- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
gunaydin arkadaslar ..carsambaa gunuydu oglen saat 1 gibi basladi karnimda toaf arilar kramplar ,ama fazla umursamadim cunku dok. demisti bu haftalarda olcak kramplarin rahim buyuyo bebekler buyuyo korkulucak birsey yok demisti saat 4 oldu halen ara ara devam ediyo ve siklasmaya baladi kramplar , ben yine diyom simdi gecer uzandim tv izliyorum bir ara uyumusum koltukta saat 7 gibi uyandim karnimda bir savas vardi kizlarimin hareketleri okadar hizli ve coktu ben yerimde duramiyorum resmen delip karnimi cikacaklar biraz surdu ve sakinlestiler, ama ben halen esime hic birsey solemiyorum, bizim iftar 9 45 burda kalktim biraz dedim esime birseyler hazilm ufak tefek birseyler yaptim oda geldi yardim eti ve arada kizlarin nasil tekmeledini gordu ... bu normalmi diye sordu ... bilmiyorum dedim ...saat oldu 9 kramplar siklasmaya basladi iftar zamani geldi ... esim sofrayi kuruyo ben kimildiyamiyorum yinede beli etmiyorum .... oturdu o yemeyini yimeye bende oturdum dedim biraz bende iyim arilar daha sik oldu .... karnimda yine bir savas basladi sandaliyadan kalkamiyorum en son dayanamayip esime soyledim ... hemen telefonla hastaneyi aradi durumu anlati ... ve sesler geliyor hemen gelin arabaniz yoksa abulansi goderiyoruz .... apar topar gitik hemen beni odaya aldilar makinalari bagladilar gitiyimde sancilarim 15 dakikadaydi hap verdiler sancilarin durmasi icin igne yaptilar ama halen devam ediyordu muane etiler 1 santim acilmam vardi, doktorlar gelip diyo o baska hap veriyo diyeri tansiyonumu olcuyo bir kargasa basladi 45 dakika sonra acilmam 2 santim olmustu ve kramplar 5 dakikadaydi, esim panik icinde bense saskin bukadar erken daha kucukler diye .... sabaha kadar gel gitler sabah dok. geldi ve bir kac gun bizim misafirimisin dedi caresiz kabul etim .... her gun igne hap kontroler .... simdilik hersey normale dondu iyiz .. ama dok. dediyi birdaha boyle olursa durduramayis doom gerceklesek .... hayirlisi iki hafta daha dayansalar cok iyi olucak ...yaramazlar
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar
herkeslere sağlıklı bir gün diliyorum
zira ben iyi değilim sabah acile gittim bi iğne yedim geldim ürtikerim zorladı yine
üstelik akşama misafirde çağırdım nerden bilecem böyle olacağını
hiç halimde yok ama Allah yardım eder inşallah
bana dua edin bu rahatsızlık geçsin nolur
aminnnEy RabbimFayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Ey Rabbim Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah
sağol canımgeçmiş olsunnnn
günaydın kızlar
size en son oğlumu dr a götüreceğimi söylemiştim
gittik çok şükür göbeğini tekrar yakmaya gerek yokmuş
eve geldik kaç gündür çok uykusuzdum
yine oğlum uyumadı
onunla uğraşırken koştur koştur çok yoruldum
ayağı kalktığımda başım çok döndü bayılıcam sandım
oğlum da kucağımdaydı az daha düşürüyordum
koltuğa zor oturdum hemen eşimi aradım
has. gittik tansiyonum düşükmüş serum aldım
sonraki iki günde kendimi iyi hissetmedim
dün gidip tüm tahlillerimi yaptırdım
vitamin eksikliği,tansiyon düşüklüü,yorgunluk,stres,uykusuzluk.........
tümü birleşince böyle olmuşum
hala da çok iyi sayılmam
hah yine oğlum ağlamaya başladı
ne zorluklarla susturmuştum oysaki
geçmişi de okuyamadımm
inş bir sıkıntı yoktıur
geçmiş olsun canım
inş çabucak iyileşirsin misafirin de varmış
aminnn
seninde cuman mübarek olsun
sağol canım
evet canım köydeyimmm ilçe çok sıcak eşim zorlanıyor rahatsız olduğu için bayrama kadar kalacağızzz zaten bayram ertsi kontrolerimiz başlayacak burada işler hiç bitmiyor annemlerin toplanacak meveleri var onalrı topluyorumm her sabah namazla gidiyoruz tarhana yaptıkk bulgur kaynatık (anneler hala bulguru kaynatıp elde yapıyorlar hazır almıyorlar)işte böyle işler hiç bitmiyor bende menunum çalışmak iyi geliyor bana
günaydın kızlar
herkeslere sağlıklı bir gün diliyorum
zira ben iyi değilim sabah acile gittim bi iğne yedim geldim ürtikerim zorladı yine
üstelik akşama misafirde çağırdım nerden bilecem böyle olacağını
hiç halimde yok ama Allah yardım eder inşallah
bana dua edin bu rahatsızlık geçsin nolur
sara canim cok cok gecmis olsun ..ALLAH sifa versin ..
bööle bişi için üzülmem ki:101:
evet canım hatun demek daha hoş olacak sanırım...hatun kelimesini severim...anlayışın için sana teşekker ederim başakcım...umarım seni kırmamışımdır..istediğim en son şey senin gibi tatlı bir hamiş kızımızın üzülmesidir..çok öpüyorum canım seni ve karnındaki yavrunu...
saol saracım iyi diyelim iyi olalım..öğleyin eve gittim busenin biraz ateşi vardı..huzursuz dişleri çıkıyor sanırım ondan..ateşini bile ölçtürmedi..aklım onda kaldı..çalışan anne olmaktan nefret ediyor insan bazen ya...amin canım sağol sen nasılsın
geçmiş olsun prensescim...kendine dikkat et canım..yavrunun sana ihtiyacı var..bol bol yemek ye...günaydın kızlar
yine oğlum uyumadı
hala da çok iyi sayılmam
geçmişi de okuyamadımm
inş bir sıkıntı yoktıur
sağol canımgeçmiş olsun prensesim Allah şifa versin tatlım
yardım edenin yokmu canım oğluna bi iki saat onlar baksa sende uyusan dinlensen
saol saracım iyi diyelim iyi olalım..öğleyin eve gittim busenin biraz ateşi vardı..huzursuz dişleri çıkıyor sanırım ondan..ateşini bile ölçtürmedi..aklım onda kaldı..çalışan anne olmaktan nefret ediyor insan bazen ya...
geçmiş olsun prensescim...kendine dikkat et canım..yavrunun sana ihtiyacı var..bol bol yemek ye...
QUOTE=basakss;25812743]bööle bişi için üzülmem ki:101:
sağol teyzesi o da eminim ellerinden öpüyordur
sağol canımsağol canım
annem eşim arada bakıyorlar ama aklım onda kalıyor ağlarken uyuyamıyorum çok huzursuz.............
ne güzel doğal besleniyosunuz işte yorucu oluyodur ama sağlıklı olduğunu bilmek yerken güvende olduğunu bilmeye değer dimi yetercim kolay gelsin işlerinizde
yok canım
sizinkini yaktılar mı?
gerekince yakıyorlar diye biliyorum ben ama
sağol canım
bırak yemeği şöyle bir gün olsun 1-1,5 saatten fazla uyuyabilseydim
Rabbim sana da yadım etsin
ben çalışmaduığım halde bu kadar zorlanıyorum
Busecikte iyi 9lsun inş
prensescim çok geçmiş olsun
ben uyku sorununu eski tip ağaç beşik bulup,elleri kolları sarılı olduğu için uyur diye düşünüp aşmayı planlıyorum canım,bi kundak yapıp uyutmayı denesen
benimki öyle biraz daha kolay uyuyo,uyanıyo gerçi ama uyuyo işte
bu arada sizin şikayetler neydi de dr reflü teşhisi koydu
bugün ben de dr a ilk gelen sütü(ilk beş dk emiyo)sonra ağlıyo diye söyledim,emmek istemiyo,bakıyorum süt var dedim,reflüsü vardır,gaviscon kullan dedi
ama benim bebeğim diğer tarafı verince ve doluysa emiyo onuda bi beş dk
bunlar reflü belirtisi mi
bebeğim rahatlar mı ilaç kullansam,yoksa akışına mı bırakmalıyım
kilo alımı şu an için normal çünkü
ayyyyyy anne olmak zor zanaat,bitmiyo dertler,paso bişey için endişeleniyosun
tabi şikayetlenmiyorum,bi o kadar da güzel(gerçi biz ağlamalardan daha güzelliği farkedemedik te)
dinlemedi benim afacan oğlum beni,o kadar da tembihledim uslu çocuk ol annem diye
cadıcım ya çok geçmiş olsun
inş bebelerin zamanlarını bekler sağlıkla gelirler
canim benim cok cok gecmis olsun ALLAH acil sifa fersingünaydın kızlar
yine oğlum uyumadı
hala da çok iyi sayılmam
geçmişi de okuyamadımm
inş bir sıkıntı yoktıur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?