Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın leyloşum nasılsın annen nasıl oldu
günaydın saracım..bugün fazla topice bakamıyorum işim yoğun..yarın tatil ya..iş yığıldı hemen...iş yoğunluğu dışında iyiyim şükürler olsun canım...saol canım annem daha iyi çok şükür..sen nasılsın ?annenler halen yanındamı...?sanırım haftaya kadar izinlisin..ohhhh annenle olmanın keyfini çıkar saracım..
günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızzz
günayydınnnnnnnnnnnnnn yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ..nasıl oldun hastaydın sanırım...eşinin kontrolu yapıldımı tatlım..haber ver bize..

saol çok tşk ederim.daha iyiyim.ama dışarı çıkmıyorum dikkat ediyorum.dün benim kıza forma almaya gittik.1.sınıfa başlick.bende maske taktım.insanlar bana nasıl acıyarak bakıyolar bi bilseniz:)

Allah işlerinde kolaylık versin canım

evet annemler yanımdalar ama haftasonu gidiyolar

saol çok tşk ederim.daha iyiyim.ama dışarı çıkmıyorum dikkat ediyorum.dün benim kıza forma almaya gittik.1.sınıfa başlick.bende maske taktım.insanlar bana nasıl acıyarak bakıyolar bi bilseniz:)

insanların ne düşündüğü önemli değil önemli olan senin sağlığın kendine dikkat et tatlım

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

• LeYLa_21,
  • son_ece
  • ececimmmmmmmmmmmmm hg canım..oğluşun nasıl?büyümüştür ufaklık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…