Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... 16 Temmuz 2011
usame.................................... 26 Mayıs 2011

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
yeter........................................ 04 Mart
eda33...................................... 05 Mart
zelalca..................................... 10 Mart
calimero85................................ 12 Mart
semi........................................ 14 Mart
son-ece.................................... 14 Mart
tume....................................... 15 Mart
hznbksl.................................... 19 Mart
metuka.................................... 24 Mart
pike(zeynep)............................ 24 Mart
sara_28.................................... 01 Nisan
cadı......................................... ????
kardelen................................... ????
muunes.................................... ????
maonya.................................... ????
edasez..................................... ????
leyliko..................................... ????

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin..

Son düzenleme:
mrb buldunuz doktorun adını öğrenebilirmiim bende doktor arıyorum fsh yüksek çıktı biyere görüştüm tüp bebek dedi

canım hg fsh yüksekse yumurta rezervin azalıyo demektir fsh kaç biliyonmu:26:tüpe yönlendirdiğine göre baya yüksek olması lazım hayıt tohumunun hapı var içebilirsin fsh ye çok iyi geliyo sen nerde oturuyosun ki :26:

canım 14 mart demiştim ya neyse 15 de olsa farketmez

canım o luteal fazın ne kadar sürdügüne göre degisir tabii gec yumurtlarsan normalde mesela 14- 15. gün yumurtluyosan bu gec yumurtlama etkiler canım süreyi...

canım bundan önceki ateş tablomda 16. gün yumurtlamıştım normalde 30 günde bir oluyom ama

canım bundan önceki ateş tablomda 16. gün yumurtlamıştım normalde 30 günde bir oluyom ama

canım 16 gün yumurtladıysan ve 30. gün geldiyse adet 30-16=14 senin luteal faz 14 gün sürüyo demekki
o zaman yumurtladığın günden 14 gün sonra adet tarihin demektir....

canım 16 gün yumurtladıysan ve 30. gün geldiyse adet 30-16=14 senin luteal faz 14 gün sürüyo demekki
o zaman yumurtladığın günden 14 gün sonra adet tarihin demektir....

canım benden de bi soru yani 30 günde bir adet olan birinin 16 da yumoşlaması normal dimi?:26:

ben sizin yazdıklarınızı okuyodum canım ya bende bişi sorcam benim adet 2 gün önce oluyordu buay 8-9- gün gecikmişti acaba bu bende adet düzensizligimi oluyor

hayır canım dr lar 10 gün önce 10 gün sonrasını düzensizlik olarak görüyo test yaptınmı belkide kimyasal gebelik yaşadın:26:

canım benden de bi soru yani 30 günde bir adet olan birinin 16 da yumoşlaması normal dimi?:26:

tatlım genelde 14 15 16. günler yumurtlanıyo ama tabi bazı aylar bu değişebiliyo mesela hep 15 de yumurtlarken o ay 20 dede yumurtlama olabiliyo bazende adete yakın yumurtlanıyo bebiş olursa geç döllenme oluyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…