- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
Allah eşine hidayet versin Edancım, eşinin meylini sana ve küçük Yağmur kızımıza çevirsin inşallah...
Bak bence de bu çok iyi bir fikirBen de yemekten anlarım ama yapmaktan çok sıkılıyorum ya, Sara seviyormuş bu işi o yüzden ona gitmek daha mantıklı
Aslında şimdi hatırladımda, ben işteyken ev işleri daha bir cazipti gözüme, bazen ev işlerini yapmaya doyamazdım, evcimen bir kadınım ya o yüzden çalışma hayatını aramıyorum heral
ve bence de Sara işteki stresini eve gelip ev işlerine dalınca atıyor. Temizlik vs.den değil ama şu yemek yapmaktan sıkıldım yaw, aşçı mı tutsam neSaraaaaaaaaaaaa bir haftalığına size gelecem hazırla yemekleri
Slm prenses nasılsın canım Musab napıyor yoruyo mu seni?
canım inan senin durumuna çok üzülüyorumMeraba kızla yine kimsecikler yookk
görümcelerim burda kalıyo diye giremiyoru sürekli arada bi bakıyorum sadece ama yazamıyorum
yağmurda idare eder kızlar bazen iyi bazende berbat 2 gece üst üstte acile götürdk
ama bişeycikte yapmadılar sanırım dışarı çıkmak istiyo çünkü dışarı çıkarken susuyo
bende şuan adet olduğum için rahatım oruç tutmuyorum sizlerde iyisiniz inşallaah
saracım dişinde bi problem yok inşallah leylacımm buseyii kocamaaaaan öp yerime canııım hepinizi çook seviyorum
kızım gece uykusu düzeldi uyuyo ama sabah 5te gözlraçık ben onun yüzünden uykumu alamıyrm
ama benim suçum eşim sahura kadar pc başında yine oynuyo bende onunla oturdum değseydi keşke ama yook
hem uykusuz kaldım hemde beni sinir etti çook bunalımdayım çocukta oldu ama eşim dahada pc başına kilitlendi
1 aydır ayrı ayrı odada uyuyorz aynı evde iki yabancı gibiyiz yaaa
anlattığımda benim üstüme gelme ben aynıyım diyo çok değiştin diyorum ama sen öyle sanıyosun diyo
çoooook bunalımdayım çook
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır kulübe giremiyorum hamileligin verdigi sıkıntıdan dolayı pc başına geçemiyordum arkadaşlar ben ogluşumu dogurdum 22 temmuzda zor bi dogum oldu yeni ayaklanabildim kusura bakmayın biraz geç haber verdim ama dedigim gibi zor bi dogumdu sezeryanla dogum yaptım ama kan pıhtılaşması nedeni ile kanamamı durduramadılar ve aynı zamanda kanım çok düşük çıkıyomuştu yogunbakımda yattım 1 gece alllahıma şükürler olsun şimdi ogluşumda bende iyiyiz rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu taddırır inşallahhh
Meraba kızla yine kimsecikler yookk
görümcelerim burda kalıyo diye giremiyoru sürekli arada bi bakıyorum sadece ama yazamıyorum
yağmurda idare eder kızlar bazen iyi bazende berbat 2 gece üst üstte acile götürdk
ama bişeycikte yapmadılar sanırım dışarı çıkmak istiyo çünkü dışarı çıkarken susuyo
bende şuan adet olduğum için rahatım oruç tutmuyorum sizlerde iyisiniz inşallaah
saracım dişinde bi problem yok inşallah leylacımm buseyii kocamaaaaan öp yerime canııım hepinizi çook seviyorum
kızım gece uykusu düzeldi uyuyo ama sabah 5te gözlraçık ben onun yüzünden uykumu alamıyrm
ama benim suçum eşim sahura kadar pc başında yine oynuyo bende onunla oturdum değseydi keşke ama yook
hem uykusuz kaldım hemde beni sinir etti çook bunalımdayım çocukta oldu ama eşim dahada pc başına kilitlendi
anlattığımda benim üstüme gelme ben aynıyım diyo çok değiştin diyorum ama sen öyle sanıyosun diyo
Saol canım ya...valla bugün çok yoğunum tatlım...gelen gelene..iş bitmiyor..öğleyin bile eve gittiğimde saat 13:00 e geliyordu...
iyi olmana sevindim canım..çok geçmiş olsun tekrardan...
saol canım..vekaleten müdürlüğe baktım yani asil müdür gelene kadar..inşallah asil olduğum günleride görürüz...herşeyin hayırlısı...sende yavruna ve kendine iyi bak canım...Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..olmayanlarada tez vakitte nasip etsin inşallah...
ah bitanem ya...halimi bir görsen bugün çok yoğunum..iki kişi baş edemiyoruz gelen gidenle arkadaşın biri izinli...yorgunluktan ölüyorum..kk yı açıyorum cevap yazam diye hemen biri geliyor..gıcık oldum valla...kafam çatlıyor..menün süpermiş..ben ne yapsam acaba:26:
slm saracım...uyarı verdiğin kişilerin listesine bir kişiyi daha eklemeni istiyorum...ben şahsen bu konudan çok rahatsızım...sadece topice gelip kendi derdini söyleyen ve sadece seninle ilgilenip giden biri daha var...artık onun yazdığı mesajların beğen butonuna bile basamıyorum..aslında onu çok seviyorum ama neden böyle davrandığına bir anlam veremiyorum...yetercim ben seni çok seviyorum...şahıs olarakda ilginip bizlerede yazsan olmazmı canım..önceden yazıyordun ama sonradan yazmaz oldun...saranında dediği gibi herkesin sıkıntısı var derdi var ama burda hepiniz bişeyleri paylaşıyoruz ve birbirimizle ilgileniyoruz...sana cevap yazdım bir iki kez baktım oralı bile olmuyorsun artık bende yazmıyorum...saracığımında dediği gibi insan hep bir taraftan birşeyleri beklemez..geldim gittim şurdayım burdayım ben iyiyim iyi ol Allah iyilik versin ama bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum..bilmiyorum benim gibi düşünen var mı?ben seni sevdiğim için ve bu konu beni rahatsız ettiği için yazma gereği duydum...geresi senin takdirin canım...
gönlümün özgür şefiiii bundan sonra engin bilgilerinden faydalanıcamm inşallah
çok değilmi bütün bunlar yafuuu
Meraba kızla yine kimsecikler yookk
kız bana adresini verde toplayım topici gelelim börek yemeyee
Zorla kendimi sordurur oldum,yoksam sormayacan demi
Katıklı dolma ne ki, yaw ben bişe annamadım bu dolmadan:44::44::44:
Leyloşum sana hak veriyorum, kendimizden bahsetmek ya da bir -iki kişiyi muhatap alıp yazmaktansa karşılıklı hal hatır sorup sohbetin akışına göre sıkıntılarımızı paylaşsak daha güzel olur dimi ama? Beni bu topice sen çekmiştin, yakınlığın sevecenliğin sadece bana değil herkese yönelik ve çok güzel, seninle nasıl kaynaştıysak( önceden bir aşinalığımız yoktu) pekala diğer arkadaşlarla da kaynaşabiliriz ki çoğuyla öyle çok şükür. İnşallah temennilerimiz gerçeğe dönüşüverir.BİZ olalım inşallah...
Allah eşine hidayet versin Edancım, eşinin meylini sana ve küçük Yağmur kızımıza çevirsin inşallah...
Bak bence de bu çok iyi bir fikirBen de yemekten anlarım ama yapmaktan çok sıkılıyorum ya, Sara seviyormuş bu işi o yüzden ona gitmek daha mantıklı
Aslında şimdi hatırladımda, ben işteyken ev işleri daha bir cazipti gözüme, bazen ev işlerini yapmaya doyamazdım, evcimen bir kadınım ya o yüzden çalışma hayatını aramıyorum heral
ve bence de Sara işteki stresini eve gelip ev işlerine dalınca atıyor. Temizlik vs.den değil ama şu yemek yapmaktan sıkıldım yaw, aşçı mı tutsam neSaraaaaaaaaaaaa bir haftalığına size gelecem hazırla yemekleri
Slm prenses nasılsın canım Musab napıyor yoruyo mu seni?
SLM CANIM
yazdığını okumadan çıkmıştım pc açıktı ama
valla idare ediyoruz da uyumama nöbetindeyiz bakalım ne kadar dayanıcaz
sen nasılsın Rana nasıl?
şöyle uzun uzun sohbet etmeyi özledim
sence ne zaman öyle fırsat bulurum?
ececim rabbim hayırlı,sağlıklı bi ömür nasib etsin yavruna,bi ara doğum hikayeni yazarsın
saracım hep kendine,hep kendine,o kadar yemeği bi siz mi yiceniz,versen bi otobüse,akşama burda olur kız,ama yazık bana
leyloşum,bizde de isilik oldu yaaaa,bepanten sürdüm yok,zeytinyağladım yok,banyo yaptım yok,yanıyo yavrum,ne yapsam ki
prensescim bu bebeklerin genel düzeni bu demekki,bi süre daha böyle uykusuz günler devam eder sanırım hepimiz için
kızlar bizde bugün kırkımızı doldurduk çok şükür,inşallah büyümüşüzdür
ah canım ya...seni merak ediyordum bende..sen böyle yazınca benim yaşadıklarım geliyor aklıma..ama bizim bebeğimiz olunca eşim çok değişti...senin ki daha baba olmaya alışamadı sanırım...biraz daha sabret..bak herşey yoluna girecek göreceksin..yağmur bebeklikten çıksın..akşamları babası buseyi bana vermiyor bile..deli oluyor kızı için..umarım seninkide öyle olur ve olacaktır muhakkak...kendini üzme...bak sen daha lohusasın..sütün falan kesilir Allah korusun..mübarek günler hürmetine Rabbim hidayete erdirsin eşini bitanem...üzülme lütfen iyi yürekli arkadaşım benim...yağmuru öp kokla leyla teyzesinin yerine bitanem...kızınla olmanın keyfini çıkar...eşin elbet doğruyu yanlışı anlar canım..eninde sonunda mutlaka göreceksin...leyloşum haklıymış diyeceksin...Meraba kızla yine kimsecikler yookk
evet canım ama herkes bizim gibi düşünmüyor...yapacak bişey yok..bizde bizimle ilgilenenle ilgileniriz ne edelim..zorla olacak bişey değil bu öyle değilmi hatresim..güzel sözlerine teşekkür ederim bitanem..sende çok iyi birisin...Allah razı olsun...Ranişi öp benim için...Zorla kendimi sordurur oldum,yoksam sormayacan demi
Katıklı dolma ne ki, yaw ben bişe annamadım bu dolmadan:44::44::44:
Leyloşum sana hak veriyorum, kendimizden bahsetmek ya da bir -iki kişiyi muhatap alıp yazmaktansa karşılıklı hal hatır sorup sohbetin akışına göre sıkıntılarımızı paylaşsak daha güzel olur dimi ama? Beni bu topice sen çekmiştin, yakınlığın sevecenliğin sadece bana değil herkese yönelik ve çok güzel, seninle nasıl kaynaştıysak( önceden bir aşinalığımız yoktu) pekala diğer arkadaşlarla da kaynaşabiliriz ki çoğuyla öyle çok şükür. İnşallah temennilerimiz gerçeğe dönüşüverir.BİZ olalım inşallah...
geçmiş olsun canım ya...bizimki iyileşti şükürler olsun..sana bir tiyo daha vereyim kardelencim...ahmetciğin poposuna sadece sabunu ısla ve sabunla ovala yavaş yavaş...inşallah tez zamanda iyileşir canım...geçer üzülme hiç...ececim rabbim hayırlı,sağlıklı bi ömür nasib etsin yavruna,bi ara doğum hikayeni yazarsın
saracım hep kendine,hep kendine,o kadar yemeği bi siz mi yiceniz,versen bi otobüse,akşama burda olur kız,ama yazık bana
leyloşum,bizde de isilik oldu yaaaa,bepanten sürdüm yok,zeytinyağladım yok,banyo yaptım yok,yanıyo yavrum,ne yapsam ki
prensescim bu bebeklerin genel düzeni bu demekki,bi süre daha böyle uykusuz günler devam eder sanırım hepimiz için
kızlar bizde bugün kırkımızı doldurduk çok şükür,inşallah büyümüşüzdür
günaydın canım..günaydın kızlar
geçmiş olsun canım...umarım kötü bişey yoktur prensesim ya...geçen hafta oğlumun göbeğinden hala sıvı geliyor diye yakmıştık dr u 1 hafta sonra tekrar gelin yine gerekebilir demişti.birazdan gidicez.
günaydın kızlar
geçen hafta oğlumun göbeğinden hala sıvı geliyor diye yakmıştık dr u 1 hafta sonra tekrar gelin yine gerekebilir demişti.birazdan gidicez.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
offffffff yemekler ne güzel ya...bizde gelelim sana misafirliğe saracım tüm topic...masada ne varsa yumulurum valla...canım menim ya çok çalışma boşver iş yapmakla bitmiyo kendini yıpratma sen bize lazımsın tızııııım
ah benim düşünceli kırılgan leyloşum seni anlıyorum ama hepimiz birbirimizle kaynaşalım sıcak bi sohbet ortamı olsun istiyosun yetercime geçen bende ince bi sitem gönderdim ama çok yoğun olduğunu söyledi onuda anlıyorum inşallah yakında eskisi gibi sıcak sohbet ettiğimiz ortamlar oluşur
yok be tızım ramazan olunca gözüm doymuyo zaman olsa daha neler yapacam ama herkes oruç olduğu için çok fazla da yenmiyo zaten ama sofra dolu olunca çok hoşuma gidiyo
tatlım Allah eşine akıl fikir versin kalbini yüreğini aklını sana ve yağmura çevirsin inşallah ama sanada bi noktada kızdım ayrı ayrı uyumak ne demek odaları ayırdınızmı eşler arasına soğukluk girer ne kadar küs olsanızda kırgın olsanızda odaları ayırmayın daha yeni evli sayılırsınız hamileliğin akabinde bebeğin getirdiği yeniliğe alışamadınız sende eşinde bu sorumluluk ikinizede ağır geldi bence ama alışacaksınız birbirnize zaman verin ama ayrı uyumayın yoksa işleri dahada içinden çıkılmaz hale getirirsiniz benden söylemesi
gelin tatlım toplanın gelin her zaman beklerim
sorsam kabahat sormasam kabahat sanada bi türlü yaranamıyom heeeee
cidden merak ettiğimden özlediğimden sormuştum oysaki
katıklı dolma bitlis yöresine ait bi yöresel yemek canım tarifi şöyle
yarım yağlı kıyma ince bulgur tuz pulbiber bi baş kurusoğan ve reyhan otunu karıştırıp az az su katarak yoğuruyosun hamur özleşince
karakabak varya onu soyuyosun ince ince şeritler halinde kesip tuzluyosun onlar yumuşayınca yıkıyosun ve hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp sarma sarar gibi sarıyosun tencereye diziyosun üzerini geçecek kadar su ekleyip pişiriyosun pişince süzüp tabağa alıyosun üzerine sarumsaklı yoğurt ve beiberli yağ gezdiriyosun bunu kabak olmadığı zamanlarda pazı yaprağıyla yada fındık yaprağıylada yapabilirsin
Eki Görüntüle 475930 Eki Görüntüle 475931 Eki Görüntüle 475932 Eki Görüntüle 475933 Eki Görüntüle 475934 Eki Görüntüle 475935
gel bacım ne demek yada ben bi yemek şirketi kurup evlere servisemi başlasam
oğluşun accık büyüsün yine eskisi gibi sohbet ederiz caım şimdi onun sana ihtiyacı var
maşallah kırkınız çıkmış Allah bağışlasın yeğenimi
kız hep kendime olurmu misafirlerime yapıyorum o kadar yemeği ama iste sanada göndereyim biliyosun seninle çok yakınız
offffffff yemekler ne güzel ya...bizde gelelim sana misafirliğe saracım tüm topic...masada ne varsa yumulurum valla...ellerine sağlık çok hamaratsın canım ya..bayılıyorum senin bu meziyetlerine...hamarat hatunum benim...
eğer bizlere değer verseydi yazdıklarıma cevap yazardı nezaketen yani...sanki girip hiç okumamış mı...ben hiç inanmıyorum..kusura bakmasın yani...herkes yoğun ama herkes birbiriyle ilgileniyor...artık yazsada bir önemi yok...geçen geçmiştir saracım...sen nezaketen uyarıda bulundun teşekkür ederim...günaydın canım
geçmiş olsun canım neden hala göbeğinden sıvı geliyo iltihap falanmı kapmış :26::26::26::26::26::26:
günaydın tatlım nasılsın yetercim topiğin sana şikayeti var bizimle yeteri kadar ilgilenmiyosun diye benden söylemesi haberin olsun
eğer bizlere değer verseydi yazdıklarıma cevap yazardı nezaketen yani...sanki girip hiç okumamış mı...ben hiç inanmıyorum..kusura bakmasın yani...herkes yoğun ama herkes birbiriyle ilgileniyor...artık yazsada bir önemi yok...geçen geçmiştir saracım...sen nezaketen uyarıda bulundun teşekkür ederim...
Saol benim misafirperver arkadaşım...gelirim tabi böyle güzel yemekler kaçırılırmı hiçgel tatlım her zaman beklerim senide yemek yapmayı çok seviyom tabi yemeyide
evet canım katıklı dolma bir harika ya..yemeyi çok isterdim senin elinden yani..reyhan sevilmez mi ya...mis gibi kokar...onu beğenmeyende seni kıskanmıştır..kıskançlığından öyle demiştir saracım..sen öyle insanlara takılma hayatım boşver...ben senin ne kadar maharetli olduğunu biliyorum yemeklerini tatmasam bile yazmandan anlıyorum canım..şükürler olsun busem iyileşti teyzesi...bugece ana kız koyun koyuna yattık..yatak odama götürdüm emzire emzire uyutmaya çalışıyordum..ikimizde uyumuş kalmışız...eşimde salona gitmiş bizi rahatsız etmemiş ana kız öyle güzel uyuyordunuz ki kıyamadım size diyor...tatlım menim sıkma canını insanın her anı aynı olmuyo işte ne yapacaksın
katıklı dolmamı beğendin dimi leyloşum çok zahmetli yapması ama sevdiğim için bana zor gelmiyo ben bu yemeği çok seviyom burada da yaptığım herkes çok sevdi sadece biri reyhanın kokusunu beğenmedi reyhan sevilmezmi ya gıcık karı işte nolacak ama dün gelen misafirlerim parmaklarını yediler inanki
buse iyileşti dimi tamamen :26::26::26::26::26::26:
Saol benim misafirperver arkadaşım...gelirim tabi böyle güzel yemekler kaçırılırmı hiç
evet canım katıklı dolma bir harika ya..yemeyi çok isterdim senin elinden yani..reyhan sevilmez mi ya...mis gibi kokar...onu beğenmeyende seni kıskanmıştır..kıskançlığından öyle demiştir saracım..sen öyle insanlara takılma hayatım boşver...ben senin ne kadar maharetli olduğunu biliyorum yemeklerini tatmasam bile yazmandan anlıyorum canım..şükürler olsun busem iyileşti teyzesi...bugece ana kız koyun koyuna yattık..yatak odama götürdüm emzire emzire uyutmaya çalışıyordum..ikimizde uyumuş kalmışız...eşimde salona gitmiş bizi rahatsız etmemiş ana kız öyle güzel uyuyordunuz ki kıyamadım size diyor...sabah bir uyandım eşim bizi izliyor..çok hoşuna gitmiş galiba...siz ikiniz hep böyle uyuyun ben salonda yatmaya razıyım diyor..gülmekten öldüm...
AMİN BİTANEM...RABBİM HEPİMİNİZ MUTLULUĞUNU DAİM ETSİN SARACIM...güzel sözlerine teşekkür ederim canım menim bencede ya reyhan sevilmezmi kokusu ağır gelmiş hatuna hiç yemedi ıııhh yiyemem demişti çok şaşırmış ve sinir olmuştum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım menim
Betülcüm ben domatesi öyle doğrayıp kışlık buzdolabı poşetiyle difirize atıyorum..kışında yemek yaparken yemeklere katıyorum harika oluyor......ben sos yapmadım hiç öyle..çiğden doğrayıp poşetleyip difirize attım..bak sana internetten sos tarifi buldum..alta yazıyorum canım..beğendiğin tarifi yaparsın betülüm..kolay gelsin.....herkese selamlarr..
siz tecrübeli ev hanımlarından fikir istiyorum.
esim 2kasa domates getirmiş.sos yapmak istiyorum kışlık.hem menemenlik hem yemeklik falan.şimdi 1 kasasını blendrdan geçirdim.
halsizleştim tansiyonm düştü heralde:)nasi yapiyim tarif bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?