sara abla düb nazo bu msjı yazdı bizim oraya belkim gözünden kaçar diye getirdim buraya malum geçmiş baya bi birikti ben bile okumaya eriniyorumsaracım selamını aldım canım sağolasın başakada sağol mesaj attı bugün ama anca fırsat buldum... şimdide yemek yapacam kardeşimi çağırdım iftara
buarada bende özledim seni ve burdaki sohbetleri
ama burdaki ortamda güzel kardeşimde geldi almanyadan çok güzel geçiyor gezip tozuyoruz
bende hiç sevmem taflanı.. annem çok sever ağacın tepesine çıkar yer çocuk gibi :))) mide dostu olduğunu bilmiyodum bakk yemeye çalışıcam bende .. ya bu akşam hiç yemeğim yok benimm siz neler yaptınız iftara(
hayır canım,sen taşınmıştın,bi arkadaşınızda konservesini mi ne yemiştiniz de,bana söylediydin,benimde canım çekmişti
cok saol canim dinleniyorum yat yat zor ama yapicak birsey yok cadilar icin herseye dayanicas .... sen nasilsin canim sen ne yapiyorusun
sara abla düb nazo bu msjı yazdı bizim oraya belkim gözünden kaçar diye getirdim buraya malum geçmiş baya bi birikti ben bile okumaya eriniyorum
leyla cımm günaydınnnnnn
saol cadıcım..bende busede iyiyiz çok şükür bitanem..umarım sende ikizlerde iyisinizdir...sana sağlıklı doğumlar diliyorum...Rabbim yar ve yardımcın olsun..süren azaldı..sağlıkla kurtulursun inşallah bitanem...insalla bekliyirler canim elimden geleni yapiyorum gerisi ALLAHA kalmis .... sen nasilsin Buse nasil
günaydın başakcım..hg bitanem...sara abla düb nazo bu msjı yazdı bizim oraya belkim gözünden kaçar diye getirdim buraya malum geçmiş baya bi birikti ben bile okumaya eriniyorum
leyla cımm günaydınnnnnn
günaydın bitanem..nasılsın saram...?günaydın kızlar
herkese güzel ve neşeli bi gün diliyorum
saol cadıcım..bende busede iyiyiz çok şükür bitanem..umarım sende ikizlerde iyisinizdir...sana sağlıklı doğumlar diliyorum...Rabbim yar ve yardımcın olsun..süren azaldı..sağlıkla kurtulursun inşallah bitanem...
günaydın başakcım..hg bitanem...
günaydın bitanem..nasılsın saram...?
ben taflanın adını duydum ama hiç tatmadım canım ya...vişneye benzer mayhoş bir tadı var sanırım dimi saracım...?tatlım ben dün iftara davetliydim o yüzden yemek yapmadım
öylemi canım inanki hatırlaymadım ama sen öyle söylüyosan doğrudur demek canını çektirmişim ha hakkını helal et kardeloşum bu senekiler olsun istersen sana gönderirim
olsun canım az kaldı biraz daha dayan kızlar gelince zaten yatamayacan bugünleri ararsın
sabah sabah işe başlamadan güzel topicime bir bakayım dedim saracım..şükürler olsun iyiyiz bitanem..neler yapıyorsun tatlım?günaydın canım iyiyim sen nasılsın
ben taflanın adını duydum ama hiç tatmadım canım ya...vişneye benzer mayhoş bir tadı var sanırım dimi saracım...?her yörenin lezzetleri harika bence...çünkü hepsinin kendine özgü güzel bir tadı olduğunu düşünüyorum..farklı şeyler denemeye çok severim ben..eminim taflanda süper bir şeydir...Rabbim her nimeti insanoğluna sunmuş ama biz değerini bilmiyorum malesef...
sabah sabah işe başlamadan güzel topicime bir bakayım dedim saracım..şükürler olsun iyiyiz bitanem..neler yapıyorsun tatlım?
saracım manzara avatarın ne güzelmiş kız öyle...
saol cadıcım..bende busede iyiyiz çok şükür bitanem..umarım sende ikizlerde iyisinizdir...sana sağlıklı doğumlar diliyorum...Rabbim yar ve yardımcın olsun..süren azaldı..sağlıkla kurtulursun inşallah bitanem...
günaydın başakcım..hg bitanem...
günaydın bitanem..nasılsın saram...?
Allah yardımcın olsun saracım..desene bu hafta çok yorulacaksın..kendini yorma fazla tatlım..evet canım vişne değilde daha çok kiraza benziyo ama tadı mayhoş yiyince dişleri siyah yapıyo tabi fırçalıyınca geçiyo o ayrı ama özellikle mide dostuymuş şeker hastalarına çok iyimiş dün netten bi araştırdım benim beğenmediğim dudak büküp yemediğim taflan şifa kaynağıymış dediğin gibi Rabbim herşeyi bizler için yaratmış ama biz elimizdeki değerin kıymetini bilmiyoruz malesef
iyi yaptın canım bende yarına iftara misafir alacam daha doğrusu önümüzdeki hafta hemen hemen hergün misafir ağırlayacam ne yemek yaparım değişik diye ona bakıyorum netten aslında çok güzel ve değişik yemekler yaparım ama buranın insanı herşeyi yemiyo hal böyle olunca onların damak zevkine uygun olsun istiyorum karadenizin yemek kültürü çok farklı bizimkilerle onlarınkide güzel ama bende misafirler memnun olsun istiyorum bide yarın gelecek olanlar onu yemeyiz bunu yemeyiz diyen cinstenler işim zor yani Allah kolaylık versin
ivit sanırım erik çiçeği resmi meyva ağaçlarının çiçeklerini çok seviyom ben
tızımmmmmmmm sen koskoca bakanlık elemanına nasıl karı dersin haaaaa...bu leyla da pek sevecen bi karıymışdevamlı öpüyo beni
Allah yardımcın olsun saracım..desene bu hafta çok yorulacaksın..kendini yorma fazla tatlım..
tızımmmmmmmm sen koskoca bakanlık elemanına nasıl karı dersin haaaaa...çok ayıp yakıştıramadım...bayan desen daha çok memnun olurum tatlım...beni tanısan yanımdan ayrılmasın öyle söyleyim sana canım..anlatılmaz yaşanır yani...
aynen katılıyorum canım..ben o kelimeyi hiç sevmem..argo kullanmak hoş bişey değil canım ya...daha güzel kelimeler varken neden argo konuşuyoruz..bana bu tarz şeyler mahalle ağzı gibi geliyor..tasvip etmiyorum..eminim başakcım bundan sonra daha hoş kelimelerle hitap eder..oda şaka tarzlı söylemiş ama bayan dese daha mutlu olurum...havanı sevsinler bakanlık elemanım menim
şaka bi yana karı kelimesini bende sevmiyorum bayan denmesi en güzeli birde türkçeyi güzel kullanmak gerekli kelimeleri kısaltarak konuşmak argo konuşmak çok yanlış ve hiç tasvip etmediğim şeyler
bazen şirinlik olsun diye bi iki kelime bizde söylüyoruz ama bunu günlük hayatta sürekli hale getirmek hiç doğru değil ve yetiştireceğimiz genç nesillere yani evlatlarımıza kötü örnek olmaktan başka bilşey değil diye düşünüyorum.ne güzel türkçemiz var istediğin kelimeyi istediğin manada vurgulamaya dikkat ederek kullanabiliyosun bunu başkalaştırmak niye yabancılara özenmek niye
günaydın tatlı hamişim..nasılsın betülüm?günaydınlar olsun herkeslereee
günaydınlar olsun herkeslereee
aynen katılıyorum canım..ben o kelimeyi hiç sevmem..argo kullanmak hoş bişey değil canım ya...daha güzel kelimeler varken neden argo konuşuyoruz..bana bu tarz şeyler mahalle ağzı gibi geliyor..tasvip etmiyorum..eminim başakcım bundan sonra daha hoş kelimelerle hitap eder..oda şaka tarzlı söylemiş ama bayan dese daha mutlu olurum...
günaydın tatlı hamişim..nasılsın betülüm?
hoşgeldin başakcım nasılsın canım
bide bişey soracam sen albümlerini kaldırdınmı ben resimlerini göremiyorum:44::44::44::44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?