- 7 Mart 2011
- 7.372
- 8.051
- 398
- 36
sağol canım bende öyle yapıyorum
sizinde iyi olmanıza sevindim musab uyuyomu artık
betülcüm çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda toparlarsın
sara ne güzel annenlerle vakit geçirmenin tadını çıkar
biz iyiyiz canım
annenin iyi olmasına sevindim
sen nasılsın busecik nasıl?
BUSE BIRAKSA UYUYACAMDA BIRAKMIYOR ZİLLE TEYZESİ...leyloşum hayırdır uykunmu kaçtı bu saatte burdasın
günaydın saracım..bugün fazla topice bakamıyorum işim yoğun..yarın tatil ya..iş yığıldı hemen...iş yoğunluğu dışında iyiyim şükürler olsun canım...saol canım annem daha iyi çok şükür..sen nasılsın ?annenler halen yanındamı...?sanırım haftaya kadar izinlisin..ohhhh annenle olmanın keyfini çıkar saracım..günaydın leyloşum nasılsın annen nasıl oldu
günayydınnnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..nasıl oldun hastaydın sanırım...eşinin kontrolu yapıldımı tatlım..haber ver bize..günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızzz
betülcüm çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda toparlarsın
sara ne güzel annenlerle vakit geçirmenin tadını çıkar
biz iyiyiz canım
annenin iyi olmasına sevindim
sen nasılsın busecik nasıl?
günaydın saracım..bugün fazla topice bakamıyorum işim yoğun..yarın tatil ya..iş yığıldı hemen...iş yoğunluğu dışında iyiyim şükürler olsun canım...saol canım annem daha iyi çok şükür..sen nasılsın ?annenler halen yanındamı...?sanırım haftaya kadar izinlisin..ohhhh annenle olmanın keyfini çıkar saracım..
günayydınnnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..nasıl oldun hastaydın sanırım...eşinin kontrolu yapıldımı tatlım..haber ver bize..
saol çok tşk ederim.daha iyiyim.ama dışarı çıkmıyorum dikkat ediyorum.dün benim kıza forma almaya gittik.1.sınıfa başlick.bende maske taktım.insanlar bana nasıl acıyarak bakıyolar bi bilseniz:)
saol canım iyiyim sen nasılsın?hoşbuldum canım nasılsın
görüşürüz canım...sana kolay gelsin...leylacım ben çıkıyorum dışarda işlerim var kendine iyi bak görüşürüz
Allah kavuştursun canım...amin diyorum güzel sözlerine...Allah işlerinde kolaylık versin canım
evet annemler yanımdalar ama haftasonu gidiyolar
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
sen yoktun şekerim...bende buydaydım ama görmemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?