Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canım hayırlı olsun oğluşun
güle güle büyüt
sağol canım
oğlum dün gece 12 den beri uyumuyor
uuyor diyorum bırakıyorum uyanıyor
hadi ben neysede uykusuzluktan gözleri kızardı yavrumun
şimdi yine uyutmaya çalışıyorum

balıkların hayırlı olsun canım
demek sonunda almayı başardın
dşlerin içinde geçmiş olsun
neyseki iyiymişsin

merhaba tatlım sağol evet dişimden operasyondan geçirdim ama neyseki iyi şimdi

eşinin yeni işi hayırlı olsun çok yorma kendini sen iki canlısın

geçmiş olsun canım demek doğurdun ha ne güzel Allah analı babalı büyütsün oğlunu maşallah yeğenime

ivit sonunda aldım balıklarımı çok şekeyley

kıyamam gazımı var acep bebeğinin ondanmı uyuyamıyo annelik zor zanaat prensesim dedikleri bu galiba uykusuz geceler yemek yiyememeler Allah yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar

herkesin istediği gibi bir gün olsun

hayat hep güleryüzünü göstersin kötü yürekli ve bakışlı insanları bizden uzak tutsun

işlerimizde kolaylık bedenimizde sağlık olsun

evet canım öyle
çok şükür oğlum iki saate yakın uyudu şimdi oynaşıyoruz

günaydınlarrr.
saracım menünü şimdi okudumda maşallaaaaah:)hamarat hanım seni.
ama ramazanda kimse bişey yiyemiyor ya.eşime 2 çeşit yemek slatafalan yetiyo.ama tabi misafir gelincee işler değişir:Ç)

günaydın kızlar .. hayırlı haftalar .. güzel birgün olsun inşallah .. nasılsınızz bakalımm

günaydınlarrr.
saracım menünü şimdi okudumda maşallaaaaah:)hamarat hanım seni.
ama ramazanda kimse bişey yiyemiyor ya.eşime 2 çeşit yemek slatafalan yetiyo.ama tabi misafir gelincee işler değişir:Ç)

günaydın canım

ramazanda fazla yenmiyo ama misafir olunca mecbur yapıyosun canım

bugünede misafirim var ne yapsam diyorum

karalahana çorbası yapacam
katıklı dolmamı dün akşamdan sardım dolaba bıraktım
garnitürlü pirinç pilavı yapacam
salata ama sulu yemeğe karar veremedim yaa ooofffff

islim kebabımı yapsam kuru fasulyemi tavuklu güveçmi :26::26::26::26::26::26::26::26:

çayın yanınada peynirli poğaça ve tatlı çıkarayım diyorum

Son düzenleme:

hepsi harika canım sıkıntı yapma kendine..
bide çalışıyosun tebrik ederim seni.

merhaba melekcim yazdıklarım fırça amaçlı değildi canım insan arkadaşlarını merak ediyor ve aynı hassasiyeti karşı taraftanda bekliyo ama olsun sen nasılsın neden sıkıntılarını dile getirmekten vazcaydın bakim biz burda neciyiz arkadaşım elimizden hiç bişey gelmese bile dua ederiz ve emin ol senin yada diğer arkadaşların sıkıntılarını yazmaları beni sıkmaz sadece durumuna üzülür dua ederim elimden geldiğince seni seviyom men tızım

canım bunu yenii gördüm ben ya kendimi çok yorgun hissediyorum ben son zamanlarda, annem babam orada onların özlemiii onlarsızz bi bayraam geçiricek olmam artııı son doktor randevum hiç iyi geçmedi bu doktora çok güvenmiştim ben .. Allahım şu mübarek günlerde dualarımızııı kabull ettsin, dayanıcak sabrıda versin inşallah..

günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın

beni yine yemek telaşı sardı akşama misafirim var iftara

sen ne hamarat hanımsınn öylee ben hem çalışıcam hemde 4 4lük misafir ağırlayacam ... seni tebrikk ediyorumm ben dha hiç misafir almadım ama sanırım bu haftasonu alıcam ve ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum anacığım olaydı iyiydi

tişikkür ederim

tatlım yemek yapmak misafir ağırlamak benim çok hoşuma gidiyo biraz yoruluyorum akşamdan çoğunu halletmeye çalışıyorum uykusuz kalıyorum ama olsun misafirler memnun kalınca ben hepsini unutuyorum.

tatlım sıkıntılarını anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin kendiliğinden gelir bayramda bende ailemin yanında değilim kısmetse onlar gelecek ama oda belli değil ama sağlığımız yerinde olsun sevdiklerimizin sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil sende eşinle güzel bi bayram geçir sonra ailenin yanına gider ikinci bayramı yaşarsın

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım...bende seni merak etmiştin...halbuki demiştin cuma dikişleri aldırcam diye...unutmuşum...busenin poposunu kremledim...doktorun verdiği hamaten diye pişik kremi vardı onu kullandık..şükürler olsun iyileşti teyzesi...
Allah analı babalı büyütsün..

busenin iyi olmasına sevindim sen nasılsın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…