhaşlı tatlı yaptım kuzenimden aldım tarifi iş yerine de götürdüm herkez bayıldı tarifi istedi ve iki kişide yapmış cok begendiler...
iciy küyünü yapayken haşlamıştım da ben havaha ii benim için:86::86::86:uçları o yüzden haşlamadan oluyosa d
tşkr iyiyim canım sizler nasılsınız
ama yinede çatlama zamanı uzayan akıntı geldiği zaman incirle havuç beraber kaynarsa daha iyi tabi ben bi kaç gün önce ikisini kaynatıp içtim şimdide iki üç gün kıtır kıtır yicem
ne yazmışım ben yaaaa:44:
iyiyiz canım hem hürremi seyrediyom hem akidişlerimle sohbet ediyom
ohh ohhhhh bide çay yanında deyme keyfine zeloşun yanında bi dilimde saranın kekinden al
ohhhhhhhhh sabahlar olmasın
olmayacak gibide bu gidişle sen gündüz uyudun bende şimdi sabah olmaz bize artık
saracım zeynom gelsede ateşimi sorsam gerçi daha yumurtlamadığımı biliyorum ama:26::26:
merak etme canım biz cadıdan alışığız senin ne demek istediğini anladık
ney??? beni mi cagirdiniz kim???
ney??? beni mi cagirdiniz kim???
saracım zeynom gelsede ateşimi sorsam gerçi daha yumurtlamadığımı biliyorum ama:26::26:
tamam canım saol bende yaparım artık valla cok sey öğreniorum sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?