canım daha yumurtlamam olmamış çünki yumurtlama olduğu zaman ateş yükselmeye başlar bende daha öyle bi şey olmadı
bugün 12. günü canım
kızlar kürümü alıp geleyim hala içicembiraz ısıtayım yoksa daha kötü oluyo
kıslar bişi sorcam hani bu yumutlama döneminde bi akıntı oluyor muş ya ben onu anlamıyorum ya
iki parmağının arasına alınca uzayıp sünen bir akıntı canımkıslar bişi sorcam hani bu yumutlama döneminde bi akıntı oluyor muş ya ben onu anlamıyorum ya
tatlım soğan suyunu al iç hemen çene yaparken içersin
iki parmağının arasına alınca uzayıp sünen bir akıntı canım
bakalım yarın ne çıkcak gerçi bu kadar ateş ölçümüyle yanıt zor ama yükseliş devam ederse yumurtlamışsın demektir:13:
tamam canım tşkr yardımın için kıslar sizler dua okuyodunuz ya bittimi
canım dua okuyacaz yarın kızlar gelsin konuşalım yine başlayalım ama ben bi hafta sonra katılacam duaya malum hastayım.
canım dua okuyacaz yarın kızlar gelsin konuşalım yine başlayalım ama ben bi hafta sonra katılacam duaya malum hastayım.
kızlar ben çıkıyorum Allahın izniyle yarın görüşürüz.iyi geceler tatlı rüyalar hepinizi öpüyorum.
beni de ama hangi duayı okuyosunuztamam canım benide listeye alın oldumu kısmetse bende okuyayım diyorumm
son_ece ne duası tatlım?
tamam canım benşde listeye alın oldumu kısmetse bende okumak istiyorum
beni de ama hangi duayı okuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?