geliyorum edacım boş ver misafiri biz bize eğlenelim
merhaba cadıcım nasılsın bebişler nasıl doğuma az kaldı dimi :18::18::18::18::18::18::18::18:
bebisler iyi canim neolsun buyuyorlar ... bende onlarla birlikte buyuyorum oturup kalkmam zorlasiyo yatimi kalkamiyorum karnim top gibi olmus eler ayaklar ayni ..dok.normal diyor ikiz gebelikte doom her an olabilir dediler en gec da 7 hafta 37 haftada doom olmasa biz suni sancilan aliriz diyor herseyin hayirlisi canim ..... sen nasilsin ne yapiyorsun
ah canım öğleden sonra görüşmeyi çok isterdim ama araziye çıktım saracım ya..bugün sondu ama artık bitti arazi işi...her zaman angarya çıkarmış arada o da bana denk geldi..
inek sütünün alerji yaptığı ve hiç bir faydasının olmadığı söyleniyor ya...bu konuyu epey araştırdım hatresim...yarı yarıya suyla karıştırıp verin diyorlar ama pek verme taraftarı değilim..aptamilin sütünden versem diye düşüyorum ama onuda iyice araştıracam..sen sütlacı nasıl yapıyorsun canım..sütlaç ve krep tarifini bekliyorum hatresim tabi rana izin verirse...yerim ben fıstığı...ranayı öp benim yerime annesi...verdiğin moral ve desteğe teşekkür ederim bitanem..
Canım 1 yaşa kadar inek sütü zararlı ama ondan sonra verilebilir,ayrıca her çocukta allerji yapmaz diye düşünüyorum canım ben.yarı yarıya suyla karıştırıp verme yi 1 yaşın altındakiler için hani anne sütü yoksa öneriyorlar. Sen bilirsin keçi sütü ne bak istersen bir de.
Sütlaç: 1 büyük su bardağı pirinç bir litre su da iyice patlayıncaya kadar kaynatılır, kaynadıktan sonra 1 litre kadar da süt eklenir bu arada şekerini de ilave ediyorsun ben şekeri kendi damak zevkime göre ayarlıyorum öyle yaparsın sen de. Sıcakken kaselere boşaltıp üzerine tarçın serpip soğuduktan sonra dolaba atıyorum. Afiyet bal şeker olsun
Rana bayılıyor gelip anne sütaç sütaç diye istiyor bendenÖvünmek gibim de olmasın herifim de bayılır sütlacıma
valla canım akşam inek sütüyle yapılmış yoğurt verdim...gece ağladı dokundu sanırım..o yüzden biraz korkuyorum bu şekilde vermeye...bugün hazır süt aldım yine onunla yapacam...yoğurt makinası almıştım..sanki onun yoğurdu ekşi gibi oldu...yine kendim yapayım diyorum makinada yapmayacam sanırım...krep ve sütlaç tariflerini deneyecem..ilgine teşekkür ederim hatresim...Canım 1 yaşa kadar inek sütü zararlı ama ondan sonra verilebilir,ayrıca her çocukta allerji yapmaz diye düşünüyorum canım ben.yarı yarıya suyla karıştırıp verme yi 1 yaşın altındakiler için hani anne sütü yoksa öneriyorlar. Sen bilirsin keçi sütü ne bak istersen bir de.
Sütlaç: 1 büyük su bardağı pirinç bir litre su da iyice patlayıncaya kadar kaynatılır, kaynadıktan sonra 1 litre kadar da süt eklenir bu arada şekerini de ilave ediyorsun ben şekeri kendi damak zevkime göre ayarlıyorum öyle yaparsın sen de. Sıcakken kaselere boşaltıp üzerine tarçın serpip soğuduktan sonra dolaba atıyorum. Afiyet bal şeker olsun
Rana bayılıyor gelip anne sütaç sütaç diye istiyor bendenÖvünmek gibim de olmasın herifim de bayılır sütlacıma
hatrescim ben pirinci sütün içinde pişiriyorum ocaktan inmesine az kala şekerini ilave ediyorum bi iki taşım kaynatıp kaselere boşaltıyorum böylede çok güzel oluyo
ama du yarında senin tarifi deneyeyim
valla canım akşam inek sütüyle yapılmış yoğurt verdim...gece ağladı dokundu sanırım..o yüzden biraz korkuyorum bu şekilde vermeye...bugün hazır süt aldım yine onunla yapacam...yoğurt makinası almıştım..sanki onun yoğurdu ekşi gibi oldu...yine kendim yapayım diyorum makinada yapmayacam sanırım...krep ve sütlaç tariflerini deneyecem..ilgine teşekkür ederim hatresim...
saraaaaaaaaaaaa ışığın yanıyor topice gel tatlım...
kızlar bugün diyetisyene gittim çok fazla kilom var diyet listesini elime verdi üç hafta sonra görüşek dedi
inşallah başarabilirim hem belki zayıflarsam daha kolay gelir bebeğim diye düşünüyorum
Canım benim annem de böyle yapardı ve onunkini de ailemizdeki herkes beğenir söyler, bayramlarda bize geldiklerinde anneme sütlacın yok mu diye sorarlardı.Bence de denemelisin bu şekilde. Senin yaptığın da eminim çok güzel oluyordur çünkü tamamen süt kullanıyorsun, benim yaptığımda da fazla süt kullanmadan yine sütlacın tadını almış oluyorsun
Leylacım Buse gece belki başka bir neden de ağlamış olabilir, hem sade süt olsa belki gaz yapar rahatsız eder diyecem ama yoğurt olarak vermişsin dokunmaz diye düşünüyorum.Ben Rana' ya ek gıdaya geçer geçmez hep aldığım sütlerden cam kavanozlarda yaptığım yoğurtları verdi, Rana' nın vazgeçilmeziydi yoğurtlar. Canım hazır süt derken kutu sütlerden mi aldın? Uzmanlar bunlardan kesinlikle uzak durmamızı söylüyor bitanem yaBebeğin için en iyisini düşündüğünü biliyorum o nedenle canım hazır olan her şeyden kaçınman daha yararlı olacak tatlım...Gülben Ergenin trt 1 de sabah programını hiç izledin mi bilmiyorum ama o kadar faydalı bir program ki gerçi şimdi sezon finaline girdi, ilgiyle izleyeceğin bir program canım. Hele anneler için...Ahmet Maranki hazır sütlerin ne kadar zararlı olduğunu kaç kez söylemişti orda. Çocuğunla ilgili ve başka her konuda biz kadınların kafasına takılabilecek her konuda
cevap bulabileceğimiz bir program...
bugün diyetisyene gidecem diye işten izin almıştım erken geldim hastaneden ama daha işe gitmedim evdeyim yanim
çamaşırlarımı asıp geleyim
bu arada leylaaaaaaaaa hatreeeeeeees ışıklarınız yanıyo sizde çıbığ gelin topige bakim
Kız topicte görünmenle kaybolman bir bacım yaHayalet gibisin yaww
Oyyyyyyyyyyyyyy zayıflama deme Saracım ya benim de var biraz fazlalıklarım inan onlardan bile kurtulayım diye kendimi sıktıkça daha çok iştahım açılıyor yaAma emzirmeyi bıraktırdığımdan beri normale döndüm sanki, önceleri çok aşırı iştahım vardı, gerçi ondan mıdır o da meçhul ya, eşimle biraz limoniyiz belki de ondandır iştahsızlığım...
Bak ahanda geldimBuyur gardaş
leyla bende hatrese katılıyorum inek yoğurdu dokunmamıştır buseye hem busenin alerjik bi durumu varmı neden çocuğa bu misyonu yüklüyon kız
emin ol o hazır sütler daha zararlı yinede sen bilirsin ama canım ben doğal sütten yanayım.
hatrescim diyete başladım ama eğer doktorum izin verirse ilk fırsatta senin sütlecıda deneyecem eminim seninkide çok güzel oluyodur ellerine sağlık canım
evet bende bir iki kez rast geldim o proğrama ama hiç uzun boylu izleyemedim canım ya...evet kutu sütler pınarın varya onlardan...bebekken çok dokunuyordu gaz yapıyordu mecburen bunlardan yoğurt yapıp verdim canım ya...valla gece ayranda içmişti belkide ayran dokunmuştur bilmiyorum artık ne doğru ne değil...bazen insan kafayı yiyor valla ya...sabah çok ağladı beni bırakmak istemedi..kahvaltımı bile zor ettim valla..birazda burnu akıyordu mevsimsel grip gibi dişlerinde etkisi var galiba...düzelir zamanla birazcık daha büyüse kuzum...Canım benim annem de böyle yapardı ve onunkini de ailemizdeki herkes beğenir söyler, bayramlarda bize geldiklerinde anneme sütlacın yok mu diye sorarlardı.Bence de denemelisin bu şekilde. Senin yaptığın da eminim çok güzel oluyordur çünkü tamamen süt kullanıyorsun, benim yaptığımda da fazla süt kullanmadan yine sütlacın tadını almış oluyorsun
Leylacım Buse gece belki başka bir neden de ağlamış olabilir, hem sade süt olsa belki gaz yapar rahatsız eder diyecem ama yoğurt olarak vermişsin dokunmaz diye düşünüyorum.Ben Rana' ya ek gıdaya geçer geçmez hep aldığım sütlerden cam kavanozlarda yaptığım yoğurtları verdi, Rana' nın vazgeçilmeziydi yoğurtlar. Canım hazır süt derken kutu sütlerden mi aldın? Uzmanlar bunlardan kesinlikle uzak durmamızı söylüyor bitanem yaBebeğin için en iyisini düşündüğünü biliyorum o nedenle canım hazır olan her şeyden kaçınman daha yararlı olacak tatlım...Gülben Ergenin trt 1 de sabah programını hiç izledin mi bilmiyorum ama o kadar faydalı bir program ki gerçi şimdi sezon finaline girdi, ilgiyle izleyeceğin bir program canım. Hele anneler için...Ahmet Maranki hazır sütlerin ne kadar zararlı olduğunu kaç kez söylemişti orda. Çocuğunla ilgili ve başka her konuda biz kadınların kafasına takılabilecek her konuda
cevap bulabileceğimiz bir program...
inşallah başarırsın canım...diyet yapmak çok zor ama sen başarırsın inanıyorum ben saracım...kızlar bugün diyetisyene gittim çok fazla kilom var diyet listesini elime verdi üç hafta sonra görüşek dedi
inşallah başarabilirim hem belki zayıflarsam daha kolay gelir bebeğim diye düşünüyorum
ya bende doğal sütten yanayım ama bu süt kızıma iyi geldi artık yavaş yavaş doğal süt vermeye çalışacam bakalım inşallah iyi gelir busecime...leyla bende hatrese katılıyorum inek yoğurdu dokunmamıştır buseye hem busenin alerjik bi durumu varmı neden çocuğa bu misyonu yüklüyon kız
emin ol o hazır sütler daha zararlı yinede sen bilirsin ama canım ben doğal sütten yanayım.
hatrescim diyete başladım ama eğer doktorum izin verirse ilk fırsatta senin sütlecıda deneyecem eminim seninkide çok güzel oluyodur ellerine sağlık canım
diyeti fazla kendini sıkmadan yapacan canım...kendini rahat bırak ama normal sınırlarda yap diyetini saracım...hatrese katılıyorum...Desteğin için teşekkürler kızzzzzzzzzzDimi ama Leyloş bence kendini çok sıkıyo
Sağol canım senin de ellerine sağlık gel oturmaya istersen çay istersen sütlaç, boş beleş oturuyorum zaten ,canım hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççççççççççç bişe yapmah istemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?