yapıyorum da fazla kapsamlı yemek tarifleri bilmiyorum canım...fazla çeşit yok bende...
senin menü güzel...tavuk da olabilir tabi...güzel seçim olur...ama ben et yahniyi tercih ederim..özellikle cabada güzel olur canım...harika olur...
valla ben de sizi çok özledim
artık oğlumun biraz büyümesini bekliycez
oğlumu yıkadım şimdi kucağımda uyuyakaldı
inş biraz uyur da ben de uyurum
öğrenmişsin canım oğluşumun adını
evet valla bir alem oldu
geceden beri sütüm yoktu hep mama verdim
uzun süre emmeyince sütüm arttı
az önce emzirirken kendiliğinden akıyor diye çığlığı bastı
illa boş boş çekecek
öptüm bile
senin de canım
çok geçmiş olsun kızlar sorunca hemen geçmişe baktım inş çabucak iyileşirsin çok üzüldüm
rabbim bin aydan daha hayırlı olan şu gecede,dualarımızı müstecap eylesin inşallah
iyi uykular canım...sağol canım
ben uyumaya gideyim balkalım ne kadar uyuyabilecem
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kardelencim...rabbim bin aydan daha hayırlı olan şu gecede,dualarımızı müstecap eylesin inşallah
bence et yemeği yap..ben eti daha çok seviyorum..tavuk yavan geliyor bana...ben etide tavuğuda seviyorum leyloşum ama kararsızım hala oooof yaaaa
kıyamam ben ona boş boş çekmeye alışmış süt olunca yadırgamış garibim yanımda olsada mıncıklayarak öpsem
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
iyi uykular canım...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kardelencim...
bence et yemeği yap..ben eti daha çok seviyorum..tavuk yavan geliyor bana...
ben ne yapsam sence saracımmmmm.:26:..ikinci topicten çıkıp gelirsen cevap yaz plsssssss
cadıııııııııı doktordan gelince yaz tatlım..merak ederim olurmu?güzel haberlerle gel inşallah...
tavuğu haşlayıp didip pilavın üzerine döktümmü yanınada cacık başka yemek istemem
ama bugüne karar verdim etli nohutlu bamya yemeği yapıyorum
sende domatesli şehriye çorbası
sebzeli bulgur pilavı
etli yeşil faulye
cacık yap
nereye gidiyon kız gel buraya
evet canımben etide tavuğuda seviyorum leyloşum ama kararsızım hala oooof yaaaa
kıyamam ben ona boş boş çekmeye alışmış süt olunca yadırgamış garibim yanımda olsada mıncıklayarak öpsem
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
sağol canım
iyi uykular canım...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kardelencim...
bence et yemeği yap..ben eti daha çok seviyorum..tavuk yavan geliyor bana...
sara bu ne hergun yemek misafir ALLAH sana kolaylik versin ...ALLAH verdiyin iftarlari kabuletsin .. kiz biraz yemek banada gonder
patlıcanlı güveç tarzı güzel bir yemek yaptım saracım yanına bulgur yaptım...güzel oldu valla..tavsiye için teşekkürler hayatım...tavuğu haşlayıp didip pilavın üzerine döktümmü yanınada cacık başka yemek istemem
ama bugüne karar verdim etli nohutlu bamya yemeği yapıyorum
sende domatesli şehriye çorbası
sebzeli bulgur pilavı
etli yeşil faulye
cacık yap
nereye gidiyon kız gel buraya
iyi olmana sevindim cadıcım.iyiz canim dun biraz yuksekti tansyonum ama bugun iyi cikti ... ama cok sicak halsizim biraz .. orda havalar nasil Buse hanim nasil
patlıcanlı güveç tarzı güzel bir yemek yaptım saracım yanına bulgur yaptım...güzel oldu valla..tavsiye için teşekkürler hayatım...
iyi olmana sevindim cadıcım...valla buse dün yine huysuzlanmış..akşam 16:30 gibi annem aradı kız durmuyor diye..telde ağlama sesi avaz avaz..apar topar izin alıp eve gittim..dişleri çıkıyor ya..yemek bile yemiyor ya...dişin etkisinde öyle olmuş sanırım...
bugün iki sepet ütü yapmam gerek:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yarına yemek yapmam gerek çünküüüüüüü yarın annemler geliyo oleeeeeeeeeeeeeeeeey
yemeği yarına yapıyorum çünküğ bu akşam ben iftara davetliyim bugünden yaparsam yerına kolaylık olur diye düşünüyorum:44::44::44::44::44::44::44:
evi silip süpürecem toz alacam balkon banyo wc yıkanacak
çamaşırlar makinaya atılacak ama burada yağmur var sıkıldım yağmurdan yağmasın ya banane banane:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ooooof çok işim var ben bugün işten izinmi alsam ne yapsam :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?