Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cadıcım ya çok geçmiş olsun
inş bebelerin zamanlarını bekler sağlıkla gelirler

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım
inş çabucak iyileşirsin misafirin de varmış
aminnn
seninde cuman mübarek olsun
geçmiş olsunnnn
sağol canım

geçmiş olsun prensesim Allah şifa versin tatlım

yardım edenin yokmu canım oğluna bi iki saat onlar baksa sende uyusan dinlensen

ne güzel doğal besleniyosunuz işte yorucu oluyodur ama sağlıklı olduğunu bilmek yerken güvende olduğunu bilmeye değer dimi yetercim kolay gelsin işlerinizde

kızlar akşama yapacağım menüyüde yazayım

mercimek çorbası
pirinç pilavı
etli yeşil fasulye
karalahana sarması
salata
revani

şu an evde olmak ve uyumak istiyorum sanırım bu iğnenin etkisi uyku veriyo ama
hoş evde de olsam uyumaya fırsatım yok çok işim var çok

gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyim yada oyle olmasini istiyorum bu yaramazlar beni cok yoruyo ... doouduklarinda ne yapicam bilmiyorum ,ALLAH bana yardim etsin ... siz nasilsiniz birazdan gelirim egzaneye ilaclarimi almaya gidiyorum

sara canim cok cok gecmis olsun ..ALLAH sifa versin ..

bööle bişi için üzülmem ki:101:
sağol teyzesi o da eminim ellerinden öpüyordur

amin canım sağol sen nasılsın
saol saracım iyi diyelim iyi olalım..öğleyin eve gittim busenin biraz ateşi vardı..huzursuz dişleri çıkıyor sanırım ondan..ateşini bile ölçtürmedi..aklım onda kaldı..çalışan anne olmaktan nefret ediyor insan bazen ya...
geçmiş olsun prensescim...kendine dikkat et canım..yavrunun sana ihtiyacı var..bol bol yemek ye...
QUOTE=basakss;25812743]bööle bişi için üzülmem ki:101:
sağol teyzesi o da eminim ellerinden öpüyordur

[/QUOTE]

geçmiş olsun prensesim Allah şifa versin tatlım

yardım edenin yokmu canım oğluna bi iki saat onlar baksa sende uyusan dinlensen
sağol canım
annem eşim arada bakıyorlar ama aklım onda kalıyor ağlarken uyuyamıyorum çok huzursuz.............

[/QUOTE]
sağol canım
bırak yemeği şöyle bir gün olsun 1-1,5 saatten fazla uyuyabilseydim

Rabbim sana da yadım etsin
ben çalışmaduığım halde bu kadar zorlanıyorum
Busecikte iyi 9lsun inş

sağol canım
annem eşim arada bakıyorlar ama aklım onda kalıyor ağlarken uyuyamıyorum çok huzursuz.............

sağol canım

Busecikte iyi 9lsun inş[/QUOTE]
canım merak etme büyüdükçe uykuları azda olsa düzene giriyor...annen falan yanında olsaydı bu kadar zorlanmazdın..en azından 6 aylık olana kadar seninle kalsaydı çok iyi olurdu ya...saol teyzesi dişi çıksa rahatyacak çocukta bir türlü çıkamadı onun sıkıntısı var...[/FONT][/B][/I][/COLOR]

Son düzenleme:
ne güzel doğal besleniyosunuz işte yorucu oluyodur ama sağlıklı olduğunu bilmek yerken güvende olduğunu bilmeye değer dimi yetercim kolay gelsin işlerinizde

evet canım doğal kendin yapıyorsunnn içne ne koyduğunu biliyorsunnn bende anneme yardım etmek amacıyla gelip kendimede yapıyorummm biber salçasıı kışlık salamur yaprak vs yapıyoruz bir şeyler

yok canım
sizinkini yaktılar mı?
gerekince yakıyorlar diye biliyorum ben ama

prensescim çok geçmiş olsun
ben uyku sorununu eski tip ağaç beşik bulup,elleri kolları sarılı olduğu için uyur diye düşünüp aşmayı planlıyorum canım,bi kundak yapıp uyutmayı denesen
benimki öyle biraz daha kolay uyuyo,uyanıyo gerçi ama uyuyo işte
bu arada sizin şikayetler neydi de dr reflü teşhisi koydu
bugün ben de dr a ilk gelen sütü(ilk beş dk emiyo)sonra ağlıyo diye söyledim,emmek istemiyo,bakıyorum süt var dedim,reflüsü vardır,gaviscon kullan dedi
ama benim bebeğim diğer tarafı verince ve doluysa emiyo onuda bi beş dk
bunlar reflü belirtisi mi
bebeğim rahatlar mı ilaç kullansam,yoksa akışına mı bırakmalıyım
kilo alımı şu an için normal çünkü
ayyyyyy anne olmak zor zanaat,bitmiyo dertler,paso bişey için endişeleniyosun
tabi şikayetlenmiyorum,bi o kadar da güzel(gerçi biz ağlamalardan daha güzelliği farkedemedik te)
dinlemedi benim afacan oğlum beni,o kadar da tembihledim uslu çocuk ol annem diye

sağol canım

Busecikte iyi 9lsun inş

canım merak etme büyüdükçe uykuları azda olsa düzene giriyor...annen falan yanında olsaydı bu kadar zorlanmazdın..en azından 6 aylık olana kadar seninle kalsaydı çok iyi olurdu ya...saol teyzesi dişi çıksa rahatyacak çocukta bir türlü çıkamadı onun sıkıntısı var...
[/QUOTE]

inş canım
annemle aynı apartmandayız
bakma bir yandan zorlanıyorum diğer yandan kimseye bırakmak istemiyoum her anında yanında olmak istiyorum
dün hiç uyumadım diye annem oğumu evine götürdü sen biraz uyu dedi yatağa girdim dön dön uyuyamadım fırladım anneme gittim oğlumu özledim diye

sağol canım
zaten uyuturken kundak sıcak olur diye yalnız kollarını sarıyorum
canım aksine reflü olan bebek hep emmek ister diye biliyorum
oğlum azcıkta olsa emdikten sonra kusuyordu yediği ağzına geliyordu özellikle uykuda kaç kez boğuldu sandım birde çok fazla öğürüyordu boğazı yandığı için de ağlıyordu
reflüye karşı hafif dik pozizyonda emziriyorum yatağa dik şekilde eğim verdik doyduktan sonra yarım saat kadar dik pozisyonda gezdiriyorum uyurken kollarını sarıyorum buda işe yarıyor gavisconu birkaç kez kullandım hep kustu artık vermedim zaten bu uygulamalardan sonra daha iyi gibi
annelik her zporluğa rağmen mükemmel bişey ağlamalardan farkedemesekte

canim benim cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifa fersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…