canım hayırlı olsun oğluşunslm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır kulübe giremiyorum hamileligin verdigi sıkıntıdan dolayı pc başına geçemiyordum arkadaşlar ben ogluşumu dogurdum 22 temmuzda zor bi dogum oldu yeni ayaklanabildim kusura bakmayın biraz geç haber verdim ama dedigim gibi zor bi dogumdu sezeryanla dogum yaptım ama kan pıhtılaşması nedeni ile kanamamı durduramadılar ve aynı zamanda kanım çok düşük çıkıyomuştu yogunbakımda yattım 1 gece alllahıma şükürler olsun şimdi ogluşumda bende iyiyiz rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu taddırır inşallahhh
sağol canımhepimizin sorunları var canım hiç birimiz güllük gülistanlık değiliz ama burada olmamızın sebebide birbirimize zor günlerimizde destek olmak sevinçli günlerimizde mutluluğumuzu paylaşmak zor günler geçiriyor olabilirsin anlarım saygılayla karşılarım Allah yardımcın olsun ama kusura bakma ama senin bu yaptığına zeytinyağı olmak denirinsan hiçmi arkadaşlarını merak etmez bunlar nasıl demez ama olsun sağlık olsun yinede bizde seni seviyoruz.
sağol canım seninde cuman mübarek olsun ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl melike nasıl
merhaba melekcim yazdıklarım fırça amaçlı değildi canım insan arkadaşlarını merak ediyor ve aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyo ama olsun sen nasılsın neden sıkıntılarını dile getirmekten vazcaydın bakim biz burda neciyiz arkadaşım elimizden hiç bişey gelmese bile dua ederiz ve emin ol senin yada diğer arkadaşların sıkıntılarını yazmaları beni sıkmaz sadece durumuna üzülür dua ederim elimden geldiğince seni seviyom men tızım
kıskanmam bikere tamam mı yazışın siz özelden yazışın
merhaba prensesim Allah oğluna iyi uykular versin sende accık dinlen işi gücü yaparsın önce yemeklerini hallet
kız cadı merak ediyorum bikere ama yazmamışım sadece o da şu yüzden rananın rahat vermediğini bildiğim için bu sebebten gelemedi dedim heralde yoksa hep aklımdasınız canım menim
sanada mutlu hafta sonları canım
kaynanamlar bugünde bende kalacaklar dün gece güzel geçti bak menümü yazayım sana
mercimek çorbası
karalahana sarması
etli taze fasulye
bulgur pilavı
fırında tavuklu güveç
patates salatası
sütlaç (kaynanam sevdiği için)
tulumba tatlısı (bu hazır ama bunuda görümcelerim sevdiği için aldım)
bugüne de sarma çorba sütlaç var ama karnıyarık ve pirinç pilavı yapayım diyorum nasıl olur acep:44::44::44::44::44::44::44:
günaydın kızlar
herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu hafta sonları
dün doktora gittim dişimdeki dikişleri aldırdım iyileşmeye başlamışlar çok şükür
bideeeeeee bi fanus ve iki küçük japon balığı aldım çok şekeyley sabah yemlerini verdim gidip gelip onlara bakıyorum
leyloşum beni merak etmişsin canım ama dün o kadar yoğundumki hiç nete bakamadım doktordan gelip mutfağa koştum sen nasılsın buse nasıl oldu pişik oldu demişsin bepanteen krem varya ondan sürsen iyi gelir belki
güzel hafta sonları.
sara çok geçmiş olsundişinden operasyon geçirdin sanırım.ayyy diş çok kötü bende çok çektim.
bende birazdan mukabeleye gitcem kuran dinlemeye.bebeğim dinlesin hemde:)
eşim artık cumartesileride çalışıyo.iş değişikliği yaptı özel sektör olunca çalış babam çalış.neyseki bizimki çalışmayı sever:)
evde iş var beni bekliyo ben burda çene çalıyorum
dün üst katı yatak odalarını yaptım.
bugünde alt kat elimden öper.eşim oruçlu diye kıyamadım ben yapiim dedim.yoksa iyi alıştım rahatlığa valla.
slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır kulübe giremiyorum hamileligin verdigi sıkıntıdan dolayı pc başına geçemiyordum arkadaşlar ben ogluşumu dogurdum 22 temmuzda zor bi dogum oldu yeni ayaklanabildim kusura bakmayın biraz geç haber verdim ama dedigim gibi zor bi dogumdu sezeryanla dogum yaptım ama kan pıhtılaşması nedeni ile kanamamı durduramadılar ve aynı zamanda kanım çok düşük çıkıyomuştu yogunbakımda yattım 1 gece alllahıma şükürler olsun şimdi ogluşumda bende iyiyiz rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu taddırır inşallahhh
canım hayırlı olsun oğluşun
güle güle büyüt
sağol canım
oğlum dün gece 12 den beri uyumuyor
uuyor diyorum bırakıyorum uyanıyor
hadi ben neysede uykusuzluktan gözleri kızardı yavrumun
şimdi yine uyutmaya çalışıyorum
balıkların hayırlı olsun canım
demek sonunda almayı başardın
dşlerin içinde geçmiş olsun
neyseki iyiymişsin
merhaba tatlım sağol evet dişimden operasyondan geçirdim ama neyseki iyi şimdi
eşinin yeni işi hayırlı olsun çok yorma kendini sen iki canlısın
geçmiş olsun canım demek doğurdun ha ne güzel Allah analı babalı büyütsün oğlunu maşallah yeğenime
ivit sonunda aldım balıklarımı çok şekeyley
kıyamam gazımı var acep bebeğinin ondanmı uyuyamıyo annelik zor zanaat prensesim dedikleri bu galiba uykusuz geceler yemek yiyememeler Allah yardımcın olsun canım
evet canım öyle
çok şükür oğlum iki saate yakın uyudu şimdi oynaşıyoruz
canım menim yaaaa ne güzel benim yerimede mıncıkla teyzesinin gülünü
keyfi kaçtı ağlamaa başladı
yine uyutmaya çalışıcam
günaydınlarrr.
saracım menünü şimdi okudumda maşallaaaaah:)hamarat hanım seni.
ama ramazanda kimse bişey yiyemiyor ya.eşime 2 çeşit yemek slatafalan yetiyo.ama tabi misafir gelincee işler değişir:Ç)
günaydın kızlar .. hayırlı haftalar .. güzel birgün olsun inşallah .. nasılsınızz bakalımm
günaydın canım
ramazanda fazla yenmiyo ama misafir olunca mecbur yapıyosun canım
bugünede misafirim var ne yapsam diyorum
karalahana çorbası yapacam
katıklı dolmamı dün akşamdan sardım dolaba bıraktım
garnitürlü pirinç pilavı yapacam
salata ama sulu yemeğe karar veremedim yaa ooofffff
islim kebabımı yapsam kuru fasulyemi tavuklu güveçmi :26::26::26::26::26::26::26::26:
çayın yanınada peynirli poğaça ve tatlı çıkarayım diyorum
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın
beni yine yemek telaşı sardı akşama misafirim var iftara
canım bunu yenii gördüm ben ya kendimi çok yorgun hissediyorum ben son zamanlarda, annem babam orada onların özlemiii onlarsızz bi bayraam geçiricek olmam artııı son doktor randevum hiç iyi geçmedi bu doktora çok güvenmiştim ben .. Allahım şu mübarek günlerde dualarımızııı kabull ettsin, dayanıcak sabrıda versin inşallah..
sen ne hamarat hanımsınn öylee ben hem çalışıcam hemde 4 4lük misafir ağırlayacam ...seni tebrikk ediyorumm ben dha hiç misafir almadım ama sanırım bu haftasonu alıcam ve ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum anacığım olaydı iyiydi
hepsi harika canım sıkıntı yapma kendine..
bide çalışıyosun tebrik ederim seni.
Geçmiş olsun canım...bende seni merak etmiştin...halbuki demiştin cuma dikişleri aldırcam diye...unutmuşum...busenin poposunu kremledim...doktorun verdiği hamaten diye pişik kremi vardı onu kullandık..şükürler olsun iyileşti teyzesi...günaydın kızlar
herkese sağlıklı mutlu ve huzurlu hafta sonları
dün doktora gittim dişimdeki dikişleri aldırdım iyileşmeye başlamışlar çok şükür
bideeeeeee bi fanus ve iki küçük japon balığı aldım çok şekeyley sabah yemlerini verdim gidip gelip onlara bakıyorum
leyloşum beni merak etmişsin canım ama dün o kadar yoğundumki hiç nete bakamadım doktordan gelip mutfağa koştum sen nasılsın buse nasıl oldu pişik oldu demişsin bepanteen krem varya ondan sürsen iyi gelir belki
Allah analı babalı büyütsün..slm arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır kulübe giremiyorum hamileligin verdigi sıkıntıdan dolayı pc başına geçemiyordum arkadaşlar ben ogluşumu dogurdum 22 temmuzda zor bi dogum oldu yeni ayaklanabildim kusura bakmayın biraz geç haber verdim ama dedigim gibi zor bi dogumdu sezeryanla dogum yaptım ama kan pıhtılaşması nedeni ile kanamamı durduramadılar ve aynı zamanda kanım çok düşük çıkıyomuştu yogunbakımda yattım 1 gece alllahıma şükürler olsun şimdi ogluşumda bende iyiyiz rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu taddırır inşallahhh
Geçmiş olsun canım...bende seni merak etmiştin...halbuki demiştin cuma dikişleri aldırcam diye...unutmuşum...busenin poposunu kremledim...doktorun verdiği hamaten diye pişik kremi vardı onu kullandık..şükürler olsun iyileşti teyzesi...
Allah analı babalı büyütsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?