Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kıjlar siz muhabbet edin ben bi banyoyu yıkayıp geleyim
hamarat hatun seni..gelde akşama yemek fikri ver..bugün yemeğim yok..ne yapsam acaba..:26::26:
kolay gelsin canım ben de çıkıyorum kızlar akşama gelirim inşallah buarada ayetel kürsüleri okudum haberiniz olsun
Allah kabul etsin canım okuduğun duaları...
kızlarr bendee sabahtan beri bilg.başındayımm.biraz dinletip tekrardan gelicemmm.görüşmek dileğiyleee

görüşürüz canım..sen dinlen maonyacım...

hamarat hatun seni..gelde akşama yemek fikri ver..bugün yemeğim yok..ne yapsam acaba..:26::26:

Allah kabul etsin canım okuduğun duaları...

görüşürüz canım..sen dinlen maonyacım...

leyloşum,ben akşama bulgur pilavı yapcam,buzlukta közlenmiş patlıcanım vardı,onu çıkardı,sarımsaklı yoğurtlicam,bide dün akşamdan kalan,şahane mercimek çorbam var

leyloşum,ben akşama bulgur pilavı yapcam,buzlukta közlenmiş patlıcanım vardı,onu çıkardı,sarımsaklı yoğurtlicam,bide dün akşamdan kalan,şahane mercimek çorbam var

ayyyyyyy süper menü kardelenim ya..akşama buseyle yemeğe sanamı gelsek ne etsek... ellerine sağlık hayatım..bende bulgur pilavı yapayım yanına bişeyler uydururum artık...

ayyyyyyy süper menü kardelenim ya..akşama buseyle yemeğe sanamı gelsek ne etsek... ellerine sağlık hayatım..bende bulgur pilavı yapayım yanına bişeyler uydururum artık...

gel canım gel,sana tatlıda ikram ederim:125:
biz bulgur pilavını çok seviyoz leyloşum,pirinçten fazla yaparım ben,eşim her gün bi bulgur pilavı olsa yeter bana der,o derece yani.

gel canım gel,sana tatlıda ikram ederim:125:
biz bulgur pilavını çok seviyoz leyloşum,pirinçten fazla yaparım ben,eşim her gün bi bulgur pilavı olsa yeter bana der,o derece yani.

saol misafirperver arkadaşım benim...kız benim eşimde öyle hergün olsa yer valla..acayip seviyoz bulguru..hemde yararlı zaten..

kardelenim ya avatarındaki gül harika..tıpkı senin gibi çok güzel canım benim...

eve gidince tartıldın mı peki,kaçmışın?

kızlar hepiniz nere gittiniz yaa,daha el ele tutuşup,beynime 10 dakika sonra doycaksın mesacı göndericektik
tartılmadım..akşam tartılcam..unutmuşum kardelenim ya...doktora gidince zaten hassas terazi ile tartılıyorum yani...
leylacım ben geldim sen gitmişsin:93:tatlım banyoyu yıkadım yemeğimi yaptım bezelye pilav dündende çorbam var kürümüde tüpe koydum anca geldim

kız gelen giden oluyor iş çıkmıştı tatlım..çıktım mecburen..geldim şimdi..sen nere kayboldun...menü güzel afiyet olsun canım...

kızlar herkese merhaba,

bildiginiz gibi internet soruunu yasıyıdum... sonra geldi, sonra buraya girmeye calıstıgımda giremedim, herhalde bakım var dedim, simdi vınnla girince anladımki bizim ....lar bu siteyi engellemiş!!!

artık normal internetle giremiyorum malesef, umarım gecici bişeydir.. aksam gene girmeye calısıcam simdi kimseler yok galiba...

hepinizi cok ozledim, iyi bakın kendinize....

Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 04 Mart
eda33...................................... 05 Mart
zelalca..................................... 10 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
cadı......................................... ????
kardelen................................... ????
muunes.................................... ????
son-ece................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

kardelenim ya avatarındaki gül harika..tıpkı senin gibi çok güzel canım benim...
daha güzelleri senin olsun inşallah canım,teşekkür ederim
toplu net mi kullanıyosun ki,engellemişler canım,yoksa iş yerinde misin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…