Sabırla Bebeğini Bekleyenler

zeynep cim,bende çıkıyorum canım,yemekleri ayarlim.

canım, yemek isi bitmedi mi nerdesin?

zeynom karşılaşamadık canım özledik seni

iste simdi karsilastik sükür ki
oleyyyyyyyyyy zeynom gelmiş gel kıj sana bi sarılayım ne yaptın adamı saf dışımı bıraktınözlemiştim seni şeker

valla tahtaya vurayim, benim net girdi bu aksam..
zelalim anlamiyorum, isi bilen adamı isten çıkarmışlar, internet işi acemilerin eline kalmış galiba, mahvettiler bizi, hergün bi süpriz çıkıyo..
neyse şimdi geldim umarım gitmez gene.....
ateşine yorum yaptım gördün mü?

beni de eklermisin tatlım 19 mart

eklerim seker, merhaba, nasılsın? tanışmış mıydık senle biss acaba??? değilse hemen tanışalım yani....

zeynom leyliyide eklesene geçen gün demişti sonra küsmesin

ekleyeyim seker... gecmisi okuyamadım hepsini cooookk uzun........... isteyenler sülesin yanim, küsmesin kimseee, bis kimseyi dısarda bırakmayıs.... sevmem öyle seyleri benn...

biz küseliizzz dimi tatlım???

inş. bi sorun çıkarmaz canım ayırmasınlar bizitatlım nasılsın görüşmeyeli benim ateş bugünde 36.0 daha var demekki yumurtlamaya bi türlü yumurtlayamıyom o kadarda gıd gıd gıdak diyom

Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 04 Mart
eda33...................................... 05 Mart
zelalca..................................... 10 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
cadı......................................... ????
kardelen................................... ????
muunes.................................... ????
son-ece.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????
leyliko..................................... ????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

ben hep burda gibi hissettim de kendimi yok canım :44: selin diyo kızlar bana

zeynom ben geç yumurtladığıma göre adetim geçikcekmi acaba:26:

ay ivet

canım benide ekleyebilirsin geçen ay 14 şubat olmuştu ama sen 14 mart yaz yinede belli olmaz bu ay inş gecikmez geciksede hayırlı olarak gecikir

inş. bi sorun çıkarmaz canım ayırmasınlar bizitatlım nasılsın görüşmeyeli benim ateş bugünde 36.0 daha var demekki yumurtlamaya bi türlü yumurtlayamıyom o kadarda gıd gıd gıdak diyom

canım benim doktorun cocugu çok ağır hasta o yüzden işi gücü bıraktı ikiside, (zaten karı -koca bakıyolardı) şimdi üniv. hastanesinde bi prof buldum, sanırım bizim komşu aynı zamanda... (biraz hosuma gitmedi ama yapıcak bisey yok) bu kadında rahim filmine simdilik gerek yok dedi, aşılamayı formaliteden yaparız bikez belki iki kez dedi pek inanmıyomus aşılamaya ???? anlamadım...
sonra tüp yaparız dedi yani benim sonum tüp gözüküyo, bide yaşın çok beklemeye gelmez dedi .. böyle yani üzüleyim mi hiçbisey hissetmeyeyim mi bilemedim... bende saldım gitti,,, kendimi sokaklara attım valla, gezip duruyorum iki gündür, zaten internette yoktu, böyle havadislerim canım.... sen nasılsın?

bu listeye bende girebilirmiyim rumuz usare doğum beklenn tarih 26 mayıs 2011...

tatlım aslında rahim flimi çektirsen iyi olurdu bence :26:neden seni direk tüpe yönlendiriyoki anlamadım başka bi tedavi deneyebilirdi peki sen bu ay kimyasal gebelik yaşadığını söledinmi sonuçta kalabiliyosun yumoş takibi yaptırsan çatlatma iğnesi vurdursan olmazmı ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…