tatlım hapı varmış kullananlar çok memnun bende incir kürü içiyom oda iyimiş
ne bileyim kadın rahmin tertemiz tuplerin acıktır senin dedi??? ne alaka... canım benim fsh degerim 5.02 cıktı buna ragmen tup yolcusuyum????tatlım aslında rahim flimi çektirsen iyi olurdu bence :26:neden seni direk tüpe yönlendiriyoki anlamadım başka bi tedavi deneyebilirdi peki sen bu ay kimyasal gebelik yaşadığını söledinmi sonuçta kalabiliyosun yumoş takibi yaptırsan çatlatma iğnesi vurdursan olmazmı ki:26:
evet canım oyle gorunuyo.. gecikecek yani...o zaman bu ay değişcek deme adet tarihim
canım benden de bi soruyani 30 günde bir adet olan birinin 16 da yumoşlaması normal dimi?:26:
zeynoooooooooom huuuuuuuuuu ay genemi net gitti yoksa:84::84::84::84:
adet tarihinide yazarsan onaa gore ekleyeyim şeker..mrb lar bende yeni katıldım 2.ci listeye benide ekleyebilirsiniz
ben dedim zeynomun neti gitmiştir zeynom ben 1 saat yokum gelcem tamam canım
ne bileyim kadın rahmin tertemiz tuplerin acıktır senin dedi??? ne alaka... canım benim fsh degerim 5.02 cıktı buna ragmen tup yolcusuyum????
evet canım oyle gorunuyo.. gecikecek yani...
normal canım
evet aynen..............
adet tarihinide yazarsan onaa gore ekleyeyim şeker..
tamam canım.. keyfin bol olsun...........
selam şekerrrrrrrrrrrr...:79:
selamm canımmm
slm kızlarrr napıosunuzz.vınım çok yavaş yineee
kızlar nasılsınız
anammmmm ben isterim çaytatlım ya ben geldim ama sen gitmişsin.
merhaba canım sen yenisin sanırım.hoşgeldin aramıza.nasılsın kendinden bahsedermisin canım?:26::26::26::26:
canım çay demledim bi fincan istermisin?
yetercim hoşgeldin nasılsın.eşin nasıl oldu inşallah daha iyidir canım.seni özledik.
hoş geldiniz kızlarrr.
cnm çok sıkılıo bugünnn.
eşim bu ayda olmazsa aşılamaya geçelim dedii.ama ben kimse bilmesinn istiyrmmm.aşılamayı bi millet duyar.kimsenin yorumunu çekecek halim yok.herkes beni korunuı zannedioo.
galiba bende pkoluyum geçen yıl hormonlarımda bişi yoktu.
ama saçlarımda dökülme,kilo,yüzde tüylenme hepsi bende varrrr.
Acil kilo vermem lazımmmm.ama bunları düşündükçe yedikçe yiyesim gelio
selincim sen neler yapıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?