Canım benim annem de böyle yapardı ve onunkini de ailemizdeki herkes beğenir söyler, bayramlarda bize geldiklerinde anneme sütlacın yok mu diye sorarlardı.Bence de denemelisin bu şekilde. Senin yaptığın da eminim çok güzel oluyordur çünkü tamamen süt kullanıyorsun, benim yaptığımda da fazla süt kullanmadan yine sütlacın tadını almış oluyorsun
Leylacım Buse gece belki başka bir neden de ağlamış olabilir, hem sade süt olsa belki gaz yapar rahatsız eder diyecem ama yoğurt olarak vermişsin dokunmaz diye düşünüyorum.Ben Rana' ya ek gıdaya geçer geçmez hep aldığım sütlerden cam kavanozlarda yaptığım yoğurtları verdi, Rana' nın vazgeçilmeziydi yoğurtlar. Canım hazır süt derken kutu sütlerden mi aldın? Uzmanlar bunlardan kesinlikle uzak durmamızı söylüyor bitanem ya

Bebeğin için en iyisini düşündüğünü biliyorum o nedenle canım hazır olan her şeyden kaçınman daha yararlı olacak tatlım...Gülben Ergenin trt 1 de sabah programını hiç izledin mi bilmiyorum ama o kadar faydalı bir program ki gerçi şimdi sezon finaline girdi, ilgiyle izleyeceğin bir program canım. Hele anneler için...Ahmet Maranki hazır sütlerin ne kadar zararlı olduğunu kaç kez söylemişti orda.

Çocuğunla ilgili ve başka her konuda biz kadınların kafasına takılabilecek her konuda
cevap bulabileceğimiz bir program...