iyi olmaya calisiyoruz canim gitikce zorlasiyor ama yapicakta birsey yok dayanicaz .. Buse nasil canim sen nasilsinToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
caadi+
HG CADICIMMMMMM..İKİZLER NE ALEMDE....?UMARIM İYİSİNİZDİR CANIM...
bütün geçmiş olsun dileyen arkadaşlara çok teşekkürler.şuan kocaelide hastanede yatıyorum.beyaz kan hücrelerim bitmiş.0dı değerim kanım 7 ye düşmüş.ve yemek borum ve midemdeki şikayetlerimde normal değilmiş vücudumun savunma sistemi olmadığı için mantar enfeksiyonu olmuşum.1ünite kan aldım.ağzıma sürmem için antibiyotik veriyolar.bide kortizonumun dozunu yükselttiler.bebeğim 2 gündür oynamıyodu.burdada hiç bebeğe bakmıyolar.neyse yemeğe başladım az az bizimkide başladı oynaşmaya."birsürü tetkik tahlil hergün kan veriyorum.şimdilik haberler bunlar benden bayrama kadar çıkabilmeyi umuyorum burdan çok sıkılıyorum .
Dayan canım bişey kalmadı..sağlıkla doğur inşallah canım...busede iyi teyzesi..evde bıraktım işe geldim şuan uyanmıştır herhalde..ben gelirken uyuyordu teyzesi..iyi olmaya calisiyoruz canim gitikce zorlasiyor ama yapicakta birsey yok dayanicaz .. Buse nasil canim sen nasilsin
hadi ya bende 6 liraya ucuz dedim ve aldım olsun ikimizde güle güle kullanalım.
olsun prensesim sen oğluşunla ilgilen onu büyüt aramıza dönersin yine
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bizi habersiz bırakma cadıcım
güle güle uzatsın saçlarını busemiz eminim çok yakışmıştır leylacım
ne güzel köytlerde bayramlar daha bi güzel olur eminim
geçmiş olsun betülcüm ne oldu neden oldu acaba yaaaa ama üzülme Allah dermansız dert vermesin canım bunlarda düzelir sen moralini yüksek tut kalbini ferah tut Allah yardımcın olsun durumunla ilgili bize haber vermeyi unutma
kız bebek rahatladı valla...terliyor habire uzun olunca saç..ne gerek var çocuğu sıkmaya...valla ogün banyo yapınca ilk defa o kadar uzun süre uyudu aman nazar değmesin maşallah yani...foto çekinmeye bile gidemedik kardelenim yani...seninkide biraz büyüsün düzene girer zamanla merak etme...ilk günlerde ben uykusuz hayalet gibiydim...
cadıııııı eltim ikizleri doğurmuş 5 gün evvel..birisi küvezde birisi yoğun bakımdaymış..duanızı esirgemeyin kızlar..33 haftalık doğmuşlar...
geçmiş olsun betülcüm...
saol saram...yakıştı gerçekten..
Dayan canım bişey kalmadı..sağlıkla doğur inşallah canım...busede iyi teyzesi..evde bıraktım işe geldim şuan uyanmıştır herhalde..ben gelirken uyuyordu teyzesi..
aminnn cadıcım...saol tatlım...ALLAH annali babali buyutur insalla canim ... insalla hemen kendini toparlayip yogun bakimdan ve kuvezden cikip evlerine gidirler ... ALLAH yardim etsin canim
saol teyzesi...çok tatlı oldu kızıma 41 kere maşallah...evet cok az kaldi insalla birazda daha dayanirlar .. zor oluyor ama olsun dayanicaz ... Buse hanimin iyi olmasina sevindim canim .. sacinida kesmissiniz eminim cok tatli olmustur
Aman aman uyusun küçük canavarlar...sonra ağlayınca hayat bize zindan oluyor ya...hiç bir bebek ağlamasın...büyüdü maşallah ahmet paşamız...betülcüm çok çok geçmiş olsun,rabbim acil şifa versin canım
saracım hayırdır turşular falan
leylacım çok şükür biraz daha iyi uyumaya başladı teyzesi,sanırım artık büyüdü
şimdi çıkmam gerek,hepinize selamlar
Ah canım ya...öptüm canım...yağmur iyimi annesi...tuuuhh yaaa bi 10 dakka önce gelseydim sende burdaydın hay allah yaaa
yine kimsecikler yok ogün yağmurun altını değişicem dedim gittim onu yıkadım
eee sonra bilgisayara oturim dedim şaaap sandalyeyi yanlışlıkla bilgisayara vurdum kapandı b daha ne yaptıysam açılmadı
diz üstünede girmek istemedm
neyseki ogün uğraştım baktimki 3lü pirizdenmiş sorun korkmuştum bozuldu
diye ama allahtan bilgisayardan değilmiş cnm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün kadir gecesi
rahhmet gecesi
ellerin duaya açıldığı ve duaların kabul olduğu gece
Allahım dertlerimize deva hastalarımıza şifa borçlularımıza eda nasip eyle
bizleri yolundan döndürme
bizlere her türlü zorluğa karşı dayanma gücü ver sabır ver
bizleri kimseye muhtaç etme
kimselere imrendirme
içimizdeki evlat hasretini dindir
bizlere hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı uslu evlatlar nasip et
hamilelerimize sağlıklı bir gebelik ve kolay doğum nasip et
dünya üzerinde hiç bir kulunu açlıkla terbiye etme
kimsesizlerin kimsesi Allahım bizleri unutma
yüzlerimizi güldür
gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılarak nasip et
eşlerimizle ve tüm sevdiklerimizle beraber mutlu mesut sağlıklı ve uzun ömür yaşamayı nasip et
sana inandık sana sığındık Hz.Muhammed Mustafa aşkına dualarımızı kabul eyle Ya Rabbim
AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?