Sabırla Bebeğini Bekleyenler

cok cok gecmis olsun canim ...ALLAH sifa versin

iyi olmaya calisiyoruz canim gitikce zorlasiyor ama yapicakta birsey yok dayanicaz .. Buse nasil canim sen nasilsin
Dayan canım bişey kalmadı..sağlıkla doğur inşallah canım...busede iyi teyzesi..evde bıraktım işe geldim şuan uyanmıştır herhalde..ben gelirken uyuyordu teyzesi..

dikat ediyorum canim ama artik okadar zor oluyorki yurumek oturmak kalkmak cok zor cok ... sen nasilsin .. hayirdir sabah sabah tursu canin cekmis hadi hayirlisi

ALLAH annali babali buyutur insalla canim ... insalla hemen kendini toparlayip yogun bakimdan ve kuvezden cikip evlerine gidirler ... ALLAH yardim etsin canim

Dayan canım bişey kalmadı..sağlıkla doğur inşallah canım...busede iyi teyzesi..evde bıraktım işe geldim şuan uyanmıştır herhalde..ben gelirken uyuyordu teyzesi..

evet cok az kaldi insalla birazda daha dayanirlar .. zor oluyor ama olsun dayanicaz ... Buse hanimin iyi olmasina sevindim canim .. sacinida kesmissiniz eminim cok tatli olmustur

ALLAH annali babali buyutur insalla canim ... insalla hemen kendini toparlayip yogun bakimdan ve kuvezden cikip evlerine gidirler ... ALLAH yardim etsin canim
aminnn cadıcım...saol tatlım...
evet cok az kaldi insalla birazda daha dayanirlar .. zor oluyor ama olsun dayanicaz ... Buse hanimin iyi olmasina sevindim canim .. sacinida kesmissiniz eminim cok tatli olmustur
saol teyzesi...çok tatlı oldu kızıma 41 kere maşallah...

betülcüm çok çok geçmiş olsun,rabbim acil şifa versin canım
saracım hayırdır turşular falan
leylacım çok şükür biraz daha iyi uyumaya başladı teyzesi,sanırım artık büyüdü
şimdi çıkmam gerek,hepinize selamlar

Aman aman uyusun küçük canavarlar...sonra ağlayınca hayat bize zindan oluyor ya...hiç bir bebek ağlamasın...büyüdü maşallah ahmet paşamız...

saraaaaaaaaaaaaaaaaaa bebeğim nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..sen olmayınca topicin hiç tadı yok....

cadıııııııııı doktordan gelince yaz tatlım..merak ederim olurmu?güzel haberlerle gel inşallah...

tuuuhh yaaa bi 10 dakka önce gelseydim sende burdaydın hay allah yaaa
yine kimsecikler yok ogün yağmurun altını değişicem dedim gittim onu yıkadım
eee sonra bilgisayara oturim dedim şaaap sandalyeyi yanlışlıkla bilgisayara vurdum kapandı b daha ne yaptıysam açılmadı
diz üstünede girmek istemedm
neyseki ogün uğraştım baktimki 3lü pirizdenmiş sorun korkmuştum bozuldu
diye ama allahtan bilgisayardan değilmiş cnm

Ah canım ya...öptüm canım...yağmur iyimi annesi...

kızlar mrhb nasılsınızzzzz bu gün annemin evinde(köyde) temizlik yaptık çok yorulduk valla ölüyorum yorgunluktann köy evi olunca dahada zor oluyor yerler ahşap

bugün kadir gecesi
rahhmet gecesi
ellerin duaya açıldığı ve duaların kabul olduğu gece

Allahım dertlerimize deva hastalarımıza şifa borçlularımıza eda nasip eyle
bizleri yolundan döndürme
bizlere her türlü zorluğa karşı dayanma gücü ver sabır ver
bizleri kimseye muhtaç etme
kimselere imrendirme
içimizdeki evlat hasretini dindir
bizlere hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün akıllı uslu evlatlar nasip et
hamilelerimize sağlıklı bir gebelik ve kolay doğum nasip et
dünya üzerinde hiç bir kulunu açlıkla terbiye etme
kimsesizlerin kimsesi Allahım bizleri unutma
yüzlerimizi güldür
gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılarak nasip et
eşlerimizle ve tüm sevdiklerimizle beraber mutlu mesut sağlıklı ve uzun ömür yaşamayı nasip et
sana inandık sana sığındık Hz.Muhammed Mustafa aşkına dualarımızı kabul eyle Ya Rabbim
AMİN

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…